Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai, 7 tema

QUOTE(NimfeO @ 2011 03 28, 22:41)
Labai apmaudu,kad liko nepastebėti kiti mano drabai,o taip užkliuvo tas vienas  smile.gif Nesu profesionalė,todėl klaidų pasitaiko ir dar pasitaikys,bet kam taip peikti? Ypač kai tai ne mano kaltė.Nes negalėjau sumažint oazės,kadangi vazonėlis būtų buvęs per didelis ir nesižiūrėtų.Kaip sakoma vienas žodis gali pakelt sparnus,o vienas ir nužudyt.Labai liūdna dėl to,tikrai daugiau savo darbelių nekelsiu,nes tiek kritikos sulaukti nemalonu,juk aš pradedančioji...P.S visi  mano medeliai daromi sviems arba už AČIŪ....na,nesvarbu cray.gif

viskas ok cia tik mes isidiskutavom 4u.gif siaip jei yra kritikos vadinasi yra kur tobuleti ir tai yra gerai 4u.gif sekmes ateityje ir lauksim daugiau darbeliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NimfeO @ 2011 03 28, 22:33)
Dėkoju už kritiką,bet saldainiai pirkti ne lietuvoje ir jų dapirkti bet kurioje maksimoje nebuvo galimybės,o tai tikrai būčiau padarius  mirksiukas.gif

tikrai nereikia pykti ir nuleisti ranku, beje tavo darbus as pagyriau, bet matet kazkodel vien kritika...
P.S. siu saldainiu yra pirkti norfoj. Kaip tik po 11lt dabar wink.gif
Papildyta:
šneider kvepia Velykom happy.gif
Atsakyti
jo,pastaruoju metu velykinius kuriu, tokia nuotaika.

Dar vienas, tik jam niekaip nesumastau, ar zuikį šalia sodint, ar kokį gražų viščiuką ( nors šiuo metu nei to, nei ano neturiu, kur perku visi išparduoti)
user posted image
Atsakyti
Labai apmaudu,kad liko nepastebėti kiti mano drabai,o taip užkliuvo tas vienas  smile.gif Nesu profesionalė,todėl klaidų pasitaiko ir dar pasitaikys,bet kam taip peikti? Ypač kai tai ne mano kaltė.Nes negalėjau sumažint oazės,kadangi vazonėlis būtų buvęs per didelis ir nesižiūrėtų.Kaip sakoma vienas žodis gali pakelt sparnus,o vienas ir nužudyt.Labai liūdna dėl to,tikrai daugiau savo darbelių nekelsiu,nes tiek kritikos sulaukti nemalonu,juk aš pradedančioji...P.S visi  mano medeliai daromi sviems arba už AČIŪ....na,nesvarbu cray.gif

Ko gi čia taip nusiminei? Gi kritika labai gerai, kita kart išeis geriau, neparodyk kitiems kad esi silpna, geriau įrodyk kad moki pasimokyt iš savų klaidų mirksiukas.gif

Seniai pas jus buvau užsukus, gražūs darbeliai, labai malonu akis paganyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 03 28, 23:14)

Dar vienas, tik jam niekaip nesumastau, ar zuikį šalia sodint, ar kokį gražų viščiuką ( nors šiuo metu nei to, nei ano neturiu, kur perku visi išparduoti)

sitas man labai mielas ir grazus 4u.gif as gal linkus prie visciuko buciau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Benderiute @ 2011 03 28, 23:19)
Seniai pas jus buvau užsukus, gražūs darbeliai, labai malonu akis paganyti  mirksiukas.gif

grzus medeliai tavo 4u.gif tik visu neperziuresiu prireiktu visos nakties doh.gif bet ta ideja su piestukiniu vazonu tai superine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 03 28, 23:36)
sitas man labai  mielas ir grazus  4u.gif  as gal linkus prie visciuko buciau  g.gif

Ačiū už pagyras blush-anim-cl.gif . Niu reiks ieškot, kokio padarėlio prie jo.
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 03 28, 22:14)

labai grazus medelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NimfeO @ 2011 03 28, 21:41)

Na nemanau kad reiktu taip karstai reaguoti, juk visos issake tik savo nuomone, pakomentavo kaip pacios butu pasielgusios. As irgi naujoke, turiu tik kelis darbelius, ir zinoma, kad smagiau skaityti liaupses ir pagyras, o ne kritika. Bet ir be jos niekaip, nes nezinosi i kuria vieta reiktu atkreipti demesi, juk daugiau nuomoniu- tai platesnis poziuris i tavo darba. As irgi turiu savo darbo stiliu, man asmeniskai nera labai grazu daug bantu ir geliu, bet tai tik mano nuomone. Nenusimink, o juo labiau nenuleisk ranku, nes siais laikais ranku darbo tiek mazai, o juk tai taip grazu...
Pirmyn!!! 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(barbarux @ 2011 03 28, 17:47)
...svarbu, kad autorė būtų protinga ir priimtų tai kaip patarimą, o ne kaip jos darbo sumenkinimą  4u.gif

Aš galiu tik pakartot, ką rašiau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 03 29, 10:12)
labai grazus medelis 4u.gif

Ačiū.

QUOTE(ausruzel @ 2011 03 29, 10:13)
Na nemanau kad reiktu taip karstai reaguoti, juk visos issake tik savo nuomone, pakomentavo kaip pacios butu pasielgusios. As irgi naujoke, turiu tik kelis darbelius, ir zinoma, kad smagiau skaityti liaupses ir pagyras, o ne kritika. Bet ir be jos niekaip, nes nezinosi i kuria vieta reiktu atkreipti demesi, juk daugiau nuomoniu- tai platesnis poziuris i tavo darba. As irgi turiu savo darbo stiliu, man asmeniskai nera labai grazu daug bantu ir geliu, bet tai tik mano nuomone. Nenusimink, o juo labiau nenuleisk ranku, nes siais laikais ranku darbo tiek mazai, o juk tai taip grazu...
Pirmyn!!! 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
noriu ir as padaryti kazka panasaus...taigi mano klausimeliai: is ko pagaminti ta rutuliuka prie kurio tvirtinat saldainius? ir ar saldainius tvirtint galima tik su karstais klijais? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 03 29, 11:14)
noriu ir as padaryti kazka panasaus...taigi mano klausimeliai: is ko pagaminti ta rutuliuka prie kurio tvirtinat saldainius? ir ar saldainius tvirtint galima tik su karstais klijais? aciu 4u.gif

Kai kas daro tuos burbulus iš puloplasto, kai kas iš oazių, kur floristikoj puokštes daro. Esu skaičius, kad kai kas su dantų krapštukais susmaigsto. Bet aš taip nesu darius, tai nežinau ar pasitvirtina.
Atsakyti