Revera nerealiai
Revera nu tikrai kad labai fainas ir iš kur tiek fantazijos pas tave
QUOTE(loreta72 @ 2011 03 31, 22:45)
Revera nu tikrai kad labai fainas ir iš kur tiek fantazijos pas tave
cia jau zmogus manau gimsta su menininko gyslele ir su auksinem rankom
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 03 31, 22:16)
turiu klausimeli: kaip klijuojate saldainius?nuo virsaus ar apacios?
Aš nuo apačios klijuoju
QUOTE(ausruzel @ 2011 04 01, 07:46)
Labas, as klijuoju nuo apacios, neisivaizduoju kaip kitaip butu galima
Labai paprastai, tiesiog as beveik visuomet klijuoju nuo virsaus, nes man taip daug patogiau Cia kaip kam geriau dirbti tai taip ir dirba
Labai ačiū mergaitės už gražius žodžius visuomet vienaip ar kitaip kažką kūriau: siuvinėjau ir pan, tik dabar atradau save iš naujo būtent saldžiuose darbuose ir man tai be galo patinka
ojojojIeva - turi pabandyti pati, kad pajaustum kaip tau patogu Aš klijuoju nuo apačios ir niekada nebandžiau nuo viršaus, tai čia jau kaip kam
ojojojIeva - turi pabandyti pati, kad pajaustum kaip tau patogu Aš klijuoju nuo apačios ir niekada nebandžiau nuo viršaus, tai čia jau kaip kam
QUOTE(šneider @ 2011 04 01, 08:19)
Aš nuo apačios klijuoju
As nuo virsaus. Nuo apacios nesu bandziusi
QUOTE(Stebuklinga @ 2011 04 01, 22:43)
As nuo virsaus. Nuo apacios nesu bandziusi
Matyt reikia ir taip, ir taip padabdyti klijuoti, kad atrastum, kaip pačiai patogu. Aš tai nuo viršaus nesu bandžius klijuot. Gal pabandyt reiktu
QUOTE(Narvile @ 2011 04 02, 16:45)
Na prisižiurėjau jūsų grožybių, prisiskaičiau informacijos, pamėginau ir aš padaryti savo pirmąjį saldainių medį
gaila kad tokia maza foto nelabai ka eina iziureti, bet medelis atrodo tikrai dailiai ir nepasakyciau kad pirmasis saunuole
QUOTE(Narvile @ 2011 04 02, 16:45)
Na prisižiurėjau jūsų grožybių, prisiskaičiau informacijos, pamėginau ir aš padaryti savo pirmąjį saldainių medį
gražu.
Merginos, gal yra kas iš pajūrio krašto besidarbuojančių? Turiu daug putoplasto atlikusio nuo namo šiltinimo, galėčiau pasidalinti. Jei neatsiras norinčių, tai keliaus į šiukšlyną