Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai, 7 tema

QUOTE(ausruzel @ 2011 02 09, 14:46)
Tik turiu viena klausimeli, i kuri atsakymo lyg ir neradau- rasot kad pries klijuodamos saldaini jo uodegyte kazkaip uzlenkiat, suklijuojat, tik po to lipdot ant vainiko, gal kuri gali paaiskinti kam si procedura, ar negalima siaip, ant uodegytes pilti kliju ir klijuoti? Aciu bus atsakiusioms, as tik pradziamoksle, todel galiu cia mestelti viena kita klausimuka, labai nesupykit, o kaip turesiu pirma darbeli, butinai pasirodysiu 4u.gif

Galima klijuot, galima neklijuot. Esmė tai tokia - klijuoti ties saldainio susukimu, jei saldainiai su uodegom iš abiejų pusių, jei klijuosite už ausies, aukščiau susukimo, saldainiai bus nuleipę, nestovės statmenai burbului, o ausytes aš tik užlenkiu į viršų, jos susigarbanoja (kiek to ilgio ten būna) ir užpildo tarpus tarp saldainių prie burbulo, paslepia burbulą, jei dar aiškiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 02 09, 15:01)
knielita labai skanus ir grazus medeliai  thumbup.gif
šneider nu kaip pradziamokslei tai labai labai super thumbup.gif blynai i blynus nepanasus  biggrin.gif
neturiu vaizdines medziagos bet as darau taip ... dedu lasa kliju is vienos puses ant auseles nu prie susukimo ir saldainio ir iskart dedu kitoj pusej ant ausytes kuria klijuosiu, ir tuo pacu paspaudimu prisilipina ir prie ausytes saldainis ir pats saldainis prie butelio ar bumbulo (prie ko reik)... nzn ar aiskiai papasakojau  biggrin.gif

Nu ačiū ačiū už pagyras, tuoj išpuiksiu blush2.gif

Tai va, aš tas ausytes ne iš abiejų pusių klijavai, tai biški nulinkę jie man, "nestovi" rolleyes.gif Nu kai kitą medį darysiu, pasitaisysiu.
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 02 09, 00:04)

Revera, man triufeliai labai patinka, nors anksciau nemegau as ju. O dabar daug maziau sueina, greiciau dirbasi, nors tarpai lieka, juos maskuot reikia, tad laiko kol uzmaskuoji irgi sunaudoji  doh.gif  biggrin.gif bet man triufeliai mieli  biggrin.gif

reiskia as nepraktiska siuo atzvilgiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2011 02 09, 17:01)
reiskia as nepraktiska siuo atzvilgiu  biggrin.gif

Isduosiu paslapti, as triufelius labai megstu, tai ir medzius megstu su jais daryti biggrin.gif biggrin.gif Nes bedarant viena kita sau leidi suvalgyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 02 09, 00:15)

Man su triufeliais lengviau ir greičiau, nes su paprastais saldainiais kol tas "ausytes" priklijuoju, pirštus nusideginu  doh.gif

Ir man su triufeliniais patinka dirbti, ir greitas darbas, ir kiekis nedidelis sueina ( ne kilogramais lotuliukas.gif ) ir popierėliai dažniausiai gerai žiūrisi, tik vienas minusas - visada lieka kad ir nedideli, bet tarpeliai, reikia juos visaip kaip "slėpti".
Valentiniškas, klasikinis, jei jau kalba nukrypo ton pusėn mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2011 02 10, 11:58)
Valentiniškas, klasikinis, jei jau kalba nukrypo ton pusėn mirksiukas.gif

Labai mielas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šneider: 10 vasario 2011 - 14:13
Mano dar vienas nevalentiniskas biggrin.gif Matyt siais metais as ju ir nebepadarysiu biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
čia žiūriu tikrai daug auksarankių, tai iškilo toks klausimas:

ar juos darote ir po to parduodate, ar iš pradžių gaunate užsakymą; g.gif
ar juos darote tik savo reikmėm (draugų gimtadieniams ir pan); g.gif

nes aš tai savo reikmėm juos darau ax.gif , bet jei draugams patiktu, ir prašytu padaryti, neatsisakyčiau cool.gif
Atsakyti
kaip grazu cia pas jus!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

dar vienas Valentinukas!!!
user posted image

user posted image

user posted image

!!
Atsakyti
kaip cia pas jus viskas skaniai grazu wub.gif
mano sesuo pradejo daryti sirdi is roziu su geisha saldainais
tai kai pabaigs, as jums parodysiu butinai blush2.gif
Atsakyti