Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai, 7 tema

QUOTE(barbarux @ 2011 03 28, 17:39)
Ačiū, Revera, o tai jau atsidūriau blogos piktos tetos vietoje  doh.gif  lotuliukas.gif . Pritariu 100 proc.  drinks_cheers.gif

4u.gif
daba jau as pasijutau bloga bobse doh.gif lotuliukas.gif siaip as irgi sau keliu laaabai didelisu reikalavimus .. nes jei kas nesigauna tai negaliu ramiai miegoti doh.gif o mes net nezinom tikrosios situacijos gal kokia padruske paprase padaryti medeli dukrytei , va ir uzsakymas 4u.gif siaip man grazu.. o gal realybej taip nekrenta i akis tie tarpai... nes kiek is patirties zinau tai foto labai iskreipia vaizda ..

kas liecia cementa tai ir man buvo bajeriukas ... padariau medeli ir jjis stovejo gal savaite .. vezu dovanoti .. ziuriu pelesis ant dekoraciju blink.gif tai irgi supratau kad iki galo nebuvo cementas issigaraves ... gal priklauso nuo cemento? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 03 28, 21:46)

kas liecia cementa tai ir man buvo bajeriukas ... padariau medeli ir jjis stovejo gal savaite .. vezu dovanoti .. ziuriu pelesis ant dekoraciju  blink.gif  tai irgi supratau kad iki galo nebuvo cementas issigaraves ... gal priklauso nuo cemento? g.gif

neisivaizduoju g.gif is viso nebuciau apie tai net girdejus, jei ne knielita blink.gif pas mane dabar trys kotai uzcementuoti stovi, nu nieko panasaus nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 03 28, 20:46)
4u.gif
daba jau as pasijutau bloga bobse  doh.gif  lotuliukas.gif  siaip as irgi sau keliu laaabai didelisu reikalavimus .. nes jei kas nesigauna tai negaliu ramiai  miegoti  doh.gif  o mes net nezinom tikrosios situacijos gal kokia padruske paprase padaryti medeli dukrytei , va ir uzsakymas  4u.gif  siaip man grazu.. o gal realybej taip nekrenta i akis tie tarpai... nes kiek is patirties zinau tai foto labai iskreipia vaizda ..

kas liecia cementa tai ir man buvo bajeriukas ... padariau medeli ir jjis stovejo gal savaite .. vezu dovanoti .. ziuriu pelesis ant dekoraciju  blink.gif  tai irgi supratau kad iki galo nebuvo cementas issigaraves ... gal priklauso nuo cemento? g.gif

Del uzsakymu as sutinku, gal drauge prase ir sutiko, "kad padaryk kazka kad nereiktu tu daugiau saldainiu", tada tikrai viskas ok. bet jei zmogus moka uz tai pinigelius bent as uzsakovo vietoje budama tikrai nebuciau visiskai patenkinta medeliu, nes mokant pinigus norisi kokybisko, grazaus ir uzbaigto darbo ax.gif Bet cia vel, tai mano asmenine nuomone, as pati sunkiai pasiryzau gamint medelius kazkam kitam ne vien sau, nes tai ypac ipareigoja, tavo darbas negali buti geras, jis turi buti labai geras ax.gif

O del cemento gal priklauso kiek pilama vandens? Nors dregme iseiti turi, juk sakoma kad grindys laikomos pilnai isdziuvusiomis tik po geru 3-4 sav. Pamenu kai remonta darem, vyras minejo lotuliukas.gif
Nors siaip gerai kad pati pamatei, nes jei taip nuvezti ir padovanoti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Revera @ 2011 03 28, 20:51)
neisivaizduoju  g.gif is viso nebuciau apie tai net girdejus, jei ne knielita  blink.gif pas mane dabar trys kotai uzcementuoti stovi, nu nieko panasaus nera g.gif

su dekoracijom? Padaryk medi, uzdek ant cemento kad ir buteli (paguldyta) ir palaikyk ji ilgeliau, tarkim kelias dienas, pamatysi kad etiketes taps dregnos, o ypac jei plausas bus detas tai tas ir kvapa dar tures ax.gif Bent as tik taip suvokiu jog norint daryt kompozicija su buteliu vazone as turiu paruosti viska nors kelios savaites pries atidavima, sitaip busiu rami, kad nebus nemaloniu staigmenu kitiems ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 28 kovo 2011 - 21:01
Merginos, parodykit, kaip ten atrodo tie įcementuoti buteliai papuošti g.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 03 28, 21:15)
Merginos, parodykit, kaip ten atrodo tie įcementuoti buteliai papuošti  g.gif

As asmeniskai kalbejau apie tokias kompozicijas, tik buteliai neicementuoti, tiesiog lengvai istatomi ir isimami is kompozicijos ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 28 kovo 2011 - 21:26
QUOTE(knielita @ 2011 03 28, 21:58)
Del uzsakymu as sutinku, gal drauge prase ir sutiko, "kad padaryk kazka kad nereiktu tu daugiau saldainiu", tada tikrai viskas ok. bet jei zmogus moka uz tai pinigelius bent as uzsakovo vietoje budama tikrai nebuciau visiskai patenkinta medeliu, nes mokant pinigus norisi kokybisko, grazaus ir uzbaigto darbo ax.gif Bet cia vel, tai mano asmenine nuomone, as pati sunkiai pasiryzau gamint medelius kazkam kitam ne vien sau, nes tai ypac ipareigoja, tavo darbas negali buti geras, jis turi buti labai geras ax.gif

O del cemento gal priklauso kiek pilama vandens? Nors dregme iseiti turi, juk sakoma kad  grindys laikomos pilnai isdziuvusiomis tik po geru 3-4 sav. Pamenu kai remonta darem, vyras minejo  lotuliukas.gif
Nors siaip gerai kad pati pamatei, nes jei taip nuvezti ir padovanoti  doh.gif

as asmeniskai ( tikrai nenoriu izeisti) tai nepirkciu nei vieno medelio blush2.gif (na nebent ta paskutini)man jie visi per daug atmestinai padaryti, bet kaip jau minejau nezinom tikrosios situacijos ...

nu gal ir del vandens ? g.gif nzn gerai kad pamaciau tai pelesi teko paskubom nuvalyti.. tikiuosi jis pas drauge bestovedamas nesupelijo dar karta doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZmoNa_: 28 kovo 2011 - 21:35
QUOTE(barbarux @ 2011 03 28, 16:33)
Nu nežinau...iš po drugelių raudonas pagrindas vis tiek šviečiasi... ax.gif

Prie flizelino karšti klijai limpa be problemų mirksiukas.gif
Pagrindas ne raudonas,o orandžinis blush2.gif ,tip šviečiasi,nes aklinai tarpų užpildyti nėjo dėl saldainių stygiaus,kaip jau minėjau blush2.gif Užsakovui tokai alternatyva tiko, o tai man svarbiausia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NimfeO: 28 kovo 2011 - 21:30
QUOTE(NimfeO @ 2011 03 28, 21:30)
Prie flizelino karšti klijai limpa be problemų  mirksiukas.gif
Pagrindas ne raudonas,o orandžinis  blush2.gif ,tip šviečiasi,nes aklinai tarpų užpildyti nėjo dėl saldainių stygiaus,kaip jau minėjau  blush2.gif Užsakovui tokai alternatyva tiko, o tai man svarbiausia  4u.gif

Na tokiu atveju, viskas ok. svarbu uzsakovas liko patenkintas smile.gif nes ir cia reikia vadovautis taisykle, kad klientas visada teisus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 28 kovo 2011 - 21:33
QUOTE(Revera @ 2011 03 28, 17:37)
Bandysiu paaiškinti, nes pati tik pamačiau SM pagyrų puode nuotrauką su medžiu iš biserio ir užklausiau apie kamieną iš ko padarytas (gal kas dar matė), nu ir atrašė kad iš gipso. Kadangi jau šiek tiek turiu patirties visokiausiose technikose sėdau bandyti. Tiksliau rezgiau mintį jau seniai, bet vis nedrąsu buvo pabandyti, o po vienos nakties kaip rašiau supykau ir nusprendžiau, kad nėr čia ko laukti  biggrin.gif Tai va kadangi niekas man čia netiko prie to gipso, tai ėmiau pas daug vielučių ir tokios sandarinimo popierinės juostos. Nu ir pradėjau sukti vielutes, formuoti kamieną ir sukti ta juosta. Dėl storumo apsukau sinteponu. Tuomet įcementavau ir palikau stingti per naktį, nes jeigu būčiau iš karto užgipsavusi tai gal gali būti, kad vazonėlis būtų sprogęs, nes ji molinis... Tai va sulaukiau kol sustings, ir tada iš gipso susimaišiau tirštoką košelę su vandeniu ir su teptuku dažiau kamieną jame, raizgydama nelygumus. Čia jau reikia pajausti kaip sakant ko tu nori ir kaip tikras medis atrodo, ir reikia teplioti gan greitai, nes gipsas stingsta akimirksniu. Tai va užtepliojau kokius du sluoknius, sudžiūvo ir tada jau dažiau.
Čia svarbu FANTAZIJA  smile.gif
Pirmą karta girdžiu dėl cemento, kad taip  blink.gif jau metai kaip su juo dirbu ir nieko panašaus nebuvo...
Smagu, kad yra noras stebinti artimus ir darbeliai iš tiesų pilni šilumos smile.gif bet pabūsiu griežta dėl užsakymo  - jei jau žmogus užsakė medelį niekada gyvenime nepalikčiau jo nedabaigto ir nekaišiočiau nieko, kad tik užmaskuoti. Jei saldainių būtų per mažai (o taip man buvo ne kartą ir ne du, o yra pradžioj tekę važiuoti dapirkinėti ir po kelis kartus) versčiausi per galvą kad tik viskas būtų idealiai: važiuočiau į pardą jei trūktų ir pan, nes pati nenorėčiau gauti užmaskuoto medžio. Arba va atitikmuo - auskaro su blogu užsegimu.... Suprasčiau jei dar būtų dovana nuo tavęs, bet kai darai pagal užsakymą, tai sorry bet turi būti idealu. O dabar užmėtykit akmenimis  biggrin.gif

Dėkoju už kritiką,bet saldainiai pirkti ne lietuvoje ir jų dapirkti bet kurioje maksimoje nebuvo galimybės,o tai tikrai būčiau padarius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NimfeO @ 2011 03 28, 22:30)
Prie flizelino karšti klijai limpa be problemų  mirksiukas.gif
Pagrindas ne raudonas,o orandžinis  blush2.gif ,tip šviečiasi,nes aklinai tarpų užpildyti nėjo dėl saldainių stygiaus,kaip jau minėjau  blush2.gif Užsakovui tokai alternatyva tiko, o tai man svarbiausia  4u.gif

Kaip pagyvinai temutę thumbup.gif Tiek diskusijų lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(knielita @ 2011 03 28, 22:23)
As asmeniskai kalbejau apie tokias kompozicijas, tik buteliai neicementuoti, tiesiog lengvai istatomi ir isimami is kompozicijos ax.gif

Ačiū, o tai neįsivaizdavau apie ką kalbat.
Atsakyti
Labai apmaudu,kad liko nepastebėti kiti mano drabai,o taip užkliuvo tas vienas smile.gif Nesu profesionalė,todėl klaidų pasitaiko ir dar pasitaikys,bet kam taip peikti? Ypač kai tai ne mano kaltė.Nes negalėjau sumažint oazės,kadangi vazonėlis būtų buvęs per didelis ir nesižiūrėtų.Kaip sakoma vienas žodis gali pakelt sparnus,o vienas ir nužudyt.Labai liūdna dėl to,tikrai daugiau savo darbelių nekelsiu,nes tiek kritikos sulaukti nemalonu,juk aš pradedančioji...P.S visi mano medeliai daromi sviems arba už AČIŪ....na,nesvarbu cray.gif
Atsakyti
Parodysiu ir aš savo paskutinį darbelį, gal irgi daug diskusijų sukelsiu hihihi.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(NimfeO @ 2011 03 28, 22:41)
Labai apmaudu,kad liko nepastebėti kiti mano drabai,o taip užkliuvo tas vienas  smile.gif Nesu profesionalė,todėl klaidų pasitaiko ir dar pasitaikys,bet kam taip peikti? Ypač kai tai ne mano kaltė.Nes negalėjau sumažint oazės,kadangi vazonėlis būtų buvęs per didelis ir nesižiūrėtų.Kaip sakoma vienas žodis gali pakelt sparnus,o vienas ir nužudyt.Labai liūdna dėl to,tikrai daugiau savo darbelių nekelsiu,nes tiek kritikos sulaukti nemalonu,juk aš pradedančioji...P.S visi  mano medeliai daromi sviems arba už AČIŪ....na,nesvarbu cray.gif

Ei, baik, nemanau kad nors viena mergina čia iš pikto parašė. Man asmeniškai tas su drugeliais kitoks nei visi, įdomus. Kiekviena savaip suvokia grožį, tad jei kam nepatiko, reiškias jūsų suvokimai skiriasi. Nenusimink console.gif

Be to, šiais laikasi, kai pilna visokių siuvenyrų iš kinijos, nuostabu, kad atsiranda žmonių norinčių padaryti kažką savo rankomis. Ir toliau daryk medelius, o jei kam nepatiks, tegu neperka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šneider: 28 kovo 2011 - 21:48