QUOTE(carvalho @ 2011 02 08, 20:46)
Sveika
Na, celiulito siurbimas nenaikina
Tiesa, bent jau man slaunys atrodo geriau, nes kokia savaite po op pradejau naudoti anticeliulitini geli po baisiakelnem
baisiakelnes tipo efektui sustiprintim kaip is topshop reklamu 

na, tada tikrai gaila... o galetu but taip, kad vienu suviu 2 zuikiai nusauti

QUOTE(alenda @ 2011 02 08, 23:45)
Na man siurbe nuo slaunu bet siurbimas celiulito nenaikina ir isvis as galvoju ar yra priemone kas ji naikina, nes ko tik nesu isbandziusi.

o kaip tie masazai? ar yra nors koks ju veiksmingumas?
Papildyta:
QUOTE(alenda @ 2011 02 09, 14:15)
Solimar, sudominai su tais riebaliukais i veiduka
o tai koki poveiki jie duoda ar raukslems cia uzpildyti? 
Papildyta:
Ot matai kaip idomu, pasirodo tie musu visu nekenciami riebaliukai dar ir naudingi gali buti

Papildyta:
Ot matai kaip idomu, pasirodo tie musu visu nekenciami riebaliukai dar ir naudingi gali buti

kiek skaiciau, tai riebaliukais didina skruostus ties skruostikauliais, kad labiau atsikise butu, taip pat smakra pakoreguoja.
[quote=Feja.Niekadeja,2011 02 09, 15:54]
Papildyta:
As i vakuumini masaza vaiksciojau kokius 2 menesius salone, paskui dar panasiai tiek namie su taurem zaidziau, + paprasta anticeliulitini dariausi, nu ka as zinau, kad celiulis dingtu tai taip tikrai nebuvo... Nu, gal pas mane jus tikrai DIDELIS
dabar su kremais terliojuosi, tai kaip ir geriau, bet kad dinges kur nors butu - tikrai ne
Cia turbut reikia viso komplekso (ko man nepavyksta) - tinkamai maitintis, sportuoti, ir tik kaip papildomas priemones tuos visus masazus ir tepalus naudot

Papildyta:
As i vakuumini masaza vaiksciojau kokius 2 menesius salone, paskui dar panasiai tiek namie su taurem zaidziau, + paprasta anticeliulitini dariausi, nu ka as zinau, kad celiulis dingtu tai taip tikrai nebuvo... Nu, gal pas mane jus tikrai DIDELIS

QUOTE(solimar @ 2011 02 09, 15:58)
Alenda , riebaliukai i veida daugiau leidziami ne del rauksliu, bet formuoti veiduko ovalui- tai yra uzpildyti idubusias vieteles, mano atveju papildant skruostukus pasikelia siek tiek ir lupu nosies rauksle 

As tai bijociau tokios proceduros...Esu kazkur skaiciusi, kad tie riebalai gali gumulais nueiti

sveikos,
su veidu daryt ka nors ir as bijociau
maza ka....
kaip laikotes mergaites po OP ?
su veidu daryt ka nors ir as bijociau

kaip laikotes mergaites po OP ?

Ausra 1976 as po op visai gerai jei ta limfa nenervintu nes vis nesiliauja kaupusis jau 3 kartus trauke tai dar reiks tiek pat, o visa kita gerai.
Carvalho pritariu tau del celiulito- ko neisbandziau ir vakuminius masazus ir su medumi masazus ir povandeninius sroviu ir Weirgans limfodrenazinius kiek pamenu- niekas jo nenaikina, o dar kiek isleista brangiems kremams
gal ta oda siek tiek palygeja bet kad visai neliktu taip nera. 
Papildyta:
Solimar norejau pasiteirauti del veiduko ar rezultatu esi patenkinta?
Carvalho pritariu tau del celiulito- ko neisbandziau ir vakuminius masazus ir su medumi masazus ir povandeninius sroviu ir Weirgans limfodrenazinius kiek pamenu- niekas jo nenaikina, o dar kiek isleista brangiems kremams

Papildyta:
Solimar norejau pasiteirauti del veiduko ar rezultatu esi patenkinta?

Panos, kada gi fotkes naujas imesit?

Sveikos
aš pabudau po narkozės
Operavo pirmadienį (na ne į temą aš čia šiek tiek, nes man gi papulius operavo), bet vistiek norisi pasipasakoti
Kas liečia dėl dviejų op kartu, tai gerai kad nesidariau
, būčiau neištvėrusi, esu jautri skausmui, galiu save sukoncentruoti tik į vieną skaudamą vietą.
Plius dar virusas ant kitos dienos prikibo, tempa didžiulė
, vienu žodžiu namo grįžau po dviejų parų, bet vis dar sergu.
Papulių beveik neskauda, šiandien jau be nuskausminamųjų gyvenu, sutvarstyta viskas, pamėlynavę

aš pabudau po narkozės

Operavo pirmadienį (na ne į temą aš čia šiek tiek, nes man gi papulius operavo), bet vistiek norisi pasipasakoti

Kas liečia dėl dviejų op kartu, tai gerai kad nesidariau

Plius dar virusas ant kitos dienos prikibo, tempa didžiulė

Papulių beveik neskauda, šiandien jau be nuskausminamųjų gyvenu, sutvarstyta viskas, pamėlynavę

alenda nu kaip nors
vistiek liausis kauptis tie skysciai
linkiau kuo greiciau
su pasikeitimais kutuce
lengvai ir greitai
(kaip toj reklamoj
)

su pasikeitimais kutuce