Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.7.

Kam idomu ikeliau kelias foto po op. kaip atrodau. Vienintelis dalykas kas mane biesina tai uzkieteje viduriai , neiseinu po tris paras tai tenka eiti i wc su pagalbinem priemonem verysad.gif , o ir pilvuka pucia tai nemazas diskomfortas siuo periodu. O ir patinimas dar manau yra - idomu kada mazdaug tikras vaizdelis pasimatys g.gif
Atsakyti
QUOTE(solimar @ 2011 02 16, 18:52)
Kam idomu ikeliau kelias foto po op. kaip atrodau. Vienintelis dalykas kas mane biesina tai uzkieteje viduriai , neiseinu po tris paras tai tenka eiti i wc su pagalbinem priemonem verysad.gif , o ir pilvuka pucia tai nemazas diskomfortas siuo periodu. O ir patinimas dar manau yra - idomu kada mazdaug tikras vaizdelis pasimatys g.gif

Labai labai grazu 4u.gif
Pilvui labai gerai jogurtas, kefyras, pasukos vakare, vietoj vakarienes, ir vandens daug gert.
Atsakyti
4u.gif sveikos merginos
o kiek kainuoja pilvo srities operacija?
Atsakyti
man ir idomu kaina:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cukreba: 16 vasario 2011 - 18:43
[quote=carvalho,2011 02 16, 19:26]
Labai labai grazu 4u.gif
Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(urtele @ 2011 02 16, 19:34)
4u.gif sveikos merginos
o kiek kainuoja pilvo srities operacija?

QUOTE(cukreba @ 2011 02 16, 19:40)
man ir idomu kaina:)

Jus turit galvoje pilvo plastika? Ar nusiurbima?

Muse, sveikinu pasigrazinus 4u.gif Tikekimes, kad su tavo stuburu bus viskas ok.
Atsakyti
na nežinau ax.gif kas geriau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(urtele @ 2011 02 17, 17:13)
na nežinau  ax.gif kas geriau  blush2.gif

ziurint ko reikia,o nes kas geriau biggrin.gif

Muse laikykis mes su tavim 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

As jau namie. Kelione is Kauno i Vilniu buvo tragiska, spazmavo raumenys juodai. Tai sakiau, jei vel truks ( jei neissaugosiu, nes liepe labai saugotis), kad ir kaip baisiai pilvas atrodys -ne uz ka nebekartosiu operacijos.

Neisivaziduoju, kaip Idani istvere -jai dar daugiau vietu tvarke nei man. Idani, kada i zmogu "atvirtai"?

Foto gal idesiu po keliu dienu, kai biski atsigausiu. Kol kas bijau korseta nusiimt.
Ai, dar toks klausimas delikatus-o jus pirma kelnaites, ar korseta dejot? Ir ka daret, kai mmm buvo?Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2011 02 17, 18:43)
ziurint ko reikia,o nes kas geriau biggrin.gif

Muse laikykis mes su tavim  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

greičiausiai reiktų ir to ir to, biggrin.gif bat labiau nusiurbimo smile.gif
Atsakyti
Nu nieko sau, kur visos?

As jau po perrisimu. Priminkit, prasau, kada pradejot vaiksciot ne kaip klaustukai? Ir ant sono miegot?
Atsakyti
Sveikinu Muse pasigrazinus , o kas liecia ant sono tai sukis tada kai paciai nebus diskomforto, as tai kokia ketvirta para pradejau. Tiesi pradesi vaikcioti ir pati to nepastebesi - tai manau individualiai priklauso ir nuo atliktos pilvo plastikos sudetingumo(cia mano nuomone). Greito sveikimo tau 4u.gif
Atsakyti