Dėkui ZmoNa už pagirimus, stengiausi, jis man ir visai patinka va dariau kitą medelį, šis man nelabai
QUOTE(Narvile @ 2011 04 02, 21:06)
Keistokas...bet juk taip ir idomiau...originalu
QUOTE(Narvile @ 2011 04 02, 22:06)
Dėkui ZmoNa už pagirimus, stengiausi, jis man ir visai patinka va dariau kitą medelį, šis man nelabai
Savotiškas . Man asmeniškai nelabai patinka, kai ant vieno kamieno daug burbulų. Man perktauta tada atrodo. Bet šiaip tai liuks Kažkuri auksarankė sakė, galėtu kiekvienos medį atskirt, kuris kurios yra, nes visos turim savotišką stilių.
Tau už savotišką stilių, o ne kopijavimą
QUOTE(šneider @ 2011 04 02, 23:40)
Savotiškas . Man asmeniškai nelabai patinka, kai ant vieno kamieno daug burbulų. Man perktauta tada atrodo. Bet šiaip tai liuks Kažkuri auksarankė sakė, galėtu kiekvienos medį atskirt, kuris kurios yra, nes visos turim savotišką stilių.
teisingai pasakyta o dėl putoplasto žinau saga28 iš Klaipėdos
Jis padarytas is keturių burbulų todėl, kad norėjau pridėti įvairesnių saldainių, nes bus nešamas į mokyklą pas vaikus, senelių šventė, todėl mama paprašė, kad pridėčiau įvairių saldainių ir tiek, ar į vazą dėti ar taip, nusprendėm, kad taip vaikams bus įdomiau raškyti
QUOTE(Narvile @ 2011 04 02, 22:06)
o man visai nieko, grazus neperkrautas tvaringas
Laba diena,
reiks atsigriebti už prarastą laiką, įdomu kokių grožybių čia parodėt, ilga laiką kankinausi be kompo.
Įkelsiu jums savo medeli, pražydo obelele
reiks atsigriebti už prarastą laiką, įdomu kokių grožybių čia parodėt, ilga laiką kankinausi be kompo.
QUOTE(natur @ 2011 04 04, 08:22)
Laba diena,
Nai nai kokia obelėlė Labai fainas kamienas
QUOTE(Revera @ 2011 04 05, 19:18)
Mano velykiniai darbeliai
Kažko paskutiniu metu mane ant rubuilių traukia: lėktuvas rubuilis, viščiukas rubuilis MB pasakė dar geriau "Viščiukas pokemonas"
Kažko paskutiniu metu mane ant rubuilių traukia: lėktuvas rubuilis, viščiukas rubuilis MB pasakė dar geriau "Viščiukas pokemonas"
aha, rubuiliukas , bet gražus Visi darbai gražūs
QUOTE(barbarux @ 2011 04 05, 19:23)
aha, rubuiliukas , bet gražus Visi darbai gražūs
ačiūūū