Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(krika @ 2011 02 23, 14:43)
kas tas lydytas sviestas?

Man atrodo, kad net šitoj temoj jau kelis lapus atgal buvo sumestos visos nuorodos apie jį, tiesa, dauguma - rusiškai.
Atsakyti
radau - ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labas mamyte,

mano didzioju sukarsciavo ir pradeda kosciot doh.gif As turiu visokiu tu homeopatiniu zirniuku ir tiesa sakant nezinau kokius duot, nes pas homeopata buvau prie pora metu ir nepamenu tokiu atveju kokie geriausia verysad.gif labai bijau, kad neisisirgtu, nes turim mazyte lelyte namie verysad.gif Tempa dabar 37.5, slogos nera, karts nuo karto paciaudeja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2011 02 02, 15:34)
Sudėtis yra gera, žinoma, bandykit, homeopatija vaiko nenunuodysit. Nors mes asmeniškai stengiamės vartoti vienkomponenčius žirniukus (pvz, į antigripinum sudėtį įeinanti Pulsatilla labai efektyviai gydo dukrytės slogą - ir man pačiai pulsatilla efektyviausia). Bet čia reikia žiūrėti, visi tie komponentai, įeinantys į Antigripino sudėtį gydo arba slogos vienokią ar kitokią rūšį, ar gerklę (juk sloga gali būti ir skysta, ir klampi, ir bespalvė, ir geltona ar žalia). Yra aibė požymių, pagal kuriuos reikia pasirinkt žirniukus.

Kur kalima butu pasiskaityt lietuviu kalba kokius zirniukus kokiu atveju duote blush2.gif Ar tokios lietuviskos info nera doh.gif
Papildyta:
Beje gal zinot kas kontaktus kaip uzsiregistruot Klaipedoj pas Misi esu jau syki buvus bandyciau dar syki vaziuot, nes su taip skambinimais kiekvienos ligos metu tai prapultis. kazkaip noreciau, kad jis man surasytu kokiu metu kokiu zirniuku duoti, nes pirma syki prisipirkau ju marias, bet nepanaudojau. Jis sudare kazkoki kompleksa butent mano dukai, bet mes jo taip ir nenaudojom, net nesupratau kam jis buvo skirtas g.gif
Papildyta:
QUOTE(lydekaite @ 2011 02 04, 14:00)
Norint sužinoti, kas nuo ko einamiausia, tai manau, geriausia būtų perskaityti visas šias homeopatijos temutes. Bent aš taip dariau (skaičiau, kokie ligų požymiai, kokie vaistukai padeda ir konspektavausi pas save atskirai)...  ax.gif Mums nuo slogos labai padėjo Silicea+Pulsatilla+Kalium Bichromicum derinukas (pradėjau duot iškart, kai tik pamačiau, kad nosis pučiasi tikrštai geltonai). Per porą dienų susitvarkė.

o po toki derinuka duodan, po kike tu zirniuku duoti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Kirkė @ 2011 02 04, 15:49)
Pas mus paracetamolio nėra namuose  tongue.gif  Dėl temepratūros: žiūriu kaip vaikas jaučiasi. Jei gerai, nemušu nors ir 38 turi. Tik tada dažniau gerti duodu. Jei matau, kad vangus, prastai jaučiasi tada suduodu. Šiaip neskubu temperatūros mušti, laukiu iki 38 ar daugiau, bet ne aukščiau 39.
Bent mums Beladona veikia kaip paracetamolis. Numuša taip pat puikiai, tik duodu kas pusvalandį, jei aukšta temparatūra. Dažniausiai užtenka 2-3 dozių.

Labai aciu, kad nepagailejot pasidalint info juk tikrai daug vargot ol tiek temu isstudijavot. Gaila, kad as dabar neturiu tokiu galimybiu, labai tikiu homeopatija. Mum kazkaip daznai skirdavo merkurius jodatus flavus, nors ties sakant tiksliai ir nezinau kokie sipmtomai gydomi. O sakykit kiek zirniuku reikia duoti, tiksliau po kiek ir jei duodi kelis preparatus po kiek ju vieno ar kito reikia duotai. Va cia tai man biski mistika g.gif
Atsakyti
QUOTE(aves @ 2011 02 23, 14:56)
Labas mamyte,

mano didzioju sukarsciavo ir pradeda kosciot  doh.gif As turiu visokiu tu homeopatiniu zirniuku ir tiesa sakant nezinau kokius duot, nes pas homeopata buvau prie pora metu ir nepamenu tokiu atveju kokie geriausia  verysad.gif labai bijau, kad neisisirgtu, nes turim mazyte lelyte namie  verysad.gif Tempa dabar 37.5, slogos nera, karts nuo karto paciaudeja  unsure.gif

Tikriausiai tiktų Aconitum. Jeigu pati pradžia (dabar praėjo ne daugiau nei para) - Ferrum phosphoricum (geriau 30 potencijos, šitas pakankamai trumpaveikis). Šitus galima kartu.
Dozavimas nurodytas pirmame psl.
Lietuviškai buvo kažkokia pusėtina nuoroda. O RU ar EN netinka?

Atitempiu dar nuorodą:
http://projektai.del...i.d?id=42339761
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 23 vasario 2011 - 15:49
aves,
nelabai aišku, kas vaikui yra. Jei karščiavimas+kosulys, pasižiūrėkite apie Aconitum+Belladonna, jei yra skaidri sloga - Pulsatilla arba Chamomilla, jei sloga tiršta ir "spalvota" - tada Silicea+Pulsatilla+Kalium Bichromicum.
Žirniukų tiek, kiek vaikučiui metų ištirpinti virintam vandenukyje ir duoti gerti. Mums homeopatas sakydavo paduoti kokius 5 kartus per dieną, nors jei ūmu, pradžiai kokias 2 val. galite kas 15 min duoti, paskui kas porą valandų.

Nebloga lentelė yra T.Bagdonavičiaus knygoje "vaikų imuniteto stiprinimo ABC"

Na va, kol rašiau, jau atsakymas yra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinukas: 23 vasario 2011 - 15:54
Merginos, kuriose vaistinese Vilniuje galima isigyti tu retesniu homeopatiniu zirniuku? Zinau, kad yra Jeruzales 10, bet mums ten nelabai patogu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 02 23, 00:03)
Sonatute, yra toks kompleksas Gimdymui palengvinti  4u.gif COMPLEX CAULOPHYLUM

Sudėtis: CAULOPHYLUM D4, GELSEMIUM D4, CIMICIFUGA 3

Manau, jums jo nebeprireiks, laukite ramiai  wub.gif  wub.gif Sumaištis ne draugas šitoje situacijoje ax.gif Gims pačiu laiku  wub.gif  wub.gif
http://www.supermama...?...=5&t=510060

Aciu 4u.gif ta kompleksiuka zinau, tik va kad skyre man tuos tik cimicifuga, tai ir nebepirkau, ir jau nebeapsimoka gal ju ir bepirkt, gal ir su cimicifuga viskas bus lengvai ir greitai g.gif nors man jau nebesvarbu kas ir kaip, svarbu kad prasidetu doh.gif

QUOTE(Obuoliausia @ 2011 02 23, 12:51)
Nurašau iš Schmukler knygos (gaila, bet internete būtent šito psl. peržiūra negalima).

Sąrėmių skatinimas

Pulsatilla - reikalinga kompanija ir užuojauta. Greitai pravirksta. Nori būti maloni. Trokšta gryno oro, netgi tuomet, kai krečia drebulys. Troškulio nėra. Sąrėmiai atsiranda ir dingsta, tačiau gimdymo procesas neprasideda.

Gelsemium - didelis susijaudinimas dėl laukimo. Bijo prarasti kontrolę. Jaučiasi apsnūdusi, galūnės sunkios, akių vokai "užkritę", o veidas gali būti užlietas raudoniu. Troškulio nėra. Kartais šaltkrėtis, būna viduriavimas arba šaltkrėtis eina nugara. Nenori, kad trukdytų.

Aciu labai 4u.gif taigi pullsatilos begu isgersiu, nes ji kaip ir labiausiai tiktu, plius tas paskutinis sakinys man patiko, nes kita kart lyg atrodo kazkas prasideda ir nurimsta g.gif o dar ir tai, kad pati homeopate buvo skyrusi man juos gert, sakydama "kad ir toliau nestumo eiga gerai palaikyt", tik as va kai pradejau gert tuos cimicifuga, tai butent pulsatilla ir nutraukiau doh.gif pasilikau tik zirniukus tuos, kurie del zemo homoglobino buvo skirti unsure.gif vat ir neklausyt gydytojos, o ir emocijas gal siek tiek aptvarkys verysad.gif
Atsakyti
Ir dar - girdejau, kad Zveryne yra homeopatijos kabinetas, gal kas nors turite kontaktus? Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2011 02 23, 15:53)
aves,
nelabai aišku, kas vaikui yra. Jei karščiavimas+kosulys, pasižiūrėkite apie Aconitum+Belladonna, jei yra skaidri sloga - Pulsatilla arba Chamomilla, jei sloga tiršta ir "spalvota" - tada Silicea+Pulsatilla+Kalium Bichromicum.
Žirniukų tiek, kiek vaikučiui metų ištirpinti virintam vandenukyje ir duoti gerti. Mums homeopatas sakydavo paduoti kokius 5 kartus per dieną, nors jei ūmu, pradžiai kokias 2 val. galite kas 15 min duoti, paskui kas porą valandų.

Nebloga lentelė yra T.Bagdonavičiaus knygoje "vaikų imuniteto stiprinimo ABC"

Na va, kol rašiau, jau atsakymas yra  4u.gif

Aciu jums uz pagalba visoms. Karsciavimas prasidejo ryte 37.7 apie pietus prasidejo tokia tik slapiuojanti sloga ir nedaznas slapias kosuliukas. Akys tokios kaip stiklines, zandai raudoni, dabar temp 37.9.
Siuo metu turiu Oleum thuja 5 proc., echimacea complexus, calcium carbonicum 30, sulfur 30, lycopodium 200, arsenicum alb. 6, causticum 6, barium jod. 6, kalium bichromicum 6, phosphor 6, sepia 30, merkurius jodatus flavus 6, belladona 6, alium cepa 6. Dar kazkoks kompleksas yrais 8 komponentu g.gif
Papildyta:
Jei duoti skirtingu rusiu zirniuku tai po kiek ju duoti ar bendrai pvz 4 g.gif blush2.gif
Atsakyti
Aves, mano galva čia turėtų būt Aconitum. Ar kokiam komplekse nėra? Ir tas čiaudulys, pati pradžia, ir raudoni žandai. Konstitucinį kokį nustatė? Tą mėginkit dar. 4u.gif
Galima kiekvieno po 4 žr. (čia būtų didžiausia 4-mečiui, jeigu 30 pot., gali užtekt 2-3 žr. , reikia žiūrėt, kaip reaguoja).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 23 vasario 2011 - 18:02
aves, dar ir alium cepa bandyčiau (jei čiaudulys vis dar yra) duočiau dažnai.
Atsakyti