Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai, 7 tema

QUOTE(BabyGrite @ 2011 02 04, 23:31)

is ko darei skaiciukus 25?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 02 06, 18:44)
is ko darei skaiciukus 25??  g.gif

Skaiciukai paprasti lipdukai,o burbuliukus priklijavau,pas mus tokiu medziagu visokiu labai mazas pasirinkimas,tai kol sumasciau ka daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2011 02 06, 21:46)
Skaiciukai paprasti lipdukai,o burbuliukus priklijavau,pas mus tokiu medziagu visokiu labai mazas pasirinkimas,tai kol sumasciau ka daryti doh.gif

as tokiais atvejais naudoju buto numeriukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2011 02 06, 19:18)
jie papraščiausia susmaigstyti į ta pilkąją oazę, klijai naudoti tik oazei prie koto priklijuot...tad lengvai darosi, ir gerai išsiima thumbup.gif
kas sakė dėl mažos galvos, sutinku, drugelių keleta nutupdziau, dar vieną ant kodo,ir vaizdas pasikeitė smile.gif

tai parodyk galutini varianta g.gif ax.gif 4u.gif biggrin.gif

QUOTE(Revera @ 2011 02 06, 22:01)
as tokiais atvejais naudoju buto numeriukus  thumbup.gif

as ir galvoju kad labai grazus skaiciai biggrin.gif

o povas ir man grazesnis sitas .. anas tai visai nepatiko 4u.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 02 06, 22:17)
tai parodyk galutini varianta  g.gif  ax.gif  4u.gif  biggrin.gif
as ir galvoju kad labai grazus skaiciai  biggrin.gif

o povas ir man grazesnis sitas .. anas tai visai nepatiko  4u.gif  schmoll.gif

tiesa sakant ir man hihihi.gif del ta ana jau ismeciau is psl, dabar sitas reprezentuos povus biggrin.gif o greitu metu laukia dar ir tankas blink.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2011 02 06, 21:01)
as tokiais atvejais naudoju buto numeriukus  thumbup.gif

bet jie gal brangus..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2011 02 06, 23:09)
tiesa sakant ir man hihihi.gif del ta ana jau ismeciau is psl, dabar sitas reprezentuos povus  biggrin.gif o greitu metu laukia dar ir tankas  blink.gif  hihihi.gif

Kas??? Tankas??? blink.gif laukiu nsulaukiu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2011 02 06, 23:09)
o greitu metu laukia dar ir tankas  blink.gif  hihihi.gif

ogo nu ir uzmojai blink.gif
as uzsimaniau padaryti fules kamuoli ... ale neturiu kam dovanoti biggrin.gif tai MB sako as nusipirksiu saldainiu tu padaryk man biggrin.gif tai jegele vel turesiu kuo uzsiimti biggrin.gif
Atsakyti
Taip, mergaitės - tankas lotuliukas.gif gavau užsakymą tai teks suktis smile.gif

Bangelia.. - senukuose berod 2,09 už numeriuką( išbandytas pigiausias variantas), tai nėra taip brangu o be to dvi spalvos yra: auksinė ir sidabrinė tai labai patogu kai reikia atitaityti prie bendrų spalvų smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, kažkada netyčia užsukau į jūsų pokalbius ir susižavėjau saldainių medeliais, pabandžiau ir pati padaryti kelis. Aišku, pirmi blynai kartais prisvila, tai nepeikit labai ax.gif
user posted image
user posted image
Būsiu dėkinga už komentarus ir patarimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 02 07, 22:39)
Sveikutės, kažkada netyčia užsukau į jūsų pokalbius ir susižavėjau saldainių medeliais, pabandžiau ir pati padaryti kelis. Aišku, pirmi blynai kartais prisvila, tai nepeikit labai  ax.gif

Būsiu dėkinga už komentarus ir patarimus  ax.gif

nu va kaip smagu bigsmile.gif
grazus visai medeliai.. o pirmo krepselis koks idomus cia pirktas?
antro medelio prie angeliuko man tai noretusi tos melynos saldaines.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 02 08, 10:20)
nu va kaip smagu  bigsmile.gif
grazus visai medeliai.. o pirmo krepselis koks idomus cia pirktas?
antro medelio prie angeliuko man tai noretusi tos melynos saldaines..  g.gif

Taip, pirktinis, bet pasižiūrėjau, kad jį padaryti vieni niekai, bet kadangi esu atradus gerą vietą pas didmenininkus, kurie ir po vieną vnt parduoda, tai kažkaip negaila ir nupirkti ( du krepšeliai kainavo 9 lt).
Atsakyti