Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 16, 10:25)
Bananų maximose yra eko. Ir kaina įkandama, skonis jų visai kitoks, ir genda jie  visai kitaip. Manyčiau, kad su tais eko bananais viskas gerai.
O dėl tempos kylant, mano dičkė vemdavo per kilimą, tai prasianalizavus gerokai buvau. Kyla - šildom, ypač galūnes (geriausiai masažas), medikai aiškina, kad tuomet užspazmuoja kraujagyslės, ir kol jos neatsipalaiduoja (neatšyla), temperatūrai nukrist sudėtinga. Kai atšyla galūnės, galim dėt šaltus kompresus. Geriausiai ant kaktos (kad smegeninė neperkaistų smile.gif ) ir blauzdos. Viso kūno šaldyt tikrai nėra reikalo.

būtent, teisingai parašėt. o pas mus kažkodėl ir medikai ir kt akcentuoaj tik antrąją pusę, kad vaikas nemoka šilumos atiduot ir reikė jam padėt tai daryt. nors iš tikro kol kyla tempa vėsint vaiką net kenksminga.

Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2011 02 16, 09:47)
Sulphur, jei labai niežti jau džiūstančias pūsleles,Belladonna, jei kartu ir aukšta temperatūra, Magnesiua Phosphorica padės sustiprėti kai nukris temperatūra. Čia tik ką greitai radau, reik paieškot repertoriumuose.

labai aciu uz operatyvuma smile.gif pasirodo, nieko is isvardytu neturiu, duodu konst.+ ferrum phosph. ir Engystoli. Eiga nera sunki, tempos nera g.gif

p.s. o išbėrimus galima tepti traumeliu ar geriau kokiu grynai dezinfekuojančiu tepaliuku? g.gif turiu traumelio tepalą ir lašiukus, kažkaip pagalvojau, gal tiktų kuris?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoglė: 16 vasario 2011 - 10:49
Juogle, o antigripino 3 neturi? Merginos anskčiau ne kart rašė, kad vėjaraupiams labai tinka jis. Dar Rhus vėjaraupinis - būdingas pūslelinis bėrimas...
Tepti traumeliu manau negerai, nes ten riebaliniu pagrindu, kaip taisyklė vėjaraupinį bėrimą rekomenduoja sausint, kad kuo greičiau tis pūslelės uždžiūtų ir šašiukai susidarytų. Maniškės kai sirgo aš tepiau senąja zelionke, nors dabar gydytojai lyg laikosi nuomonės, kad niekuo netept. Apie zelionkę tai bent jau man sakė, kad nepadės, bet blogo irgi nieko nepadarys...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 16 vasario 2011 - 10:54
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 16, 10:50)
Juogle, o antigripino 3 neturi? Merginos anskčiau ne kart rašė, kad vėjaraupiams labai tinka jis. Dar Rhus vėjaraupinis -  būdingas pūslelinis bėrimas...

neturiu.... Vilnius gi čia, komplektuoti viską, kas tik įmanoma reikia... o antigr.jau norėjau internetu uzsisakyti vakar, bet taip ir neužsisakiau, matyt, vsigi kažkokia nuojauta jau buvo g.gif

su tuo rašymu, tai atrodo, kad tuo momentu nereikia, o kai reikia, nėra kada visko skaityti, paieška pagal raktinį žodį irgi nieko neranda rolleyes.gif vadovėlio rimto reikia vaikų ligoms biggrin.gif

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 16, 10:50)
Tepti traumeliu manau negerai, nes ten riebaliniu pagrindu, kaip taisyklė vėjaraupinį bėrimą rekomenduoja sausint, kad kuo greičiau tis pūslelės uždžiūtų ir šašiukai susidarytų. Maniškės kai sirgo aš tepiau senąja zelionke, nors dabar gydytojai lyg laikosi nuomonės, kad niekuo netept. Apie zelionkę tai bent jau man sakė, kad nepadės, bet blogo irgi nieko nepadarys...

supratau 4u.gif
hmmm, kadangi tai herpesinių šeimos virusas, tai sunkiu atveju pataria aciclovir - tiek tepalą, tiek tabletes, čia klasikinė medicina, aišku.

p.s. pagalvojau, gal Rhus turės P., tai ryt galėčiau iš jos pasiimti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoglė: 16 vasario 2011 - 11:03
QUOTE(Juoglė @ 2011 02 16, 10:48)
labai aciu uz operatyvuma smile.gif pasirodo, nieko is isvardytu neturiu, duodu konst.+ ferrum phosph. ir Engystoli. Eiga nera sunki, tempos nera  g.gif

p.s. o išbėrimus galima tepti traumeliu ar geriau kokiu grynai dezinfekuojančiu tepaliuku? g.gif turiu traumelio tepalą ir lašiukus, kažkaip pagalvojau, gal tiktų kuris?

tepti tikrai nereikai jokiais traumeeliais.
tepama zelionkėm - nes dezinfekuoja ir gerai matosi kaip nauji bėrimai plinta, tia pamatai kada jau nustoja bert; taip pat tas dezinfekavimas svarbus jei nusikaso. o šįiaip išį esmės net to nebūtina... o jei nenori matyti žalio viako, tai dezinfekcijai tinka bet koks kitas įprastas būdas.

su aciclovirais tikrai geriau neprasidėt, ypač jei lengva forma. ir sunkiau sergant be jokių tų chemijų pasveikstama parastai. na, nuo aciloviro gal būtų diena -dviem greičiau smile.gif
Atsakyti
Na štai, noriu pasigirti - nors užvakar jaučiausiai baisiai, sloga siekė kelius, visiškai neprakvėpavau, galva plyšo, žandas net skaudėjo vienas (vakar dėl to ir klausiau kas nuo dantų skausmo, o kai nuėjau pas gydytoją, ji nieko nerado, tik paaiškino, kad gali taip būti nuo slogos), buvo temperatūra beveik 38 (kas keisčiausiai, nors ir kiek begėriau arbatų, mažinančių temperatūrą - ji nė kiek nekrito, jau kelintą kartą tai pastebiu, tik kai būna temperatūra 38,6 tik tada pradedu prakaituoti) - šiandien jau jaučiuosi žmogumi: ir prakvėpuoju ir nosis išsipučia ir sloga jau gerokai mažesnė. Ir padeda man Influcidas, Coryzalia ir Cinabsinas (atskirų komponenų net nieškau, kas konkrečiai padeda, nes taip jau būna retai, o ieškoti tuo metu jau net nenoriu, nors ir pigiau būtų - šitie kompleksai man iš karto suveikia). Net nebepurškiu jokių vaistų į nosį ir nieko kito nedarau (labai tingiu). Paprastai tokios slogos man tęsdavosi dvi savaitės.
Papildyta:
QUOTE(Fedes @ 2011 02 16, 12:42)
tepti tikrai nereikai jokiais traumeeliais.
tepama zelionkėm - nes dezinfekuoja ir gerai matosi kaip nauji bėrimai plinta, tia pamatai kada jau nustoja bert; taip pat tas dezinfekavimas svarbus jei nusikaso. o šįiaip išį esmės net to nebūtina... o jei nenori matyti žalio viako, tai dezinfekcijai tinka bet koks kitas įprastas būdas.

Aš savo vaiką ir tepiau zelionka, tuo metu homeopatija dar ne taip daug kur naudojau, tai juokiausi, - vaikas tiek išbertas, kad būt paprasčiau tiesiog už ausies įkišti į zelionką ir ištraukti. Iš tikrųjų tai ji dar ir dezinfekuoja. Man sakė tepti su psilo balzamu, bet aš senoviškais metodais gydžiau smile.gif O dabar dar prisiminiau, kad skiepijau nuo vėjaraupių doh.gif kvailė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 16 vasario 2011 - 11:56
QUOTE(argus @ 2011 02 16, 11:55)
Aš savo vaiką ir tepiau zelionka, tuo metu homeopatija dar ne taip daug kur naudojau, tai juokiausi, - vaikas tiek išbertas, kad būt paprasčiau tiesiog už ausies įkišti į zelionką ir ištraukti. Iš tikrųjų tai ji dar ir dezinfekuoja. Man sakė tepti su psilo balzamu, bet aš senoviškais metodais gydžiau smile.gif O dabar dar prisiminiau, kad skiepijau nuo vėjaraupių  doh.gif  kvailė

temperatūra matyt laikos gydomaisiai tikslais wink.gif sveikatytės 4u.gif

šiaip visų spiritinių dezinfektantų irgi poveikis panašus, tuo metu apmalšina niežulį, nors patys psilo balzamo nebandę, bet kiti sakė kad poveikis panašus...

o dėl skiepų.. sorry, oftopic varau aš čia , bet tikrai pikta, kad juos net reklamuoja - reikės mažiau ligos dienų jums, galėsit į darbą eit, kai vaikas nesirgs. ot tai motyvacija skiepams doh.gif polius dar - nesirgs vėjaraupiais, sirgs kitom ligom . koks skirtumas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 16 vasario 2011 - 12:38
dėl vėjaraupių-mums gyd.sakė Hepar sulfuris. Pamenu, kažkas dėjo nuorodą apie vėjaraupius, tai man užsifiksavo Pulsatilla
Atsakyti
Laba diena

Noreciau ir as Jusu patarimo blush2.gif
Beveik 2 metuku mergyte susirgo sloga - ciaudulys ir bego vandenukas is noses. Alium cepa nesuveike, coryzalia irgi, lygtais padejo Arsenicum. Po poros dienu sloga nustojo begti, bet pasidare tokia gleivinga, balta, rytais siek tiek su gelsvomis priemaisomis. Kalba, daugiausia po miegelio, koki pusvalandi lyg ir per nosi. Dabar jau 5 dienos duodu calcium sulfuricum (pasak homeopates jis turetu sutraukt galutinai sloga), bet kol kas niekas nesikeicia. Ar jau reikia bandyt kitus zirniukus :gal kalium muratikum ar hepar sulfur, o gal dar kokie tinka? Ar dar reikia laukti? jau savaite kaip sloguoja...
Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Calcium sulfuricum 6 gavom vakar. bet dėl to, kad rytais šlapiai pakosėja. tai gyd. minėjo, kad sekretas iš nosies turi pasivalyti. nes turbūt viskas užburkę, ir ausytėm nebelabai girdi verysad.gif liepė duoti savaitę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 02 17, 14:23)
Calcium sulfuricum 6 gavom vakar. bet dėl to, kad rytais šlapiai pakosėja. tai gyd. minėjo, kad sekretas iš nosies  turi pasivalyti. nes turbūt viskas užburkę, ir ausytėm nebelabai girdi  verysad.gif liepė duoti savaitę  4u.gif

Na tikiuosi, kad artimiausiu metu tikrai prasivalys. Nors anksciau mums slogos nesibaigdavo be 3-4 savaiciu. Tai kol kas dar luktersiu . mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 02 17, 13:23)
Calcium sulfuricum 6 gavom vakar. bet dėl to, kad rytais šlapiai pakosėja. tai gyd. minėjo, kad sekretas iš nosies  turi pasivalyti. nes turbūt viskas užburkę, ir ausytėm nebelabai girdi  verysad.gif liepė duoti savaitę  4u.gif

QUOTE(Saulytez @ 2011 02 17, 14:19)
Na tikiuosi, kad artimiausiu metu tikrai prasivalys. Nors anksciau mums slogos nesibaigdavo be 3-4 savaiciu. Tai kol kas dar luktersiu . mirksiukas.gif

Labai atsiprašau, rašiau ne iš namų ankstesnes žinutes, o dabar radau, kad ne Calcium sulfuricum, o natrium sulfirucum gavom doh.gif blush2.gif
Atsakyti