Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(sonatute @ 2011 02 24, 18:37)
As ir paklausiu del temperaturos  smile.gif kazkur skaiciau, kad va, geriant homeopatinius, na pvz kad ir belladona nuo temperaturos, traukuliai mazai tiketini  g.gif na sako, dazniausiai ju visai nebuna, tai kaip is tiesu kazin, gal kas pasisakys, na del idomumo man cia  g.gif nes as kazkaip drasiai vaika laikau ir su virs 39 temperatura jei jis palyginus normaliai jauciasi  unsure.gif

Man homeopate butent ta ir pasake - su Belladona nebus traukuliu smile.gif kliedesu budavo, ir musdavosi sunkiai...pridedavom eupatorium ar aconitum...
Atsakyti
Matot, beladona nėra vienintelis homeopatinis vaistas nuo tempos. Ir ji pagal požymius gali būti visai netinkama. Nors mano abiem vaikam M. nustatė pagal mano pasakojimus kaip serga ir kaip kyla tempa, kad vaikai beladoniniai, tai man kaip ir ramu dėl to.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 24, 20:04)
Matot, beladona nėra vienintelis homeopatinis vaistas nuo tempos. Ir ji pagal požymius gali būti visai netinkama. Nors mano abiem vaikam M. nustatė pagal mano pasakojimus kaip serga ir kaip kyla tempa, kad vaikai beladoniniai, tai man kaip ir ramu dėl to.

Mums ir padejo belladona ti nezinau ar teisingai darau ir siandien ji duodama mazdaug iseina 5 kartai per diena po 5 zirniukus+3 zirniukai alium cepa. Dabar tempa 37.6, bet panele jaucias gan gerai.
Atsakyti
nagams nusipirkau calcium complex. o kaip ji vartoti? taip kaip parašyta ant pakuotės? po 10 žirniukų 3 kartus dienoj? kaip ilgai?
o gal kaip nors kitaip vartoti?
Atsakyti
QUOTE(aves @ 2011 02 24, 19:42)
Na mes ir ta termometra nusipirkom tai vis eksperimentuoja, labai svarbus teisingas atstumas matuojant, kad tikslia temperatura parodytu  smile.gif
Papildyta:

Ta prasme neduodat nieko, nei belladona  g.gif

na mums kazkaip visad pirmas vaistas kai tempa yra belladona, tai ir parasiau, kai duodu nuo temperaturos tai tik ja, jokiu paracetamoliu. per 4 metus viena kart esu sudavus nakciai viena tablete paracetamolio, daugiau neprireike, bet vaiko nepalieku, praktiskai budziu ar as ar vyras ir matuojam kas koki puse valandos jei kyla itarimas, kad vis dar ji auksta unsure.gif cia su vresniuoju taip, maziukui ir pagrinde belladona tik duodu, karta teko su aconitum maisyt, bet tik po triju dienu temperatura pradejo krist visai, nors auksta ji pastoviai nesilaike smile.gif na nezinau, kaip rasiau skaiciau ne apie konkrecius zirniukus, bet aplamai, kad vartojat homeopatinius vaistus prie temperaturos, traukuliu nelabai buna, tai ir idomu pasidare, ar tikrai, nes vis tiek baime yra kai avikui auksta temperatura sukyla g.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatute @ 2011 02 24, 20:38)
bet aplamai, kad vartojat homeopatinius vaistus prie temperaturos, traukuliu nelabai buna, tai ir idomu pasidare, ar tikrai, nes vis tiek baime yra kai avikui auksta temperatura sukyla  g.gif

kaip suprantu, knyga "Padėkime auginti vaiką" homeopatų ar bent jau prijaučinačių parašyta, tai ten tokios info neradau. bet reiktų pasidomėt daugiau.

o traukuliams būna polinkis arba ne.
mūsų mažoji nuo pas gimimo jei tik tempa vemdavo ir visai kitaip matydavosi stipri reakcija, ir jai kai kyla, tai per minutę iki aukštumų, ji pusę litro iš karto arbatos užsiverčia, ir tiap pat greit nukrenta be jokių vaistų. dabar va ir traukuliai išlindo. o didžiajam, tfu 3 k visai kitiap kyla tmeperatūra ir kažkaip esu gan rami.
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 02 24, 21:34)
nagams nusipirkau calcium complex. o kaip ji vartoti? taip kaip parašyta ant pakuotės? po 10 žirniukų 3 kartus dienoj? kaip ilgai?
o gal kaip nors kitaip vartoti?

Tie nagai... Aš taip pat ieškau kas tinka. Tai Ca kaip ir neradau visai.Sepios nagų galiukai trapūs, lūžinėja. Dar prie nagų sluoksniavimosi radau Alumina, Grafites, Secale, Silicea,
Silpnų ir lūžinėjančių nagų gydymas:Acidum Fluoricum, Alumina,Antomonium Crudum, Calc. Carbonica, Grafites, Psorinum, Silicea, Thuja.
Oi , žomogus paklausė kaip gerti Ca kompleksą, o aš ,kad prirašiau... ax.gif Tiesiog tai ir mano problema.
Papildyta:
QUOTE(Fedes @ 2011 02 24, 22:06)
kaip suprantu, knyga "Padėkime auginti vaiką" homeopatų ar bent jau prijaučinačių parašyta, tai ten tokios info neradau. bet reiktų pasidomėt daugiau.

mūsų mažoji nuo pas gimimo jei tik tempa vemdavo ir visai kitaip matydavosi stipri reakcija, ir jai kai kyla, tai per minutę iki aukštumų, ji pusę litro iš karto arbatos užsiverčia, ir tiap pat greit nukrenta be jokių vaistų. dabar va ir traukuliai išlindo. o didžiajam, tfu 3 k visai kitiap kyla tmeperatūra ir kažkaip esu gan rami.

Na juk ne traukuliai, čia taip jau baisiai rašote. Tiesiog tremoras( drebuliukas toks specifinis) būna. Mano dukrai buvo kai dar nevartojom homeopatinių ir kai maža dar buvo. Vartojant homeopatinius nėra buvę ir prie 40 su dalim. Bet kliedesiai būna ir dargi Belladonna iššaukia kliedesius kartais ,jei per daug duodama.
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 02 24, 22:06)

na nezinau kur skaiciau, nepamenu, bet zinau, kad skaiciau biggrin.gif

o kad vaikai buna linke i traukuliukus ir t.t. tai taip, sutinku su tuo drinks_cheers.gif kiekvienas skirtingai reaguoja i temperatura. tai Jusu mazoji, kiek supratau, kai temperatura ir geriat homeopatinius, tai traukuliukai islenda g.gif va sita as ir noriu suzinot g.gif
Atsakyti
Na mano pastebėjimai tokie buvo kai paskutinį sykį turėjo 39,6. Daviau ir beladonos+aconitum ir paracetamolio. Kas keisčiausia, jei anksčiau būdavo ir vėmimai, ir drebuliai, ir toks miegustuimas, tai šį kartą nieko tokio panašaus nebuvo. Vaikas pats nužirgliojo iki greitosios, buvo gana žvalus, gerai jautėsi. Priėjau išvados, kad čia būtent homeopatinių vaistų dėka.
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2011 02 24, 21:35)
Na juk ne traukuliai, čia taip jau baisiai rašote. Tiesiog tremoras( drebuliukas toks specifinis) būna. Mano dukrai buvo kai dar nevartojom homeopatinių ir kai maža dar buvo. Vartojant homeopatinius nėra buvę ir prie 40 su dalim. Bet kliedesiai būna ir dargi Belladonna iššaukia kliedesius kartais ,jei per daug duodama.

tremoras - drebuliukas yra viena, traukuliai kita. deja, bet b8na ir tikrieji , tokie pat kaip epileptiniai.
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2011 02 24, 21:35)
Tie nagai... Aš taip pat ieškau kas tinka. Tai Ca kaip ir neradau visai.Sepios nagų galiukai trapūs, lūžinėja. Dar prie nagų sluoksniavimosi radau Alumina, Grafites, Secale, Silicea,
Silpnų ir lūžinėjančių nagų gydymas:Acidum Fluoricum, Alumina,Antomonium Crudum, Calc. Carbonica, Grafites, Psorinum, Silicea, Thuja.
Oi , žomogus paklausė kaip gerti Ca kompleksą, o aš ,kad prirašiau...  ax.gif  Tiesiog tai ir mano problema.

jo jo, prirašei tu čia man lotuliukas.gif iš tavo išvardintų pamenu, kad dukrai M buvo paskyręs Grafites. bet kadangi homeopatija toks labai slidus individualus dalykas, tai sau Grafites nėėmiau naudoti.

bet senai kažkuri minėjote Calcium Complex ir kad vaikui nagai labai greitai augo ir stori, pamaniau kad tiks. bet va man toks vartojimo būdas įdomus: 10 žirniukų 3 kartus dienoj blink.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti. Mazius apsirgo, vakar buvo sausas toks gerklinis kosuliukas, o kokia 4 ar 5 ryto kad pradejo slapiai koseti, tai dabar labai daznai koseja, dar snargliuko padaugejo, tokio balto, tirstoko. Tai slogytei ipurskiau Euphorbiumo, o ka nuo kosuliuko duoti? koseja, atkoseja, slapiai. maziui puse metuku. Lauksiu atsakymo, aciu
Papildyta:
Ka tik pamatavau temperatura, tai dar ir temp turim 37,3 doh.gif blink.gif
Atsakyti