Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai, 7 tema

Labai grazi sirdele wub.gif ir Sea medelis su meskiuku 4u.gif

Rodausi ir as savo naujus medelius,pas mus siais metais labai daug jubilieju aplinkui.Abu sie medeliai 25 metu proga dviems merginoms smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BabyGrite: 04 vasario 2011 - 23:44
Babygrite man tai labai grazus ir mieli medeliai 4u.gif tik man asmeniskai kazko pirmojo medelio tas melynas virsus kliuva g.gif gal apacioj kazko melyno reiktu g.gif o siaip grazu 4u.gif ir antram medeliui deciau 25 tik viena kart 4u.gif ir antras medelis toks lietuviskas sakyciau biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZmoNa_: 05 vasario 2011 - 11:39
Dar truputį pasirodysiu valentiniškos atributikos ir šiais metais jau tikrai viskas su valentino diena biggrin.gif įgyvendinau visus sumanymus smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
revera o kaip tavo sumanymas mb? ar jau juda reikalai? bigsmile.gif
Atsakyti
šs kokių grožių prikūrėt thumbup.gif
aš anglijoj čiulpininius lipdžiau, tai ir čia sumasčiau, nufotkinau, nepatinka papuošimas, reiks ryt drugelių kokių dalipdyt blush2.gif
user posted image
pagaliau foto išmoakau įdėt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidabas: 05 vasario 2011 - 22:18
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 02 05, 22:55)
revera o kaip tavo sumanymas mb? ar jau juda reikalai?  bigsmile.gif

bigsmile.gif galvojau darysiu si savaitgali, bet atsirado papildomu uzsakymeliu tai jau nebespeju, bet medziagas turiu eskiza taip pat sokiai.gif ikelsiu kai tik turesiu galimybe smile.gif
Atsakyti
Revera kaip visada nerealu wub.gif thumbup.gif

Vaidabas grazu labai ir as kai eisiu pas dedesne mergyte nei maniske i gimtadieni tai irgi planuoju ciulpinukus sulipinti .. labai graziai gavosi , tik kaip ir sakei dar kazko truksta ax.gif bet labai mielas thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū ZmoNa_ vis pagiri mane blush2.gif

Šią savaitę vainikavau povu smile.gif nežinau ar Jums mergaitės patiks, bet man jis labai patinka blush2.gif daug labiau nei pirmas variantas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Revera: 06 vasario 2011 - 15:55
QUOTE(vaidabas @ 2011 02 05, 22:56)
aš anglijoj čiulpininius lipdžiau, tai ir čia sumasčiau, nufotkinau, nepatinka papuošimas, reiks ryt drugelių kokių dalipdyt blush2.gif

Man atrodo kotas per storas arba galva per maža g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 06 vasario 2011 - 16:08
QUOTE(vaidabas @ 2011 02 05, 21:56)

grazus, bet jauciu paskui nelb istrauksi tu ciulpinuku, jei sumastytum valgyt biggrin.gif
gal apacioj prie to lapelio irgi koki ciulpinuka uzdek..? g.gif

QUOTE(Revera @ 2011 02 06, 15:54)
Ačiū ZmoNa_ vis pagiri mane  blush2.gif

Šią savaitę vainikavau povu  smile.gif nežinau ar Jums mergaitės patiks, bet man jis labai patinka  blush2.gif daug labiau nei pirmas variantas  smile.gif

gerulis:D o is ko cia galva darei? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bangelia..: 06 vasario 2011 - 17:47
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 02 06, 18:47)
grazus, bet jauciu paskui nelb istrauksi tu ciulpinuku, jei sumastytum valgyt  biggrin.gif
gal apacioj prie to lapelio irgi koki ciulpinuka uzdek..?  g.gif
gerulis:D o is ko cia galva darei?  g.gif

jie papraščiausia susmaigstyti į ta pilkąją oazę, klijai naudoti tik oazei prie koto priklijuot...tad lengvai darosi, ir gerai išsiima thumbup.gif
kas sakė dėl mažos galvos, sutinku, drugelių keleta nutupdziau, dar vieną ant kodo,ir vaizdas pasikeitė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 02 06, 18:47)
grazus, bet jauciu paskui nelb istrauksi tu ciulpinuku, jei sumastytum valgyt  biggrin.gif
gal apacioj prie to lapelio irgi koki ciulpinuka uzdek..?  g.gif
gerulis:D o is ko cia galva darei?  g.gif

aciu aciuks.gif galva is tiesu ilgai kankinau - net tris dienas, dariau pagal papje mase technika. Nors ilgai reikia su ja vargt bet uz tai labai patogu piesti smile.gif
Atsakyti