Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai, 7 tema

Revera nerealiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Revera nu tikrai kad labai fainas ir iš kur tiek fantazijos pas tave
Atsakyti
QUOTE(loreta72 @ 2011 03 31, 22:45)
Revera nu tikrai kad labai fainas ir iš kur tiek fantazijos pas tave

cia jau zmogus manau gimsta su menininko gyslele 4u.gif ir su auksinem rankom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 03 31, 22:16)
turiu klausimeli: kaip klijuojate saldainius?nuo virsaus ar apacios? smile.gif

Aš nuo apačios klijuoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 03 31, 21:16)
labai grazus! gera ideja ir jos ispildymas...saunu user posted image
Papildyta:
turiu klausimeli: kaip klijuojate saldainius?nuo virsaus ar apacios? smile.gif

Labas, as klijuoju nuo apacios, neisivaizduoju kaip kitaip butu galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausruzel @ 2011 04 01, 07:46)
Labas, as klijuoju nuo apacios, neisivaizduoju kaip kitaip butu galima g.gif

Labai paprastai, tiesiog as beveik visuomet klijuoju nuo virsaus, nes man taip daug patogiau tongue.gif Cia kaip kam geriau dirbti tai taip ir dirba biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 01 balandžio 2011 - 09:30
Labai ačiū mergaitės už gražius žodžius wub.gif visuomet vienaip ar kitaip kažką kūriau: siuvinėjau ir pan, tik dabar atradau save iš naujo būtent saldžiuose darbuose blush2.gif ir man tai be galo patinka bigsmile.gif
ojojojIeva - turi pabandyti pati, kad pajaustum kaip tau patogu smile.gif Aš klijuoju nuo apačios ir niekada nebandžiau nuo viršaus, tai čia jau kaip kam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 04 01, 08:19)
Aš nuo apačios klijuoju  mirksiukas.gif

As nuo virsaus. Nuo apacios nesu bandziusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2011 04 01, 22:43)
As nuo virsaus. Nuo apacios nesu bandziusi  ax.gif

Matyt reikia ir taip, ir taip padabdyti klijuoti, kad atrastum, kaip pačiai patogu. Aš tai nuo viršaus nesu bandžius klijuot. Gal pabandyt reiktu g.gif
Atsakyti
user posted image

Na prisižiurėjau jūsų grožybių, prisiskaičiau informacijos, pamėginau ir aš padaryti savo pirmąjį saldainių medį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2011 04 02, 16:45)

Na prisižiurėjau jūsų grožybių, prisiskaičiau informacijos, pamėginau ir aš padaryti savo pirmąjį saldainių medį  biggrin.gif

gaila kad tokia maza foto g.gif nelabai ka eina iziureti, bet medelis atrodo tikrai dailiai 4u.gif ir nepasakyciau kad pirmasis 4u.gif saunuole
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2011 04 02, 16:45)

Na prisižiurėjau jūsų grožybių, prisiskaičiau informacijos, pamėginau ir aš padaryti savo pirmąjį saldainių medį  biggrin.gif

thumbup.gif gražu.

Merginos, gal yra kas iš pajūrio krašto besidarbuojančių? Turiu daug putoplasto atlikusio nuo namo šiltinimo, galėčiau pasidalinti. Jei neatsiras norinčių, tai keliaus į šiukšlyną rolleyes.gif
Atsakyti