Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai, 7 tema

QUOTE(šneider @ 2011 02 07, 23:39)
Sveikutės, kažkada netyčia užsukau į jūsų pokalbius ir susižavėjau saldainių medeliais, pabandžiau ir pati padaryti kelis. Aišku, pirmi blynai kartais prisvila, tai nepeikit labai  ax.gif

Būsiu dėkinga už komentarus ir patarimus  ax.gif

Viskas tikrai neblogai good.gif neatrodo kad butu blynai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2011 02 08, 17:59)
Viskas tikrai neblogai  good.gif neatrodo kad butu blynai smile.gif

Ačiū. Bet pati, kai padarau, jau matau kas ne taip, ką kitaip reiktu daryti, tai pati save papeikiu ax.gif

Beje, padovanojau vieną medį sesei gimtadienio proga, po kiek laiko ji man pasakoja: nu *****, kol nuplėšiau tuos saldainius kai kavą gėriau blink.gif Bože moj, sakau, juk juos išlukštent tereikėjo lotuliukas.gif Tai dabar dovanodama saldainių medį, instruktažą pravedu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 02 08, 19:41)
Ačiū. Bet pati, kai padarau, jau matau kas ne taip, ką kitaip reiktu daryti, tai pati save papeikiu  ax.gif

Beje, padovanojau vieną medį sesei gimtadienio proga, po kiek laiko ji man pasakoja: nu *****, kol nuplėšiau tuos saldainius kai kavą gėriau  blink.gif Bože moj, sakau, juk juos išlukštent tereikėjo  lotuliukas.gif Tai dabar dovanodama saldainių medį, instruktažą pravedu  lotuliukas.gif

xixi laugh.gif ir man teko girdeti kad islupa su visomis saknimis, kai galima graziai islukstent blink.gif
Atsakyti
zodziu normaliai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai juokinga nebebuvo. Gaila buvo medelio cool.gif Kai užmigdysiu savo šeimyną, dar vieną medelį įdėsiu. Beje, aš dauguma medelių darau su trikampiais saldainais, vieną pradėjau daryti iš paprastų, saldainių pupa, tai jau beveik 1,7 kg sudėjau doh.gif , nepagalvojau kad jie mažiau ploto pildo.
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 02 08, 22:01)
Man tai juokinga nebebuvo. Gaila buvo medelio  cool.gif Kai užmigdysiu savo šeimyną, dar vieną medelį įdėsiu. Beje, aš dauguma medelių darau su trikampiais saldainais, vieną pradėjau daryti iš paprastų, saldainių pupa, tai jau beveik 1,7 kg sudėjau  doh.gif , nepagalvojau kad jie mažiau ploto pildo.

taip ir mokomes ir savo klaidu ir pastebejimu doh.gif o as triufeliniu nemegstu taip klijuoti ir beje nei karto ir nebandziau ax.gif
Atsakyti
Mano dar keli. Zadeju valentiniskus daryt, bet panasu kad net nepadaryiu nieko tai progai doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 02 08, 23:09)
Mano dar keli. Zadeju valentiniskus daryt, bet panasu kad net nepadaryiu nieko tai progai  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Labai gražūs bigsmile.gif

Va dar vienas mano medelis skirtas porai, vestuvių metinėms
user posted image
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 02 08, 22:46)
Labai gražūs  bigsmile.gif

Va dar vienas mano medelis skirtas porai, vestuvių metinėms

grazus darbeliai, sio idomus "vazonelis" labai biggrin.gif thumbup.gif ir ziurisi graziai, o kad palinkes toks sumanymas buvo? blush2.gif

Revera, man triufeliai labai patinka, nors anksciau nemegau as ju. O dabar daug maziau sueina, greiciau dirbasi, nors tarpai lieka, juos maskuot reikia, tad laiko kol uzmaskuoji irgi sunaudoji doh.gif biggrin.gif bet man triufeliai mieli biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 08 vasario 2011 - 23:05
QUOTE(knielita @ 2011 02 09, 00:04)
grazus darbeliai, sio idomus "vazonelis" labai  biggrin.gif  thumbup.gif ir ziurisi graziai, o kad palinkes toks sumanymas buvo?  blush2.gif

Revera, man triufeliai labai patinka, nors anksciau nemegau as ju. O dabar daug maziau sueina, greiciau dirbasi, nors tarpai lieka, juos maskuot reikia, tad laiko kol uzmaskuoji irgi sunaudoji  doh.gif  biggrin.gif bet man triufeliai mieli  biggrin.gif

Jo, turėjo būt pakrypęs link vazono kojelės, bet padariau per aukštą stiebą, o kai patrumpinau jį, tai vaizdas ne superinis gavosi blush2.gif

Man su triufeliais lengviau ir greičiau, nes su paprastais saldainiais kol tas "ausytes" priklijuoju, pirštus nusideginu doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, bitutes darbininkes 4u.gif . Prisiskaiciau cia daug, info prisirinkau ir bandysiu ir as prie jusu jungtis. Susipirkau viska ko reikes ir bandysiu. Galvojau kad Panevezy bus problema su visom medziagom, bet radau parduotuve, kurioje visko yra tiek, kad akys raibsta, taip ir kyla rankos dirbti. Apsilima jau padariau pries kaledas, lipdziau makaronines eglutes ir sampo butelius su saldainiais dovanoms.
Tik turiu viena klausimeli, i kuri atsakymo lyg ir neradau- rasot kad pries klijuodamos saldaini jo uodegyte kazkaip uzlenkiat, suklijuojat, tik po to lipdot ant vainiko, gal kuri gali paaiskinti kam si procedura, ar negalima siaip, ant uodegytes pilti kliju ir klijuoti? Aciu bus atsakiusioms, as tik pradziamoksle, todel galiu cia mestelti viena kita klausimuka, labai nesupykit, o kaip turesiu pirma darbeli, butinai pasirodysiu 4u.gif
Papildyta:

kol tas "ausytes" priklijuoju, pirštus nusideginu doh.gif
[/quote]

Stai ka turejau omeny
Atsakyti
knielita labai skanus ir grazus medeliai thumbup.gif
šneider nu kaip pradziamokslei tai labai labai super thumbup.gif blynai i blynus nepanasus biggrin.gif

QUOTE(ausruzel @ 2011 02 09, 14:46)
Tik turiu viena klausimeli, i kuri atsakymo lyg ir neradau- rasot kad pries klijuodamos saldaini jo uodegyte kazkaip uzlenkiat, suklijuojat, tik po to lipdot ant vainiko, gal kuri gali paaiskinti kam si procedura, ar negalima siaip, ant uodegytes pilti kliju ir klijuoti?

neturiu vaizdines medziagos bet as darau taip ... dedu lasa kliju is vienos puses ant auseles nu prie susukimo ir saldainio ir iskart dedu kitoj pusej ant ausytes kuria klijuosiu, ir tuo pacu paspaudimu prisilipina ir prie ausytes saldainis ir pats saldainis prie butelio ar bumbulo (prie ko reik)... nzn ar aiskiai papasakojau biggrin.gif
Atsakyti