Kam idomu ikeliau kelias foto po op. kaip atrodau. Vienintelis dalykas kas mane biesina tai uzkieteje viduriai , neiseinu po tris paras tai tenka eiti i wc su pagalbinem priemonem , o ir pilvuka pucia tai nemazas diskomfortas siuo periodu. O ir patinimas dar manau yra - idomu kada mazdaug tikras vaizdelis pasimatys
Kam idomu ikeliau kelias foto po op. kaip atrodau. Vienintelis dalykas kas mane biesina tai uzkieteje viduriai , neiseinu po tris paras tai tenka eiti i wc su pagalbinem priemonem , o ir pilvuka pucia tai nemazas diskomfortas siuo periodu. O ir patinimas dar manau yra - idomu kada mazdaug tikras vaizdelis pasimatys
As jau namie. Kelione is Kauno i Vilniu buvo tragiska, spazmavo raumenys juodai. Tai sakiau, jei vel truks ( jei neissaugosiu, nes liepe labai saugotis), kad ir kaip baisiai pilvas atrodys -ne uz ka nebekartosiu operacijos.
Neisivaziduoju, kaip Idani istvere -jai dar daugiau vietu tvarke nei man. Idani, kada i zmogu "atvirtai"?
Foto gal idesiu po keliu dienu, kai biski atsigausiu. Kol kas bijau korseta nusiimt. Ai, dar toks klausimas delikatus-o jus pirma kelnaites, ar korseta dejot? Ir ka daret, kai mmm buvo?Aciu.
Sveikinu Muse pasigrazinus , o kas liecia ant sono tai sukis tada kai paciai nebus diskomforto, as tai kokia ketvirta para pradejau. Tiesi pradesi vaikcioti ir pati to nepastebesi - tai manau individualiai priklauso ir nuo atliktos pilvo plastikos sudetingumo(cia mano nuomone). Greito sveikimo tau