QUOTE(krika @ 2011 02 24, 21:34)
nagams nusipirkau calcium complex. o kaip ji vartoti? taip kaip parašyta ant pakuotės? po 10 žirniukų 3 kartus dienoj? kaip ilgai?
o gal kaip nors kitaip vartoti?
Tie nagai... Aš taip pat ieškau kas tinka. Tai Ca kaip ir neradau visai.Sepios nagų galiukai trapūs, lūžinėja. Dar prie nagų sluoksniavimosi radau Alumina, Grafites, Secale, Silicea,
Silpnų ir lūžinėjančių nagų gydymas:Acidum Fluoricum, Alumina,Antomonium Crudum, Calc. Carbonica, Grafites, Psorinum, Silicea, Thuja.
Oi , žomogus paklausė kaip gerti Ca kompleksą, o aš ,kad prirašiau...
Tiesiog tai ir mano problema.
Papildyta:
QUOTE(Fedes @ 2011 02 24, 22:06)
kaip suprantu, knyga "Padėkime auginti vaiką" homeopatų ar bent jau prijaučinačių parašyta, tai ten tokios info neradau. bet reiktų pasidomėt daugiau.
o traukuliams būna polinkis arba ne.
mūsų mažoji nuo pas gimimo jei tik tempa vemdavo ir visai kitaip matydavosi stipri reakcija, ir jai kai kyla, tai per minutę iki aukštumų, ji pusę litro iš karto arbatos užsiverčia, ir tiap pat greit nukrenta be jokių vaistų. dabar va ir traukuliai išlindo. o didžiajam, tfu 3 k visai kitiap kyla tmeperatūra ir kažkaip esu gan rami.
Na juk ne traukuliai, čia taip jau baisiai rašote. Tiesiog tremoras( drebuliukas toks specifinis) būna. Mano dukrai buvo kai dar nevartojom homeopatinių ir kai maža dar buvo. Vartojant homeopatinius nėra buvę ir prie 40 su dalim. Bet kliedesiai būna ir dargi Belladonna iššaukia kliedesius kartais ,jei per daug duodama.