QUOTE(nikofija @ 2011 02 16, 09:47)
QUOTE(opium @ 2011 02 16, 13:05)
dėl vėjaraupių-mums gyd.sakė Hepar sulfuris. Pamenu, kažkas dėjo nuorodą apie vėjaraupius, tai man užsifiksavo Pulsatilla
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 16, 10:50)
Juogle, o antigripino 3 neturi? Merginos anskčiau ne kart rašė, kad vėjaraupiams labai tinka jis. Dar Rhus vėjaraupinis - būdingas pūslelinis bėrimas......Apie zelionkę tai bent jau man sakė, kad nepadės, bet blogo irgi nieko nepadarys...
labai ačiū už skubią pagalbą
gavau antigripino 3, yra Širdažolės vaistinėse
dar vaistininkė pasakė, kad vokiečiai vėjauraupiams Engystol skiria.
QUOTE(Fedes @ 2011 02 16, 11:42)
tepti tikrai nereikai jokiais traumeeliais.
tepama zelionkėm -
QUOTE(argus @ 2011 02 16, 11:55)
Aš savo vaiką ir tepiau zelionka, tuo metu homeopatija dar ne taip daug kur naudojau, tai juokiausi, - vaikas tiek išbertas, kad būt paprasčiau tiesiog už ausies įkišti į zelionką ir ištraukti. Iš tikrųjų tai ji dar ir dezinfekuoja. Man sakė tepti su psilo balzamu, bet aš senoviškais metodais gydžiau
O dabar dar prisiminiau, kad skiepijau nuo vėjaraupių
kvailė
QUOTE(Fedes @ 2011 02 16, 12:34)
šiaip visų spiritinių dezinfektantų irgi poveikis panašus, tuo metu apmalšina niežulį, nors patys psilo balzamo nebandę, bet kiti sakė kad poveikis panašus...
dėl tepimo, tai turėjau po ranka betadino tirpalo, patepu, kai kasytis pradeda - tikrai niežulys apmažėja...
serga tikrai nesunkiai, nei tempos, nei tų pūslelių daug, tik aišku, niežti vaikui, miegoti trukdo. bet valgo, bėgioja, pešasi su broliu
Gydytoja sakė, kad pūslelių ir burnoje yra ... bet koks brudas tos virusinės herpesinės, o dar sako, kad tai lengva vaikiška liga. na nežinau, jei sunki forma, tai baisus dalykas, tik tiek, kad vaikas normaliai dar nemoka apibūdinti savo būsenos
pagalvojau, kad gal lengviau serga, nes savaitę prieš susirgimą Engystol pradėjau duoti, imunitetui stiprinti
didysis skiepytas nuo vėjauraupių, dabar stebiu, sirgs ar ne... bet kol kas skiepijimo nesigailiu.
[FONT=Courier]