Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai, 7 tema

Aisku as sutinku ,kad kiekvienas vis kitoks gaunasi. as esu viena dariusi ,bet labai didelis gavosi gal 3 kartus lekiau i parduotuve dapirkti saldainiu:oh .
Atsakyti
Jei rutulį darau iš dvigubo žurnalo lapo, tai sunaudoju apie 1,2kg, jei iš mažesnio, tai mažiau
Atsakyti
QUOTE(loreta72 @ 2011 02 12, 01:10)
Jei rutulį darau iš dvigubo žurnalo lapo, tai sunaudoju apie 1,2kg, jei iš mažesnio, tai mažiau

o tai suglamzot lapa suformuodama rutuli ir gerai buna? o gal dar kuom apklijuojat?
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2011 02 10, 11:58)
Ir man su triufeliniais patinka dirbti, ir greitas darbas, ir kiekis nedidelis sueina ( ne kilogramais  lotuliukas.gif ) ir popierėliai dažniausiai gerai žiūrisi, tik vienas minusas - visada lieka kad ir nedideli, bet tarpeliai, reikia juos visaip kaip "slėpti".
Valentiniškas, klasikinis, jei jau kalba nukrypo ton pusėn mirksiukas.gif

user posted image

O taip klijuojant saldainius neprilimpa saldainis ? nes as kai dariau viena tai nuo karstu klyju pasilidydavo ir ausele popierelio.tai sakau gal ir cia jai issilydis tai ir saldainis prisiklijuos g.gif .o gal as ka netaip dariau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2011 02 12, 11:52)
O taip klijuojant saldainius neprilimpa saldainis ? nes as kai dariau viena tai nuo karstu klyju pasilidydavo ir ausele popierelio.tai sakau gal ir cia jai issilydis tai ir saldainis prisiklijuos g.gif .o gal as ka netaip dariau  blush2.gif

Tų trifelinių saldainių popieriukai visuje su popierium, ne vien iš plastiko, ar kaip jis ten vadinasi, tai jie man nesilydė, bet va saldainiai pupa, tai jo, kai klijai gerai įkaisdavo, tai ištirpdavo.
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2011 02 12, 11:37)
o tai suglamzot lapa suformuodama rutuli ir gerai buna? o gal dar kuom apklijuojat?

Taip, suglamžau tiesisi ant koto, apsuku lipnia juosta, paskui nuimu ir į skylutę pripilu klijų, tada užmaunu atgal ant koto ir viskas.

O kai man klijai pradeda išlydyti popieriuką, aš išjungiu prietaisą iš elektros lizdo ir kurį laiką klijuoj, kol pravėsta, tada vėl įjungiu ir taip toliau.
Atsakyti
QUOTE(loreta72 @ 2011 02 13, 01:29)
Taip, suglamžau tiesisi ant koto, apsuku lipnia juosta, paskui nuimu ir į skylutę pripilu klijų, tada užmaunu atgal ant koto ir viskas.

O kai man klijai pradeda išlydyti popieriuką, aš išjungiu prietaisą iš elektros lizdo ir kurį laiką klijuoj, kol pravėsta, tada vėl įjungiu ir taip toliau.

Oi čia kokia idomi technologija su popierium, nebuciau sugalvojus
Atsakyti
aciu labai visom uz pagalba notworthy.gif
Atsakyti
Pabaigiau savo dovanėlę mylimukui clap.gif labai norėčiau įkelti, bet kol kas nekelsiu, nes dar sumąstys kažkokiu stebuklingu būdu atsirasti čia lotuliukas.gif
Atsakyti
O as radau faina butelaiti nete, padariau draugams biggrin.gif Mat per Valentina eisim pas juos, o ir dar du padarysiu patiems artimiausiems biggrin.gif Vienas ir i uzsieni iskeliaus, tikiuosi sekmingai jis bus nugabentas ir iteiktas unsure.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 02 13, 21:59)
O as radau faina butelaiti nete, padariau draugams  biggrin.gif Mat per Valentina eisim pas juos, o ir dar du padarysiu patiems artimiausiems  biggrin.gif Vienas ir i uzsieni iskeliaus, tikiuosi sekmingai jis bus nugabentas ir iteiktas  unsure.gif  biggrin.gif
user posted image

Man nerodo foto, gaila unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(loreta72 @ 2011 02 13, 23:20)
Man nerodo foto, gaila unsure.gif

ir man g.gif
Atsakyti