QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 14, 09:14)
Loreli,
Mano abi mergaitės tokiu bėrimu yra sirgusios. Ir toks bėrimas man į alerginį nepanašus visai.
O gydytojų nuomonės dėl ligos buvo skirtingos.
Odos gyd. ir pediatrė sakė, kad tai virusinis odos uždegimas. Tuo tarpu po maždaug 3 savaičių mažajai kilo kažkas panašaus į inkstų uždegimą (kurį labai staigiai sutvarkėm su beladona homacord). Tuomet ligoninėj pagal likusias žymes konstatavo, kad prasirgom skarlatina.
M. tada buvo skyręs abiem beladoną.
Mums neniežėjo ir buvo išberti padai ir delnai.
Bet kuriuo atveju, pasirodykit gydytojams.
Mano abi mergaitės tokiu bėrimu yra sirgusios. Ir toks bėrimas man į alerginį nepanašus visai.
O gydytojų nuomonės dėl ligos buvo skirtingos.
Odos gyd. ir pediatrė sakė, kad tai virusinis odos uždegimas. Tuo tarpu po maždaug 3 savaičių mažajai kilo kažkas panašaus į inkstų uždegimą (kurį labai staigiai sutvarkėm su beladona homacord). Tuomet ligoninėj pagal likusias žymes konstatavo, kad prasirgom skarlatina.
M. tada buvo skyręs abiem beladoną.
Mums neniežėjo ir buvo išberti padai ir delnai.
Bet kuriuo atveju, pasirodykit gydytojams.
Dėkui Besijuokianti. Aš kai paskambinu sesutėms tai sako, čia jums alergija, niekur nevažiuokit, o man jau neramu darosi, kad sergama kažkuria infekcine liga, nors jaučiamės tai visai normaliai. Mums padai irgi labai išberti. bet daugiau jokių tų infekcinių ligų požymių. Reiks vakare vesti pas gydytoją.