Labai grazi sirdele ir Sea medelis su meskiuku
Rodausi ir as savo naujus medelius,pas mus siais metais labai daug jubilieju aplinkui.Abu sie medeliai 25 metu proga dviems merginoms
Babygrite man tai labai grazus ir mieli medeliai tik man asmeniskai kazko pirmojo medelio tas melynas virsus kliuva gal apacioj kazko melyno reiktu o siaip grazu ir antram medeliui deciau 25 tik viena kart ir antras medelis toks lietuviskas sakyciau
revera o kaip tavo sumanymas mb? ar jau juda reikalai?
šs kokių grožių prikūrėt
aš anglijoj čiulpininius lipdžiau, tai ir čia sumasčiau, nufotkinau, nepatinka papuošimas, reiks ryt drugelių kokių dalipdyt
pagaliau foto išmoakau įdėt
aš anglijoj čiulpininius lipdžiau, tai ir čia sumasčiau, nufotkinau, nepatinka papuošimas, reiks ryt drugelių kokių dalipdyt
pagaliau foto išmoakau įdėt
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 02 05, 22:55)
revera o kaip tavo sumanymas mb? ar jau juda reikalai?
galvojau darysiu si savaitgali, bet atsirado papildomu uzsakymeliu tai jau nebespeju, bet medziagas turiu eskiza taip pat ikelsiu kai tik turesiu galimybe
Revera kaip visada nerealu
Vaidabas grazu labai ir as kai eisiu pas dedesne mergyte nei maniske i gimtadieni tai irgi planuoju ciulpinukus sulipinti .. labai graziai gavosi , tik kaip ir sakei dar kazko truksta bet labai mielas
Vaidabas grazu labai ir as kai eisiu pas dedesne mergyte nei maniske i gimtadieni tai irgi planuoju ciulpinukus sulipinti .. labai graziai gavosi , tik kaip ir sakei dar kazko truksta bet labai mielas
QUOTE(vaidabas @ 2011 02 05, 22:56)
šs kokių grožių prikūrėt
Man atrodo kotas per storas arba galva per maža
QUOTE(vaidabas @ 2011 02 05, 21:56)
šs kokių grožių prikūrėt
grazus, bet jauciu paskui nelb istrauksi tu ciulpinuku, jei sumastytum valgyt
gal apacioj prie to lapelio irgi koki ciulpinuka uzdek..?
QUOTE(Revera @ 2011 02 06, 15:54)
Ačiū ZmoNa_ vis pagiri mane
Šią savaitę vainikavau povu nežinau ar Jums mergaitės patiks, bet man jis labai patinka daug labiau nei pirmas variantas
Šią savaitę vainikavau povu nežinau ar Jums mergaitės patiks, bet man jis labai patinka daug labiau nei pirmas variantas
gerulis:D o is ko cia galva darei?
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 02 06, 18:47)
jie papraščiausia susmaigstyti į ta pilkąją oazę, klijai naudoti tik oazei prie koto priklijuot...tad lengvai darosi, ir gerai išsiima
kas sakė dėl mažos galvos, sutinku, drugelių keleta nutupdziau, dar vieną ant kodo,ir vaizdas pasikeitė
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 02 06, 18:47)
aciu galva is tiesu ilgai kankinau - net tris dienas, dariau pagal papje mase technika. Nors ilgai reikia su ja vargt bet uz tai labai patogu piesti