Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai, 7 tema

Dėkui ZmoNa už pagirimus, stengiausi, jis man ir visai patinka blush2.gif va dariau kitą medelį, šis man nelabai schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2011 04 02, 21:06)

Keistokas...bet juk taip ir idomiau...originalu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ojojojIeva: 02 balandžio 2011 - 22:04
QUOTE(Narvile @ 2011 04 02, 22:06)
Dėkui ZmoNa už pagirimus, stengiausi, jis man ir visai patinka  blush2.gif  va dariau kitą medelį, šis man nelabai  schmoll.gif 

Savotiškas unsure.gif . Man asmeniškai nelabai patinka, kai ant vieno kamieno daug burbulų. Man perktauta tada atrodo. Bet šiaip tai liuks thumbup.gif Kažkuri auksarankė sakė, galėtu kiekvienos medį atskirt, kuris kurios yra, nes visos turim savotišką stilių.
Tau už savotišką stilių, o ne kopijavimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 04 02, 23:40)
Savotiškas  unsure.gif . Man asmeniškai nelabai patinka, kai ant vieno kamieno daug burbulų. Man perktauta tada atrodo. Bet šiaip tai liuks  thumbup.gif Kažkuri auksarankė sakė, galėtu kiekvienos medį atskirt, kuris kurios yra, nes visos turim savotišką stilių.
Tau už savotišką stilių, o ne kopijavimą 4u.gif

teisingai pasakyta thumbup.gif o dėl putoplasto žinau saga28 iš Klaipėdos smile.gif
Atsakyti
Jis padarytas is keturių burbulų todėl, kad norėjau pridėti įvairesnių saldainių, nes bus nešamas į mokyklą pas vaikus, senelių šventė, todėl mama paprašė, kad pridėčiau įvairių saldainių ir tiek, ar į vazą dėti ar taip, nusprendėm, kad taip vaikams bus įdomiau raškyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2011 04 02, 22:06)
Dėkui ZmoNa už pagirimus, stengiausi, jis man ir visai patinka  blush2.gif  va dariau kitą medelį, šis man nelabai  schmoll.gif 

o man visai nieko, grazus neperkrautas tvaringas 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
reiks atsigriebti už prarastą laiką, įdomu kokių grožybių čia parodėt, ilga laiką kankinausi be kompo.
Įkelsiu jums savo medeli, pražydo obelele
user posted image
Atsakyti
QUOTE(natur @ 2011 04 04, 08:22)
Laba diena,
reiks atsigriebti už prarastą laiką, įdomu kokių grožybių čia parodėt, ilga laiką kankinausi be kompo.
Įkelsiu jums savo medeli, pražydo obelele

Nai nai kokia obelėlė bigsmile.gif Labai fainas kamienas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natur @ 2011 04 04, 07:22)
Laba diena

man labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Mano velykiniai darbeliai happy.gif
Kažko paskutiniu metu mane ant rubuilių traukia: lėktuvas rubuilis, viščiukas rubuilis biggrin.gif MB pasakė dar geriau "Viščiukas pokemonas" lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2011 04 05, 19:18)
Mano velykiniai darbeliai  happy.gif
Kažko paskutiniu metu mane ant rubuilių traukia: lėktuvas rubuilis, viščiukas rubuilis  biggrin.gif  MB pasakė dar geriau "Viščiukas pokemonas"  lotuliukas.gif

aha, rubuiliukas lotuliukas.gif, bet gražus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Visi darbai gražūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 04 05, 19:23)
aha, rubuiliukas  lotuliukas.gif, bet gražus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Visi darbai gražūs  4u.gif

ačiūūū bigsmile.gif
Atsakyti