Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Mamytės, kas lankotės pas M, gal žinote, ar gydytojas išrašo pažymas? Mano vaikas šiandien į darželį nusinešė homeopatinių, nes jam alerginė sloga prasidėjo (paūmejimas). Tai vieną auklėtoją įspėjau, o nuo kitos gavo velnių.
Pažymą nuo pediatro mes esam nunešę, bet gydymas tada buvo antihistamininiai, o cheminių mes jau 8 mėn, kaip nevartojame...
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 02 23, 18:01)
Aves, mano galva čia turėtų būt Aconitum. Ar kokiam komplekse nėra? Ir tas čiaudulys, pati pradžia, ir raudoni žandai. Konstitucinį kokį nustatė? Tą mėginkit dar.  4u.gif
Galima kiekvieno po 4 žr. (čia būtų didžiausia 4-mečiui, jeigu 30 pot., gali užtekt 2-3 žr. , reikia žiūrėt, kaip reaguoja).

Jatau net geda ka reiskia tas konstitucinis, aconitum blush2.gif blush2.gif blush2.gif Gerai, kad tavo veiduko nematau tai isvirsciau ir gedos, kad nieko nesuprantu. Dar israse kazkoki skyiti i kuri ieina bromum 6, alauthum 3, belladona 30, pgytolacea 30, merkurius 12, barium jod. 6, eupatorium 6, cina 6 g.gif
Visi ankstesnieji atskirai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aves: 23 vasario 2011 - 19:15
Kristinuk, aš tai žirniukus į mokyklą vaikui labai paprastai įduodu. Visad įdedu buteliuką vandens, o į jį tirpintus žirniukus. Kai nori gert, sakau, kad gertų savo vandenį. Nieks negali uždraust gert vandens savo atsinešto.
Papildyta:
QUOTE(aves @ 2011 02 23, 21:14)
Jatau net geda ka reiskia tas konstitucinis, aconitum  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif Gerai, kad tavo veiduko nematau tai isvirsciau ir gedos, kad nieko nesuprantu. Dar israse kazkoki skyiti i kuri ieina bromum 6, alauthum 3, belladona 30, pgytolacea 30, merkurius 12, barium jod. 6, eupatorium 6, cina 6  g.gif
Visi ankstesnieji atskirai  doh.gif

Tai ir gerkit tą kompleksą. Įsilašinkit kokius 5 lašus į stiklinę ir duok gurkšnot. Kai išgeria dar gali padaryt, net naktį tokį duot atsigert. Kai nelabai gaudaisi homeopatijoj, gan sunku parinkt vienkoponentį. O toks kompleksas buvo sudarytas būtent jūsų vaikui, šansų, kad suveiks, gan daug...
Atsakyti
Aciu bandysiu alium cepa+ belladona, ar gerai butu 3+5 tris kartus dienoi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 23, 20:16)
Kristinuk, aš tai žirniukus į mokyklą vaikui labai paprastai įduodu. Visad įdedu buteliuką vandens, o į jį tirpintus žirniukus. Kai nori gert, sakau, kad  gertų savo vandenį. Nieks negali uždraust gert vandens savo atsinešto.

thumbup.gif Liuks idėja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

aves, jei nežinai konstitucinio - tiek to, su laiku nusistatysit 4u.gif
Aconitum - yra pirkti atskiri žirniukai homeopatinėse vaistinėse. Homeopatinę vaistinę, kaip suprantu, turite savo mieste? mirksiukas.gif
Man tai klausimas iškilo, homeopatas kada išrašė tuos vaistukus ir kokiu tikslu? Prie sirgimų ar profilaktiškai? Juk turėjo kažką paaiškint. Prie tam tikrų požymių yra išrašomi atitinkami vaistukai.
Papildyta:

Nu man tai šiandien dubleriai gaunasi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Iš pradžių su Obuoliausia, dabar su Besijuokiančia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinukas: 23 vasario 2011 - 19:28
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 23, 19:21)
Tai ir gerkit tą kompleksą. Įsilašinkit kokius 5 lašus į stiklinę ir duok gurkšnot. Kai išgeria dar gali padaryt, net naktį tokį duot atsigert. Kai nelabai gaudaisi homeopatijoj, gan sunku parinkt vienkoponentį. O toks kompleksas buvo sudarytas būtent jūsų vaikui, šansų, kad suveiks, gan daug...

Labai aciu, o sakykit galiojimas ju kiek metu yra, nes as tuos vaistukus isigijau gal prie 2 metus.
Atsakyti
QUOTE(aves @ 2011 02 23, 20:27)
Labai aciu, o sakykit galiojimas ju kiek metu yra, nes as tuos vaistukus isigijau gal prie 2 metus.

Kiek teko žiūrėt ant jau pagamintų firmų buteliukų, tai galiojimo laikas panašiai apie 4 metus. Specialiai Jums pagamintuosius 2 metus laikyti galima drąsiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinukas: 23 vasario 2011 - 19:33
QUOTE(Kristinukas @ 2011 02 23, 19:24)
thumbup.gif  Liuks idėja  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aves, jei nežinai konstitucinio - tiek to, su laiku nusistatysit  4u.gif
Aconitum - yra pirkti atskiri žirniukai homeopatinėse vaistinėse. Homeopatinę vaistinę, kaip suprantu, turite savo mieste? mirksiukas.gif
Man tai klausimas iškilo, homeopatas kada išrašė tuos vaistukus ir kokiu tikslu? Prie sirgimų ar profilaktiškai? Juk turėjo kažką paaiškint. Prie tam tikrų požymių yra išrašomi atitinkami vaistukai.

Ne as esu is SIlutes o vaistine Klaipedoi doh.gif As tiesiog nuvaziavau su ja del persalimo ligu, nes kai pradejo eit i darzeli pradejo sikti. Jis isklausinejo daug maz simptomus, apie mergaites buda (kaip miega, ar kramto nagus, ar guvi ir pan) ir sudare ta kompleksini.
Siaip as dazniausiai jai prasidejus persalimo simptomam duodavau merkurius jod. flav. + alium cepa ir mum dazniausiai padedavo ir liga neisismarkaudavo.
Tik si karta ir tempa, o ja mes labai retai kada turim.
Atsakyti
QUOTE(aves @ 2011 02 23, 15:44)
o po toki derinuka duodan, po kike tu zirniuku duoti  g.gif
Papildyta:

O sakykit kiek zirniuku reikia duoti, tiksliau po kiek ir jei duodi kelis preparatus po kiek ju vieno ar kito reikia duotai. Va cia tai man biski mistika  g.gif

Kiek vaikui metukų - tiek žirniukų. Mano didčkei ketveri, tad kai daviau jai nuo slogos Silicea+Pulsatilla+Kalium Bichromicum, tai visų šių komponentų po 4 žirniukus ištirpindavau šaukštelyje vandens. Pirmą dieną tuos 12 žirnių tirpindavau maždaug kas dvi valandas (minimum pusvalandis iki valgio arba valanda po valgio), o antrą ir kitas dienas - 3 kartus per dieną.
Atsakyti
Klausimas, šiandien vaikui padarė Mantu tyrimą. Ar kaip nors veikia homeopatiniai vaistai? Ar geriau tas dienas susilaikyti? Geriam Belladona, Chamomila ir Calciu phosphoricum pakaitom kiekvieną dieną.
Atsakyti
***** mano panai sukilo tempa 39.2 doh.gif Pasimeciau visai , daviau 5 z belladona, po poros valandu vel bandysiu suduot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aves @ 2011 02 23, 20:22)
Aciu bandysiu alium cepa+ belladona, ar gerai butu 3+5 tris kartus dienoi  g.gif

sakyčiau pirmom dienom bent 6 kartus. Kaip pgl mūsų gydytoją-iki 8 kartų
Papildyta:
QUOTE(aves @ 2011 02 23, 21:19)
***** mano panai sukilo tempa 39.2  doh.gif Pasimeciau visai , daviau 5 z belladona, po poros valandu vel bandysiu suduot  unsure.gif

nelaukčiau poros valandų. seniau duodavau ir kas 20 min., kai staigiai tokia aukšta temperatūra užkildavo. Kartą pasišnekėjau su gyd., tai siūlė bent pusvalandį palaukt.
Atsakyti