Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Kristinukas @ 2011 02 18, 22:18)
Reikėtų pasižiūrėt Ferrum phosphoricum.
Dar dažnai skiriama Pulsatilla arba Chamomilla, galima pridėti Belladonna. Phytolacca, kaip esu pasirašius, jei skausmas eina iš gerklės ausies link.

jei neklystu, sau nuo tokio ausų skausmo buvau susiradusi Pulstaila lyg g.gif

QUOTE(Vuke @ 2011 02 18, 23:19)
Labos,
gal kas patartumete. Mano vyresnioji nuo rugsejo kankinasi nesibaigianciais kosuliais - tradicines medicinos gyd kabinetai visi ishvarstyti...diagnoze visada ta pati - bronchitas. Man nuo nemigos naktu akys varva, vaikui niekuo negaliu padet...aprimsta savaitei ir vel is naujo. Pries pora savaiciu dar ir pabere gerai. Kazkada naudojom Calc Carbon. ir Chelidonium...nepameniu tik po kiek ir kokiais intervalais. Nuo kosulio ishbandem viska...paskutiniu metu Spongia Tosta, buvo sudetyje dar ir Belladonos, aconitum...gal kas panasiai susiduret ir patartumet kaip alergija ir kosuli siuo atveju atakuot?

kai buvo bronchitas gėrėm antibijotikus, kurie nikeo nepadėjo ir po jų homeopatė paskyrė NaSulf - natrium sulfuricum?
Atsakyti
krika, o tie padėjo?
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 02 18, 19:24)
nuo ausų uždegimo dešinės pusės ką patartumėt? kažkada phytolaca gavom. bet nepamenu kuri ausis raudona buvo. ausų neskauda, supratau kad kažkas ne taip, kai vis manęs perklausdavo "ką sakei?"
gydytoja 2 savaites išvykusi  unsure.gif

belladona, pulsatilla. abu kartu . bent jau mano vaikui taip buvo skirta.
Atsakyti
QUOTE(rasazar2 @ 2011 02 19, 13:58)
krika, o tie padėjo?

kurie g.gif

Opium, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 02 19, 11:19)
jei neklystu, sau nuo tokio ausų skausmo buvau susiradusi Pulstaila lyg  g.gif
kai buvo bronchitas gėrėm antibijotikus, kurie nikeo nepadėjo ir po jų homeopatė paskyrė NaSulf - natrium sulfuricum?

Paziurejau inete raso kad NaSulf tinka bronchitui kuri paastrina dregme gydyti g.gif mums tikrai nepakeliui butu, nes dabar oras atvirskciai sausas
Atsakyti
QUOTE(Vuke @ 2011 02 20, 22:24)
Paziurejau inete raso kad NaSulf tinka bronchitui kuri paastrina dregme gydyti g.gif  mums tikrai nepakeliui butu, nes dabar oras atvirskciai sausas

Drosera Hommacord bandę? Mums prie bronchų astmos ir stiprios alergijos puikiai suveikia. (Obstrukciniai būdavo po 2 kartus metuose gydantis tradiciškai)
Atsakyti
QUOTE(Vuke @ 2011 02 19, 00:19)
Labos,
gal kas patartumete. Mano vyresnioji nuo rugsejo kankinasi nesibaigianciais kosuliais - tradicines medicinos gyd kabinetai visi ishvarstyti...diagnoze visada ta pati - bronchitas. Man nuo nemigos naktu akys varva, vaikui niekuo negaliu padet...aprimsta savaitei ir vel is naujo. Pries pora savaiciu dar ir pabere gerai. Kazkada naudojom Calc Carbon. ir Chelidonium...nepameniu tik po kiek ir kokiais intervalais. Nuo kosulio ishbandem viska...paskutiniu metu Spongia Tosta, buvo sudetyje dar ir Belladonos, aconitum...gal kas panasiai susiduret ir patartumet kaip alergija ir kosuli siuo atveju atakuot?

Aciu

Ar Tuberculinum bandėt?
Atsakyti
sakykite o gal zinote kodel umcalor zirniuku nebegamina, nes nebera kazkokios tai gaminimui medziagos, o vat lasiukais gamina. g.gif
kas kiesciausia kad panevezyje umcalor zirniukus tegamindavo, kituose miestuose ne.

Papildyta:
keistai skamba tas zodis "eko" . dabar ir preke su eko pakuote jau nera garantijos kad "eko", nes vien gruda auginant kiek pritresiama chemijos, jau grudas ant stalo yra su chemija.

kas padeda kai nakti tarp 24-3 val ryto kankinanciam kosuliui mazameciui?aciux
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2011 02 20, 22:32)
Drosera Hommacord bandę? Mums prie bronchų astmos ir stiprios alergijos puikiai suveikia. (Obstrukciniai būdavo po 2 kartus metuose gydantis tradiciškai)

QUOTE(nikofija @ 2011 02 20, 23:56)
Ar Tuberculinum bandėt?

Ir tie, ir tie atrodo lyg tinkami. Reikes pameginti. Siandie jau ir tempa turim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neiruke @ 2011 02 21, 01:36)
sakykite o gal zinote kodel umcalor zirniuku nebegamina, nes nebera kazkokios tai gaminimui medziagos, o vat lasiukais gamina.  g.gif
kas kiesciausia kad panevezyje umcalor zirniukus tegamindavo, kituose miestuose ne.
Papildyta:
keistai skamba tas zodis "eko" . dabar ir preke su eko pakuote jau nera garantijos kad "eko", nes vien gruda auginant kiek pritresiama chemijos, jau grudas ant stalo yra su chemija.

kas padeda kai nakti tarp 24-3 val ryto kankinanciam kosuliui mazameciui?aciux

1-3 val pablogėjimas būdingas Arsenicum Album.
Atsakyti
Gal kas galite paaiškinti, kaip čia yra su homeopatiniais vaistais ir būklės pablogėjimu juos vartojant? blush2.gif
Homeopatinių vaistų aprašymuose dažnai randu parašyta, jog bevartojant vaistą pastebėjus pablogėjimą, vaisto vartojimą reikia nutraukti.
Tačiau taip pat randu ir parašyta priešingai. Pvz., knygoje "Didžioji namų vaistinė" rašo, kad pradėjus vartoti homeopatines priemones simptomai iš pradžių paaštrėja. Pablogėjimas reiškia, kad ligos pažeistose kūno dalyse vyksta pokyčiai, ir jūs teisingai pasirinkote vaistus.
Kiek gali tęstis tas simptomų laikinas paaštrėjimas? Kaip suprasti, kad pablogėjus būklei, ar tas vaistas netinka, ar čia tik laikinas pablogėjimas?
Atsakyti
Tačiau taip pat randu ir parašyta priešingai. Pvz., knygoje "Didžioji namų vaistinė" rašo, kad pradėjus vartoti homeopatines priemones simptomai iš pradžių paaštrėja. Pablogėjimas reiškia, kad ligos pažeistose kūno dalyse vyksta pokyčiai, ir jūs teisingai pasirinkote vaistus.

Bet taigi nerašo, kad vartojimą reikia tęsti. Tiesiog kol yra pablogėjimas - laikinai vartojimas nutraukiamas (arba praretinamas) iki kol, pablogėjimas baigsis. Toliau vėl vartojama, tik gali būt koreguojama potencija, dozavimas.

Pablogėjimas laikomas pablogėjimu kai paaštrėja požymiai, kuriuos jūs gydot arba esat turėję anskčiau (vaikystėj, jaunystėj). Jei randąsi nauji požymiai (kurių jūs nesat turėję), dažniausiai traktuojama, kad vaistas parinktas neteisingai.
Atsakyti