Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(lydekaite @ 2011 02 10, 16:00)
Ne į temą čia, bet kodėl jums užteko tik 2 dienų antibus gerti? Ar kad antibai labai stiprūs, ar dėl ko kitko? Juk yra tokia nuostata, kad jei jau pradėjai gert antibus, tai minimum 5 dienas, nes jei trumpiau, yra rizika, kad bakterijos nežus, o tik bus apglušintos ir po antibų nepilno kurso, gali atsigaut ir jau tada joms įveikti reikės stipresnių antibų, nes šiems jau bus atsparios.
O gal jau čia kažkas pasikeitė šitoj srity?... ax.gif

būtent, pediatrė ir liepė gerti 6 dienas. o homeopatas ,sakė užtenka dviejų dienų . Aš pasiklioviau homeopato skirtu gydymu ir toliau gydomės homeopatiniais vaistukais blush2.gif
Atsakyti
Merginos, kas iš kompleksų yra naujagimiui nuo diegliukų, pilvuko pūtimų ,nes kam reikia su vienkomponenčiais nelabai susigaudys. O maniškiams seniai tokių problemų nėra ax.gif tai nelabai ir žinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikofija: 11 vasario 2011 - 18:10
QUOTE(čikibari @ 2011 02 11, 14:34)
būtent, pediatrė ir liepė gerti 6 dienas. o homeopatas ,sakė užtenka dviejų dienų . Aš pasiklioviau homeopato skirtu gydymu ir toliau gydomės homeopatiniais vaistukais  blush2.gif

Šitoj vietoj tai, mano nuomone, homeopatas pasielgė neatsakingai. Antibiotikus jei jau pradėjai gert, vartok visą kursą, nes kitaip išsivysto atsparumas bakterijai. Paskui ir atsiranda vis daugiau bakterijų atsparių antibiotikams būtent ir po tokių vartojimų. Tiesa, tai priklauso kokiai antibiotikų grupei priskirtas vartojamasis, bet bet kokiu atveju taip teigti...
Atsakyti
QUOTE(Lotynė @ 2011 02 11, 19:25)
Šitoj vietoj tai, mano nuomone, homeopatas pasielgė neatsakingai. Antibiotikus jei jau pradėjai gert, vartok visą kursą, nes kitaip išsivysto atsparumas bakterijai. Paskui ir atsiranda vis daugiau bakterijų atsparių antibiotikams būtent ir po tokių vartojimų. Tiesa, tai priklauso kokiai antibiotikų grupei priskirtas vartojamasis, bet bet kokiu atveju taip teigti...

Na kiek žinau, priklausomai nuo antibiotikų ir ligos eigos, bet šiaip ne mažiau 3 dienų reikia gerti. Antibiotikus, kad neatsirastų atsparių bakterijų jiems, reikia gydyti tol, kol pasveiks žmogus ir nebeliks ligą sukeliančių bakterijų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 11 vasario 2011 - 18:37
QUOTE(argus @ 2011 02 11, 18:36)
Na kiek žinau, priklausomai nuo antibiotikų ir ligos eigos, bet šiaip ne mažiau 3 dienų reikia gerti. Antibiotikus, kad neatsirastų atsparių bakterijų jiems, reikia gydyti tol, kol pasveiks žmogus ir nebeliks ligą sukeliančių bakterijų.

Ne mažiau 3 dienų tik tam tikros grupės antibiotikams, penicilino grupės normaliai reik.
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2011 02 11, 17:10)
Merginos, kas iš kompleksų yra naujagimiui nuo diegliukų, pilvuko pūtimų ,nes kam reikia  su vienkomponenčiais nelabai susigaudys. O maniškiams seniai tokių problemų nėra  ax.gif tai nelabai ir žinau.

Kompleksinių nežinau, bet mūsų homeopatė pastebėjau ir kitiems paciientas skiria Okoubaką, tai mums šitą tuo metu skyrė nuo diegliukų, o vėliau ir nuo įvairių pabėrimų (kurie jai atrodė, kaip reakcija į mano maistą, dabar ir tirštą maistą įvedus paberia). Tai mums ir nuo to, ir nuo to padėjo.
O Colocynthis bent man neatrodė, kad padėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 02 11, 10:00)
O kompaktas prie tos knygos? O gal būtų galima kaip nors gauti tuos filmus per skaipą?

Argus, jei reikia, galiu paorganizuot. Tiesa, tik kitą sav, jei tinka 4u.gif
Mes darėm ganėtinai ilgai, ale esam aptingę, kai reikaliukai apsitvarkė. Nors pripažįstu - kartu su homeopatija - mankštos poveikis tikrai yra.
Atsakyti
Ir aš esu užskaičiusi viename straipsnyje naują požiūrį dėl antibiotikų, kad gerti tik porą dienų.
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 02 11, 23:19)
Kompleksinių nežinau, bet mūsų homeopatė pastebėjau ir kitiems paciientas skiria Okoubaką, tai mums šitą tuo metu skyrė nuo diegliukų, o vėliau ir nuo įvairių pabėrimų (kurie jai atrodė, kaip reakcija į mano maistą, dabar ir tirštą maistą įvedus paberia). Tai mums ir nuo to, ir nuo to padėjo.
O Colocynthis bent man neatrodė, kad padėtų  g.gif

Oho, tokio nežinojau. Ar yra pas mus pirkti, nes randu tik puslapiuose anglų kalba? ax.gif
Atsakyti
Kad jau seniai yra nuomonė, kad antibiotikai visiškai bakterijų neišnaikina, o tik nuslopina iki tam tikro lygio, kuomet su tokiu kiekiu pats organimas susitvarko. Ir ilgas jų vartojimas deja, bet organizmą tik nualina ir susitvarkymo galimybė stipriai sumažėja.
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2011 02 12, 10:10)
Oho, tokio nežinojau. Ar yra pas mus pirkti, nes randu tik puslapiuose anglų kalba?  ax.gif

Aš Vokietijoj, kaip LT yra nežinau unsure.gif Čia ne kompleksiniai, tikiuos, supratai..
Jei nerasit, bet norėsis, galėčiau padėt.

Čia šiom dienom klausinėjau apie dantukus, tai mūsų gydytoja parekomendavo Osanit (100 g enthält: Globuli aus Xylit mit Hypromellose und Magnesium phosphoricum C6 (8 g), Calcium carbonicum "Hahnemanni" C8 (8 g), Ferrum phosphoricum C8 (8 g), Chamomilla D6 (38 g), Calcium phosphoricum D12 (38 g)) arba Symphytum C12. Nustebino su tuo Osanit, šiaip niekad niekad kompleksinių nesiūlo..
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 12, 12:34)
Kad jau seniai yra nuomonė, kad antibiotikai visiškai bakterijų neišnaikina, o tik nuslopina iki tam tikro lygio, kuomet su tokiu kiekiu pats organimas susitvarko. Ir ilgas jų vartojimas deja, bet organizmą tik nualina ir susitvarkymo galimybė stipriai sumažėja.

dukrytė jau beveik visiškai sveika, liko tik retas kosuliukas 4u.gif kuriam M. skyrė Bronchograną ir hepar sulfur ax.gif
Atsakyti