Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai, 7 tema

QUOTE(šneider @ 2011 02 10, 15:27)
O tai čia kiekvienas saldainis dar į medžiagytę įsuktas  g.gif

Dejau vienas saldainis , tada is medziagos tokia kaip rozyte aisku paskui ji beklijuojant issileido . Nes saldainiai apvalus tai tokie tarpai buvo tai , kad ju nesimatytu dejau tokia sieteline medziaga. Tai gavosi saldainis medziaga , saldainis medziaga....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **sea**: 10 vasario 2011 - 16:37
QUOTE(**sea** @ 2011 02 10, 17:37)
Dejau vienas saldainis , tada is medziagos tokia kaip rozyte aisku paskui ji beklijuojant issileido . Nes saldainiai apvalus tai tokie tarpai buvo tai , kad ju nesimatytu dejau tokia sieteline medziaga. Tai gavosi saldainis medziaga , saldainis medziaga....

Aiškus, o aš pagalvojau, kad ant medžiagos klijuojat saldainį, o tada viską ant burbulo.
Atsakyti
Sea, labai grazus man medelis, spalvytes tokios ramios, pastelines, man ziurisi jis super wub.gif wub.gif

Sneider, kad daryti pagal uzsakymus rekia surast klientu biggrin.gif mirksiukas.gif O siaip draugams, sau, kartais ir taip padarau 4u.gif
Atsakyti
**sea** mmm lindor wub.gif gerai atrodo kai ju daug vienoj vietoj good.gif
knielita o gaila, kad nepadarysi valentinisko, juk zadejai blush2.gif
šneider artimieji jau apdovanoti, tik mylimukui savo tik dabar ruosius valentino dovana, o tai visai manim nusivyles, kad as visiems darau o jam niekad nieko nesu padarius is saldainiu biggrin.gif
O as darbuojuos vis . Paskutinieji medeliai: du dickiai ir vienas maziukas blush-anim-cl.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Revera: 10 vasario 2011 - 18:09
QUOTE(Revera @ 2011 02 10, 19:07)
[b]
O as darbuojuos vis . Paskutinieji medeliai: du dickiai ir vienas maziukas blush-anim-cl.gif

Ui patinka man jūsų medeliai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 10 vasario 2011 - 18:11
Revera, et tie pazadai, nebera tiek laiko, dar plius prisizadejus esu nevalentinisku pridaryt, tad teks kitiems metams nukelt matyt g.gif biggrin.gif
O maniskis nevertina visai tu medziu, sakiau tau padarysiu toki grazu Valentino proga tai juoktis pradejo, kad ir taip prisiziuri kokiu tik nori medziu, geliu, eziu ir biesas zino ko ir tikrai nenori jis nieko biggrin.gif biggrin.gif aplamai kiek namie sito gerio gali but, yra vyresnelio medis, yra toks kaip vaza ir uztenka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 02 10, 19:10)
Ui patinka man jūsų medeliai  wub.gif

aciuu aciuks.gif siandien kai kuriau ta antraji medeli, tai norejosi misko tema perteikti: samaneles ir visa kita . Jau norisi man pavasario rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(knielita @ 2011 02 10, 19:35)
Revera, et tie pazadai, nebera tiek laiko, dar plius prisizadejus esu nevalentinisku pridaryt, tad teks kitiems metams nukelt matyt  g.gif  biggrin.gif
O maniskis nevertina visai tu medziu, sakiau tau padarysiu toki grazu Valentino proga tai juoktis pradejo, kad ir taip prisiziuri kokiu tik nori medziu, geliu, eziu ir biesas zino ko ir tikrai nenori jis nieko  biggrin.gif  biggrin.gif aplamai kiek namie sito gerio gali but, yra vyresnelio medis, yra toks kaip vaza ir uztenka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oj ne maniskis labai mano ranku darba vertina, del to ir tikisi ko nors is saldainiu wub.gif pries medelius siuvinejau nemazai laiko seip visokiais rankdarbiais uzsiiminejau, tai per 5 draugystes metus pridovanojus jam ne viena paveiksla, atviruka ir pan wub.gif neisivaizduoju kaip galetu buti kitaip smile.gif
O jis man kompu ka nors mielo sukuria na zodziu gyvenam romantikoj blush2.gif

Na biski i lankas nuvaziavau, vel tas pavasaris doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Revera: 10 vasario 2011 - 18:38
QUOTE(Revera @ 2011 02 10, 18:42)
aciuu  aciuks.gif siandien kai kuriau ta antraji medeli, tai norejosi misko tema perteikti: samaneles ir visa kita . Jau norisi man pavasario  rolleyes.gif
Papildyta:
oj ne maniskis labai mano ranku darba vertina, del to ir tikisi ko nors is saldainiu  wub.gif pries medelius siuvinejau nemazai laiko seip visokiais rankdarbiais uzsiiminejau, tai per 5 draugystes metus pridovanojus jam ne viena paveiksla, atviruka ir pan  wub.gif neisivaizduoju kaip galetu buti kitaip smile.gif
O jis man kompu ka nors mielo sukuria na zodziu gyvenam romantikoj  blush2.gif 

Na biski i lankas nuvaziavau, vel tas pavasaris  doh.gif  lotuliukas.gif

O mano toks tipinis yras, kuriam nepatinka tokie kaip jis sako groziai biggrin.gif Grazu, buna pagiria, kad tikrai graziai gavosi, bet pats nenori. Jam dovana tai praktiska, kad ir detale kompiuteriui bet ranku darbo jis nemegsta, mat is ju praktines naudos kaip ir nera jokios smile.gif Ir daugiau ziuriu moterys zavisi saldaininem dovanom, as pati mielai tokia gauciau dovanu smile.gif man grazu, miela ir skanu smile.gif
Atsakyti
Nu šauniai jūs čia visos darbuojatės

Labai gražūs darbeliai
Atsakyti
Sveikutes, jus cia labai patirusios tai gal galite atsakyti.noriu valentino proga padaryti du mazus medelius .kiek mazdaug reiketu saldainiu sokoladiniu ir kiek bambonkiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2011 02 11, 13:11)
Sveikutes, jus cia labai patirusios tai gal galite atsakyti.noriu valentino proga padaryti du mazus medelius .kiek mazdaug reiketu saldainiu sokoladiniu ir kiek bambonkiu  g.gif

viskas labai individualu. As mazam perku kilograma, kitos gal maziau... kol neisbandysi pati pagaminti, nezinosi kiek reikia smile.gif
Atsakyti
[quote=karosimi,2011 02 11, 13:11]
Sveikutes, jus cia labai patirusios tai gal galite atsakyti.noriu valentino proga padaryti du mazus medelius .kiek mazdaug reiketu saldainiu sokoladiniu ir kiek bambonkiu g.gif
Triufelių perku apie 700 g. su kitokiais dar nebandžiau daryti, tiksliau vieną darau, tai ten netoli dviej7 kg jau sukroviau rolleyes.gif
Atsakyti