Labai gražu
buvau abiejose salose - jos visiškai skirtingos, o kaip jums pasirodė?
aš kaupiuosi Lanzarotės fotoreportažui
QUOTE(gėliukas @ 2011 02 02, 14:38)
Labai gražu
aha, skirtingos.. ir ne tik gamta nors nelabai spejom susipazinti su Lanzarote, juk buvom vos kelias dienas..
man labai istrigo pasakymas Ledum fotoreportaze, kad nuotraukose pas ja daug grazesne nei yra istikruju Tenerife..
o as galiu pasakyt priesingai nuotraukos neatspindi viso grozio.. ir man dvieju savaiciu buvo per mazai
siaip jei kas norit kokiu dar vaizdu pasiziuret, sakykit
ar kokiu klausimu
QUOTE(gėliukas @ 2011 02 02, 14:38)
Labai gražu
Butu labai smagu, kad savaitgali imtumete ir susikauptumete Nes mes kylam jau antradieni O kiekviename reportaze atrandi kazka naujo.
Sugarbane, ačiū už fotoreportažą Nuotraukos super
Labai gražus fotoreportažas bet pačios įspūdingiausios nuotraukos iš Lanzarotes,kur su ugnikalniais. :ax
bebe tu nuostabi gide ir as uzsimaniau i kanaru salas,jei ka reikes is taves pasisemti patirties
kelione i Fuerteventura
kadangi bilietukai buvo nebrangus, tai pabandem kad ir visa kelione butu ekonomiska skridom 6 suauge , 3m vaikas bei 1m kudikis.
vasario 8-17d. Kaunas-Briuselis- Fuerteventura-Briuselis-Kaunas, su tarpinemis nakvynemis orouoste ir tik su rankiniu bagazu..
ech..isvaziuojam is pavasariu kvepiancios Lietuvos,o ten nuvyke gaunam zinutes, kad lauke virs -20
issirinkom Caleta de Fuste miestely esanti Caleta Dorada 3* viesbuciu kompleksa, nes jame gali nemokamai gyventi suauges zmogus, beto yra AI taip mes sutelpam i du kambariukus, kurie tarpsusavy sujugti
mano kompanjonam apartamentai patinka, as siek tiek daugiau macius viesbuciu, tai manes jis tikrai nesuzavi lygiai tas pats ir su virtuve..
PIRMA DIENA susipazystam su savo miestuko grozybemis..
kadangi musu apartamentai auksciau, matosi pagrindines miestelio gatves, nusprendziam vakarejant apziureti kas gero einant miesteliu i kaire
neskubedami einam krantine..musu saldzioji porele
cia jau musu kelio pabaiga..
ANTRA diena.. apsiziurim kur apsistojom
Papildyta:
ir einam miesteliu i desine..
labai fainu takeliu kelis km einam pasiziureti banginio griauciu.. pakeliui rankiojam kriauklytes, pakalbinam kelis zvejus..
TRECIA diena issinuomuojam masiniukus
pavalgom pietus ir isskubam pasiziureti koks salos viduriukas..
Papildyta:
palaimom kalnais..
ir vaziuojam toliau..
stojam.. voveriukai aprodo mums savo valdas
cia sedint girdisi upeliukas
pasimegave vaizdais keliaujam link ezeriuko..
kadangi bilietukai buvo nebrangus, tai pabandem kad ir visa kelione butu ekonomiska skridom 6 suauge , 3m vaikas bei 1m kudikis.
vasario 8-17d. Kaunas-Briuselis- Fuerteventura-Briuselis-Kaunas, su tarpinemis nakvynemis orouoste ir tik su rankiniu bagazu..
ech..isvaziuojam is pavasariu kvepiancios Lietuvos,o ten nuvyke gaunam zinutes, kad lauke virs -20
issirinkom Caleta de Fuste miestely esanti Caleta Dorada 3* viesbuciu kompleksa, nes jame gali nemokamai gyventi suauges zmogus, beto yra AI taip mes sutelpam i du kambariukus, kurie tarpsusavy sujugti
mano kompanjonam apartamentai patinka, as siek tiek daugiau macius viesbuciu, tai manes jis tikrai nesuzavi lygiai tas pats ir su virtuve..
PIRMA DIENA susipazystam su savo miestuko grozybemis..
kadangi musu apartamentai auksciau, matosi pagrindines miestelio gatves, nusprendziam vakarejant apziureti kas gero einant miesteliu i kaire
neskubedami einam krantine..musu saldzioji porele
cia jau musu kelio pabaiga..
ANTRA diena.. apsiziurim kur apsistojom
Papildyta:
ir einam miesteliu i desine..
labai fainu takeliu kelis km einam pasiziureti banginio griauciu.. pakeliui rankiojam kriauklytes, pakalbinam kelis zvejus..
TRECIA diena issinuomuojam masiniukus
pavalgom pietus ir isskubam pasiziureti koks salos viduriukas..
Papildyta:
palaimom kalnais..
ir vaziuojam toliau..
stojam.. voveriukai aprodo mums savo valdas
cia sedint girdisi upeliukas
pasimegave vaizdais keliaujam link ezeriuko..
einam upeliuko vaga..
dar pries pat sutemstant spejam susipazint su dviem vyrukais..
paskutinis kadras
KETVIRTA diena skirta pasiziureti kas gi ten salos siaurinej daly
sito kalniuko virsunej
vaziuojam i urvus, bet sekanti eksursija tik po valandos, greit apsisprendziam is arciau pasiziureti kalnuose esancia statula.. Unamuno.
Papildyta:
ir pagaliau urvas visiems mums tai pirma tokia eksursija po zeme aklinoj tamsoj
visi laimingi pagaliau isvyde dienos sviesa
ir lekiam link Corralejo kopu
gryztant..
Papildyta:
PENKTA diena skirta La Lajita zoosodui ir pasiziureti kokia salos apacia..
pasiziurim visus sou Juru liutu. per reptiliju supazindina su gyvatem, krokodilais ir driezais, per papugu jos ten linksmina vazinedamos rieduciais, triratukais ir t.t. visiems labai patiko ereliu sou daug labai kupranugariu ir didziulis kaktusynas
dar pries pat sutemstant spejam susipazint su dviem vyrukais..
paskutinis kadras
KETVIRTA diena skirta pasiziureti kas gi ten salos siaurinej daly
sito kalniuko virsunej
vaziuojam i urvus, bet sekanti eksursija tik po valandos, greit apsisprendziam is arciau pasiziureti kalnuose esancia statula.. Unamuno.
Papildyta:
ir pagaliau urvas visiems mums tai pirma tokia eksursija po zeme aklinoj tamsoj
visi laimingi pagaliau isvyde dienos sviesa
ir lekiam link Corralejo kopu
gryztant..
Papildyta:
PENKTA diena skirta La Lajita zoosodui ir pasiziureti kokia salos apacia..
pasiziurim visus sou Juru liutu. per reptiliju supazindina su gyvatem, krokodilais ir driezais, per papugu jos ten linksmina vazinedamos rieduciais, triratukais ir t.t. visiems labai patiko ereliu sou daug labai kupranugariu ir didziulis kaktusynas
link Moro Jable kelio ziede..
wow nesibaigiantis papludimys..
o slaitai kvepia siom gelytem..
gaila,kad elementas issikrove, tai vaizeliu is apcios nera..
SESTA ir SEPTINTA dienomis ilsejomes viesbuty arba prie vandenyno..
jei ne su rankiniu, buciau pasiemusi si akmeneli
paskutinis zvilgsnis is aukstai i musu miestuka..
Papildyta:
vasario 16d. pakraupinusi Fuertes orouosto darbuotojus, taip ir nesulaukus drauges, pakylam palikdami siltaja sala..
pasilikti nakciai orouoste jau nebebuvo baisu, kai zinojom kas laukia
is vakaro dar viesbuty prisikepem sumustiniu, is restorano kiekvienas po sauja riesutu i kisene uzkandelei isidejo
orouostas 4 ryto atsidaro, tai apsauga visus graziai pazadina, ir susirenka "lovas", bet kaip vaikams tai leido miegot tiek kiek nori
svieslentej sekem oru permainas..per lektuvo langus stebejom, kaip pavasarini Briuselio peizaza..
pakeicia balti Lietuvos zemes lopineliai..
nusileidziam praalke, visdelto savaite AI duoda savo kadangi esam Karmelavoj, tai nereik daug galvoti kur vaziuot.. visi draugiskai bevalgydami didziuosius cepelinus aptariam sekanciu kelioniu planus
net neabejoju, kad tai nepaskutinis kartas Kanaru salose
wow nesibaigiantis papludimys..
o slaitai kvepia siom gelytem..
gaila,kad elementas issikrove, tai vaizeliu is apcios nera..
SESTA ir SEPTINTA dienomis ilsejomes viesbuty arba prie vandenyno..
jei ne su rankiniu, buciau pasiemusi si akmeneli
paskutinis zvilgsnis is aukstai i musu miestuka..
Papildyta:
vasario 16d. pakraupinusi Fuertes orouosto darbuotojus, taip ir nesulaukus drauges, pakylam palikdami siltaja sala..
pasilikti nakciai orouoste jau nebebuvo baisu, kai zinojom kas laukia
is vakaro dar viesbuty prisikepem sumustiniu, is restorano kiekvienas po sauja riesutu i kisene uzkandelei isidejo
orouostas 4 ryto atsidaro, tai apsauga visus graziai pazadina, ir susirenka "lovas", bet kaip vaikams tai leido miegot tiek kiek nori
svieslentej sekem oru permainas..per lektuvo langus stebejom, kaip pavasarini Briuselio peizaza..
pakeicia balti Lietuvos zemes lopineliai..
nusileidziam praalke, visdelto savaite AI duoda savo kadangi esam Karmelavoj, tai nereik daug galvoti kur vaziuot.. visi draugiskai bevalgydami didziuosius cepelinus aptariam sekanciu kelioniu planus
net neabejoju, kad tai nepaskutinis kartas Kanaru salose
o kodel ir kuo pasiurpinote oro uosto darbuotojus?
grazu