QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 03 28, 20:46)
daba jau as pasijutau bloga bobse
siaip as irgi sau keliu laaabai didelisu reikalavimus .. nes jei kas nesigauna tai negaliu ramiai miegoti
o mes net nezinom tikrosios situacijos gal kokia padruske paprase padaryti medeli dukrytei , va ir uzsakymas
siaip man grazu.. o gal realybej taip nekrenta i akis tie tarpai... nes kiek is patirties zinau tai foto labai iskreipia vaizda ..
kas liecia cementa tai ir man buvo bajeriukas ... padariau medeli ir jjis stovejo gal savaite .. vezu dovanoti .. ziuriu pelesis ant dekoraciju
tai irgi supratau kad iki galo nebuvo cementas issigaraves ... gal priklauso nuo cemento?
Del uzsakymu as sutinku, gal drauge prase ir sutiko, "kad padaryk kazka kad nereiktu tu daugiau saldainiu", tada tikrai viskas ok. bet jei zmogus moka uz tai pinigelius bent as uzsakovo vietoje budama tikrai nebuciau visiskai patenkinta medeliu, nes mokant pinigus norisi kokybisko, grazaus ir uzbaigto darbo
Bet cia vel, tai mano asmenine nuomone, as pati sunkiai pasiryzau gamint medelius kazkam kitam ne vien sau, nes tai ypac ipareigoja, tavo darbas negali buti geras, jis turi buti labai geras
O del cemento gal priklauso kiek pilama vandens? Nors dregme iseiti turi, juk sakoma kad grindys laikomos pilnai isdziuvusiomis tik po geru 3-4 sav. Pamenu kai remonta darem, vyras minejo
Nors siaip gerai kad pati pamatei, nes jei taip nuvezti ir padovanoti
Papildyta:
QUOTE(Revera @ 2011 03 28, 20:51)
neisivaizduoju
is viso nebuciau apie tai net girdejus, jei ne knielita
pas mane dabar trys kotai uzcementuoti stovi, nu nieko panasaus nera
su dekoracijom? Padaryk medi, uzdek ant cemento kad ir buteli (paguldyta) ir palaikyk ji ilgeliau, tarkim kelias dienas, pamatysi kad etiketes taps dregnos, o ypac jei plausas bus detas tai tas ir kvapa dar tures
Bent as tik taip suvokiu jog norint daryt kompozicija su buteliu vazone as turiu paruosti viska nors kelios savaites pries atidavima, sitaip busiu rami, kad nebus nemaloniu staigmenu kitiems