Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai, 7 tema

Sveikutės saldumynų mėgėjos 4u.gif Kiek gražių darbelių ir idėjų wub.gif Dar vis negaliu atsistebėti rolleyes.gif . Turbut teks ir pačiai išbandyti šį meną
Jūs visos šaunuolės, kiekvienai po user posted image
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 03 29, 10:14)
noriu ir as padaryti kazka panasaus...taigi mano klausimeliai: is ko pagaminti ta rutuliuka prie kurio tvirtinat saldainius? ir ar saldainius tvirtint galima tik su karstais klijais? aciu 4u.gif

As rutuli pasidarau is senu zurnalu, suvynioju kelis lapus, tada apsuku lipnia juosta ir psio. Su smeigtukais nesu bandziusi, tad be komentaru. dar esu skaiciusi, kad kazkuri darbstuole prie floristinio kamuolio sulais riso saldainius, sunkoka turetu buti, bet pasirodo imanoma ir taip. As asmeniskai pries pradedama darbus perskaiciau visas saldainiu medziu temas, man labai padejo, nors klausimu visdar kyla blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 03 29, 11:57)
Sveikutės saldumynų mėgėjos  4u.gif Kiek gražių darbelių ir idėjų  wub.gif Dar vis negaliu atsistebėti  rolleyes.gif . Turbut teks ir pačiai išbandyti šį meną
Jūs visos šaunuolės, kiekvienai po user posted image

Aš ne saldumynų mėgėja, net saldainius kai perku naujus, duodu vyri ragaut, kad apibūdintu skonį biggrin.gif

Virną gėlę jamu mirksiukas.gif Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 03 29, 10:26)
Kai kas daro tuos burbulus iš puloplasto, kai kas iš oazių, kur floristikoj puokštes daro. Esu skaičius, kad kai kas su dantų krapštukais susmaigsto. Bet aš taip nesu darius, tai nežinau ar pasitvirtina.

Su dantu krapstukais tvirtinau as, seniai seniai tai buvo, kai medziu temos dar nebuvo biggrin.gif ir paskaityti kas kaip daro nebuvo kur smile.gif Imanoma su jais smaigstyti i oaze ar putoplasta labai lengvai lenda, saldainiai kiek silpniau laikosi, bet jei namie vietoj vazeles su saldainiais laikyti toki medeli tai tikrai liuks thumbup.gif bet jei dovanai nesti norit tai tada jau rekomenduoju kliju pagalba tvirtinti 4u.gif

NimfeO, tik kritikos deka galima neuzmigti ant lauru ir siekti iki begalybes tobulumo. As irgi esu gavus skaudziu kirciu, bet tada susimastai, kad tikrai galima geriau, graziau, juolab kai darbelius jau traktuoji kaip uzsakymus mirksiukas.gif Buna, kad rankos svyra, o po to noras irodyt sau kad gali geriau mirksiukas.gif Tavo darbai grazus ir tau tai rase daug mergaiciu, jie silti, nuosirdus, spalvingi. Tik kritikuodamos nenorejom taves menkinti, tiesiog jei tai vadini uzsakymais, kuomet tu apsiimi kitam padaryti medeli tai jis turi buti pats paciausias. as gal bucau retinus saldainius ir i kiekviena tarpa kisus gelyciu, pagrazinimu, gal buciau dapirkus tinkanciu saldainiu ir ikompanavus juos i ta trukstama plota, gal buciau pridejus geliu daugybe ir nutupdzius drugelius, tik kad neatrodytu kaip neuzbaigta blush2.gif Tai mano tokia nuomone, as tau tai sakau kaip padrasinima, gal kita karta tau tai pades, nemenkinu tavo darbo ir kurybos ir tikiuosi tai nepriimsi kaip izeidimo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 29 kovo 2011 - 11:56
QUOTE(šneider @ 2011 03 29, 10:26)
Kai kas daro tuos burbulus iš puloplasto, kai kas iš oazių, kur floristikoj puokštes daro. Esu skaičius, kad kai kas su dantų krapštukais susmaigsto. Bet aš taip nesu darius, tai nežinau ar pasitvirtina.

o kuo pritvirtinti saldainius? as oaze turiu namuose g.gif gal pirma darbeli su ja pabandyti g.gif
Papildyta:
QUOTE(ausruzel @ 2011 03 29, 11:15)
As rutuli pasidarau is senu zurnalu, suvynioju kelis lapus, tada apsuku lipnia juosta ir psio. Su smeigtukais nesu bandziusi, tad be komentaru. dar esu skaiciusi, kad kazkuri darbstuole prie floristinio kamuolio sulais riso saldainius, sunkoka turetu buti, bet pasirodo imanoma ir taip. As asmeniskai pries pradedama darbus perskaiciau visas saldainiu medziu temas, man labai padejo, nors klausimu visdar kyla blush2.gif

skaityt teks ir man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 03 29, 14:07)
o kuo pritvirtinti saldainius? as oaze turiu namuose g.gif  gal pirma darbeli su ja pabandyti g.gif

Aš tepu ant saldainio popierėlio karštų klijų ir klijuoju prie oazės arba putolpasto ( nuo namo šiltinimo atraižų begalė liko thumbup.gif ), bet tiek oazę, tiek putoplastą dar apvinioju folija.

Na bandyk, daryk, ir pasirodyk.

Beje, aš ir skaičiau daug, tik patingėjau visas temas perskaityt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šneider: 29 kovo 2011 - 13:11
QUOTE(šneider @ 2011 03 29, 13:10)
Aš tepu ant saldainio popierėlio karštų klijų ir klijuoju prie oazės arba putolpasto ( nuo namo šiltinimo atraižų begalė liko  thumbup.gif ), bet tiek oazę, tiek putoplastą dar apvinioju folija.

Na bandyk, daryk, ir pasirodyk.

Beje, aš ir skaičiau daug, tik patingėjau visas temas perskaityt  blush2.gif

aciu 4u.gif butinai,kai ka nors pagaminsiu parodysiu..tik va bedele kur tuos karstus klijus pirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 03 29, 14:14)
aciu 4u.gif  butinai,kai ka nors pagaminsiu parodysiu..tik va bedele kur tuos karstus klijus pirkti?  g.gif

Senukuose, Ermitaže, rankdarbių priemonių skyriuose, tiesiog, paklausti reikia, vien klijų nenupirksite, teks pirkti su visu pistoletu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 03 29, 14:14)
aciu 4u.gif  butinai,kai ka nors pagaminsiu parodysiu..tik va bedele kur tuos karstus klijus pirkti?  g.gif

Keleta psl atgal buvau įdėjusi nuotrauką, kaip tas pistoletas su karštais klijais atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 03 28, 23:14)
jo,pastaruoju metu velykinius kuriu, tokia nuotaika.

Dar vienas, tik jam niekaip nesumastau, ar zuikį šalia sodint, ar kokį gražų viščiuką ( nors šiuo metu nei to, nei ano neturiu, kur perku visi išparduoti)

aš tai tikrai tupdyčiau kažkokį velykinį padarėlį biggrin.gif šiandien buvau pardose tai tiek prisižiūrėjau visokių grožybių velykoms. Laukiu kol galėsiu pradėti užlplanuotus darbus nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2011 03 29, 19:24)
aš tai tikrai tupdyčiau kažkokį velykinį padarėlį  biggrin.gif šiandien buvau pardose tai tiek prisižiūrėjau visokių grožybių velykoms. Laukiu kol galėsiu pradėti užlplanuotus darbus  nail.gif

Matai, aš perku pas didmenininkus, nes tarkim floristikos parduotuvėse kai kas būna net 50 -100 proc. brangiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 03 29, 19:54)
Matai, aš perku pas didmenininkus, nes tarkim floristikos parduotuvėse kai kas būna net 50 -100 proc. brangiau blink.gif

žinau smile.gif aš pas juos važiuoju, kai turiu daug ko per vieną kartą užsipirkti tada tikrai žymiai pigiau gaunas, o jei tik poros tarkim paukščiukų tai tikrai neapsimoka už miesto grūstis schmoll.gif
Atsakyti