Kokios grazios atostogos
Saunuoliai teveliai, tokie istvermingi-visur su vaikuciais
Ir foto labai grazios, o ypac man patiko debesu jura...taaaip romantiska
Ir foto labai grazios, o ypac man patiko debesu jura...taaaip romantiska
Butu idomu suzinoti koks mazojo berniuko amzius ir kokiu maistu ji maitinot kai sitiek keliavot
Maniskiui 1,3m.,bet jis tik 6 dantukus turi, neisivaizduoju kaip tektu maitint ji kai malu viska su blenderiu
Maniskiui 1,3m.,bet jis tik 6 dantukus turi, neisivaizduoju kaip tektu maitint ji kai malu viska su blenderiu
Tema aprimo, visi pasinešė į Kosą
Jeigu autorė nesupyks, įkelsiu ir aš savo nuotraukėlių iš truputį žiemiškesnės Tenerifės - 2011-03-11-2011-03-23
Papildyta:
Los Gigantes
Pliažas Plaja Paraiso
Iš apartamentų vaizdas į kiemo pusę
Link piramidžių
Papildyta:
Prie Guimar piramidžių
Tuščias pliažas
Papildyta:
sostinė
El Medano
El Medano žuvies restoranėlis
Jeigu autorė nesupyks, įkelsiu ir aš savo nuotraukėlių iš truputį žiemiškesnės Tenerifės - 2011-03-11-2011-03-23
Papildyta:
Los Gigantes
Pliažas Plaja Paraiso
Iš apartamentų vaizdas į kiemo pusę
Link piramidžių
Papildyta:
Prie Guimar piramidžių
Tuščias pliažas
Papildyta:
sostinė
El Medano
Į Maską
Tikrai, kad visos del Kos salos pamisusios dabar
Los Americas
Į Teidę
Į Teidę
Garačiko
drakono medis
Prie drugelių parko
Ir taip visur
Loro parkas
QUOTE(Miramax @ 2011 04 29, 14:04)
Prie Guimar piramidžių
---------------------------------
Miramax, labai gražios foto planuojuosiu kelionę į Tenerifę, tai smagu pasižiūrėti iš anksto koks ten grožis
Norėjau paklausti, ar į Guimar Piramides verta eiti, ar jos natūraliai įspūdingai atrodo, nes iš foto, neatrodo kažkas labai jau tokio ypatingo?
Ir dar klausimėlį turiu, kiek kainuoja pvz tokia porcija žuvies restoranėlyje? Aš tik su pusryčiai hotel turiu, todėl labai domina kainos
Man tai piramidės visai patiko, na jeigu lygint su Egipto, tai ne tas...bet vistiek, įdomu, niekas nenusivylė. O be to, ten gražu pasivaikščiot, dar ir filmą pažiūrėjom.
O tokia porcija žuvies/jūros gėrybių asorti kainavo 30 eurų, bet čia restoranėly ant vandenyno kranto. Bet 3 žmonėms užtenka, nors ir buvom išalkę.
O tokia porcija žuvies/jūros gėrybių asorti kainavo 30 eurų, bet čia restoranėly ant vandenyno kranto. Bet 3 žmonėms užtenka, nors ir buvom išalkę.