Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(krika @ 2011 02 17, 22:01)
Labai atsiprašau, rašiau ne iš namų ankstesnes žinutes, o dabar radau, kad ne Calcium sulfuricum, o natrium sulfirucum gavom  doh.gif  blush2.gif

Na kaip bebutu, bet pasiskambinau homeopatei neistverus, tai sake, kad calcium sulfuricum turejo per kokias 2-3 dienas sutvarkyt, jeigu nesutvarko, vadinasi netinka, todel dabar bandysim phosphor pagert.
Atsakyti
smile.gif su phosphor gydėm tracheinį kosulį. vis dar neatsistebiu kai ptie patys vaistai gydo tiek daug ligų biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, susidūriau su alerginiu bėrimu. Vaikui po kivių ir mandarinų stipriai išbėrė ranką nuo alkūnės link plaštakų beveik visą. Vakar įdaviau Zyrteko, truputį apsiramino, bet noriu paduoti homeopatinio, kol visai išnyks, nes gaila vaiko - jam niežti baisiai, o jis nesikaso, kad nenudraskytų. O ką iš homeopatinių galima duoti?

Šiaip jau neatsimenu, kada jį bebuvo bėrę po visokių tų vaisių - nes po truputį kiekvieną žiemą pavalgom, na gal vos vos kur ant užpakalio ar rankos linkių pasitaikydavo. Net keista pasidarė. Dabar galvoju, negi antibiotikai taip išderino žarnyną ir visą organizmą bendrai, kad šitaip sureaguotų.Greičiau ateitų pavasaris - vasara....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 18 vasario 2011 - 10:54
QUOTE(nikofija @ 2011 02 16, 09:47)
Sulphur, .....

QUOTE(opium @ 2011 02 16, 13:05)
dėl vėjaraupių-mums gyd.sakė Hepar sulfuris. Pamenu, kažkas dėjo nuorodą  apie vėjaraupius, tai man užsifiksavo Pulsatilla

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 16, 10:50)
Juogle, o antigripino 3 neturi? Merginos anskčiau ne kart rašė, kad vėjaraupiams labai tinka jis. Dar Rhus vėjaraupinis -  būdingas pūslelinis bėrimas......Apie zelionkę tai bent jau man sakė, kad nepadės, bet blogo irgi nieko nepadarys...

labai ačiū už skubią pagalbą smile.gif gavau antigripino 3, yra Širdažolės vaistinėse 4u.gif dar vaistininkė pasakė, kad vokiečiai vėjauraupiams Engystol skiria.

QUOTE(Fedes @ 2011 02 16, 11:42)
tepti tikrai nereikai jokiais traumeeliais.
tepama zelionkėm -

QUOTE(argus @ 2011 02 16, 11:55)
Aš savo vaiką ir tepiau zelionka, tuo metu homeopatija dar ne taip daug kur naudojau, tai juokiausi, - vaikas tiek išbertas, kad būt paprasčiau tiesiog už ausies įkišti į zelionką ir ištraukti. Iš tikrųjų tai ji dar ir dezinfekuoja. Man sakė tepti su psilo balzamu, bet aš senoviškais metodais gydžiau smile.gif O dabar dar prisiminiau, kad skiepijau nuo vėjaraupių  doh.gif  kvailė

QUOTE(Fedes @ 2011 02 16, 12:34)
šiaip visų spiritinių dezinfektantų irgi poveikis panašus, tuo metu apmalšina niežulį, nors patys psilo balzamo nebandę, bet kiti sakė kad poveikis panašus...

drinks_cheers.gif dėl tepimo, tai turėjau po ranka betadino tirpalo, patepu, kai kasytis pradeda - tikrai niežulys apmažėja...

serga tikrai nesunkiai, nei tempos, nei tų pūslelių daug, tik aišku, niežti vaikui, miegoti trukdo. bet valgo, bėgioja, pešasi su broliu smile.gif Gydytoja sakė, kad pūslelių ir burnoje yra ... bet koks brudas tos virusinės herpesinės, o dar sako, kad tai lengva vaikiška liga. na nežinau, jei sunki forma, tai baisus dalykas, tik tiek, kad vaikas normaliai dar nemoka apibūdinti savo būsenos unsure.gif

pagalvojau, kad gal lengviau serga, nes savaitę prieš susirgimą Engystol pradėjau duoti, imunitetui stiprinti smile.gif

didysis skiepytas nuo vėjauraupių, dabar stebiu, sirgs ar ne... bet kol kas skiepijimo nesigailiu.

Atsakyti
QUOTE(Juoglė @ 2011 02 18, 13:08)

didysis skiepytas nuo vėjauraupių, dabar stebiu, sirgs ar ne... bet kol kas skiepijimo nesigailiu.

Mano ir susirgo ne iš karto - tik po kokio trečio karto, kai jo aplinkoj sirgo vėjaraupiais.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 02 18, 11:49)
Merginos, susidūriau su alerginiu bėrimu. Vaikui po kivių ir mandarinų stipriai išbėrė ranką nuo alkūnės link plaštakų beveik visą. Vakar įdaviau Zyrteko, truputį apsiramino, bet noriu paduoti homeopatinio, kol visai išnyks, nes gaila vaiko - jam niežti baisiai, o jis nesikaso, kad nenudraskytų. O ką iš homeopatinių galima duoti?

Šiaip jau neatsimenu, kada jį bebuvo bėrę po visokių tų vaisių - nes po truputį kiekvieną žiemą pavalgom, na gal vos vos kur ant užpakalio ar rankos linkių pasitaikydavo. Net keista pasidarė. Dabar galvoju, negi antibiotikai taip išderino žarnyną ir visą organizmą bendrai, kad šitaip sureaguotų.Greičiau ateitų pavasaris - vasara....

Vakare (dabar neturiu su savimi pasiėmusi užrašų) galėsiu parašyti kokius mums M. buvo paskyręs žirniukus nuo citrusinių vaisių bėrimo. Bet mes ir nebegėrėm jų, nes išsiaiškinom, kad ne nuo citrusinių vaisių beria. Taip ir neaišku nuo ko buvo išberta, Calcium carb. pašalino mums tą "zarazą" biggrin.gif
Atsakyti
mano mažei irgi nuo bėrimų skiria Calcium carbonicum , bet nesumažėja bėrimai schmoll.gif
Atsakyti
nuo ausų uždegimo dešinės pusės ką patartumėt? kažkada phytolaca gavom. bet nepamenu kuri ausis raudona buvo. ausų neskauda, supratau kad kažkas ne taip, kai vis manęs perklausdavo "ką sakei?"
gydytoja 2 savaites išvykusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 02 18, 19:24)
nuo ausų uždegimo dešinės pusės ką patartumėt? kažkada phytolaca gavom. bet nepamenu kuri ausis raudona buvo. ausų neskauda, supratau kad kažkas ne taip, kai vis manęs perklausdavo "ką sakei?"
gydytoja 2 savaites išvykusi  unsure.gif

Reikėtų pasižiūrėt Ferrum phosphoricum.
Dar dažnai skiriama Pulsatilla arba Chamomilla, galima pridėti Belladonna. Phytolacca, kaip esu pasirašius, jei skausmas eina iš gerklės ausies link.
Atsakyti
Labos,
gal kas patartumete. Mano vyresnioji nuo rugsejo kankinasi nesibaigianciais kosuliais - tradicines medicinos gyd kabinetai visi ishvarstyti...diagnoze visada ta pati - bronchitas. Man nuo nemigos naktu akys varva, vaikui niekuo negaliu padet...aprimsta savaitei ir vel is naujo. Pries pora savaiciu dar ir pabere gerai. Kazkada naudojom Calc Carbon. ir Chelidonium...nepameniu tik po kiek ir kokiais intervalais. Nuo kosulio ishbandem viska...paskutiniu metu Spongia Tosta, buvo sudetyje dar ir Belladonos, aconitum...gal kas panasiai susiduret ir patartumet kaip alergija ir kosuli siuo atveju atakuot?

Aciu
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 02 18, 11:49)

Mums nuo citrusinių vaisių bėrimo M. buvo skyręs Oleander 30, po 3 žirniukus 2 kartus savaitėje (mums 5,5 metukų)
Atsakyti
Ačiū singa. Reiks žiūrėti.
Atsakyti