Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai, 7 tema

grazus darbai 4u.gif

QUOTE(barbarux @ 2011 03 28, 16:33)
Nu nežinau...iš po drugelių raudonas pagrindas vis tiek šviečiasi... ax.gif

ko tu daba kabinejiesi lens.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif juk grazu .. o ir saldainiu neuzteko .. o mergyte itariu ir taip patenkinta buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 03 28, 16:49)
grazus darbai  4u.gif
ko tu daba kabinejiesi lens.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  juk grazu .. o ir saldainiu neuzteko .. o mergyte itariu ir taip patenkinta buvo  4u.gif

doh.gif ups doh.gif jo, jo, labai labai gražu, viskas labai puiku, atsižiūrėti negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 28 kovo 2011 - 16:03
QUOTE(barbarux @ 2011 03 28, 17:00)
doh.gif ups  doh.gif jo, jo, labai labai gražu, viskas labai puiku, atsižiūrėti negaliu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu taip labai nereik jau lotuliukas.gif lotuliukas.gif aisku as irgi buciau dar pridejus ten ko nors kad to bumbulo nesimatytu, bet ideja ir ispildymas tikrai grazus 4u.gif man patinka, nors as ir ne kokia profe blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 03 27, 22:34)
Aina sau, kaip gražu user posted image

Ačiū Šnaider smile.gif
O kaip su tom vielutėm daroma? Nu labai smalsu sužinot, nes ir taip mąsčiau, ir anaip, nu niekaip neįsivaizduoju g.gif

QUOTE(azalija170 @ 2011 03 28, 07:52)
nu sita tema seku nuo pradziu ,bet gal kur praleidau ,kas cia per naujiena g.gif ,kaip cia daroma IS VIELUCIU IR GIPSO KAMIENAS? schmoll.gif  bet grozys tai nerelus wub.gif ,prasom paaiskinti smulkiai si buda rolleyes.gif

Bandysiu paaiškinti, nes pati tik pamačiau SM pagyrų puode nuotrauką su medžiu iš biserio ir užklausiau apie kamieną iš ko padarytas (gal kas dar matė), nu ir atrašė kad iš gipso. Kadangi jau šiek tiek turiu patirties visokiausiose technikose sėdau bandyti. Tiksliau rezgiau mintį jau seniai, bet vis nedrąsu buvo pabandyti, o po vienos nakties kaip rašiau supykau ir nusprendžiau, kad nėr čia ko laukti biggrin.gif Tai va kadangi niekas man čia netiko prie to gipso, tai ėmiau pas daug vielučių ir tokios sandarinimo popierinės juostos. Nu ir pradėjau sukti vielutes, formuoti kamieną ir sukti ta juosta. Dėl storumo apsukau sinteponu. Tuomet įcementavau ir palikau stingti per naktį, nes jeigu būčiau iš karto užgipsavusi tai gal gali būti, kad vazonėlis būtų sprogęs, nes ji molinis... Tai va sulaukiau kol sustings, ir tada iš gipso susimaišiau tirštoką košelę su vandeniu ir su teptuku dažiau kamieną jame, raizgydama nelygumus. Čia jau reikia pajausti kaip sakant ko tu nori ir kaip tikras medis atrodo, ir reikia teplioti gan greitai, nes gipsas stingsta akimirksniu. Tai va užtepliojau kokius du sluoknius, sudžiūvo ir tada jau dažiau.
Čia svarbu FANTAZIJA smile.gif

QUOTE(knielita @ 2011 03 28, 11:47)
Pati esu nusvilusi su butelaicio kompozcija, kuomet pries atiduodant kompozicija isemiau butelaiti ir sustingau  doh.gif etikete permirkus, o plausas tuoj vietoj slaput slaputelis ir kvapas... 

Pirmą karta girdžiu dėl cemento, kad taip blink.gif jau metai kaip su juo dirbu ir nieko panašaus nebuvo...

QUOTE(NimfeO @ 2011 03 28, 15:29)
Užsakovas atvežė per mažai saldainių,todėl teko užmaskuoti tuščią vietą,nes nesinorėjo,kad tarp saldainių būtų dideli tarpai,nors jei ir būtų tai oazė padengta prie visko derančiu flizelinu.Taigi todėl trešdalį oazės burbulo papuošiau drugeliais.Ir užpildė vietą ir pasipuošė  mirksiukas.gif

Smagu, kad yra noras stebinti artimus ir darbeliai iš tiesų pilni šilumos smile.gif bet pabūsiu griežta dėl užsakymo - jei jau žmogus užsakė medelį niekada gyvenime nepalikčiau jo nedabaigto ir nekaišiočiau nieko, kad tik užmaskuoti. Jei saldainių būtų per mažai (o taip man buvo ne kartą ir ne du, o yra pradžioj tekę važiuoti dapirkinėti ir po kelis kartus) versčiausi per galvą kad tik viskas būtų idealiai: važiuočiau į pardą jei trūktų ir pan, nes pati nenorėčiau gauti užmaskuoto medžio. Arba va atitikmuo - auskaro su blogu užsegimu.... Suprasčiau jei dar būtų dovana nuo tavęs, bet kai darai pagal užsakymą, tai sorry bet turi būti idealu. O dabar užmėtykit akmenimis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2011 03 28, 17:37)
Smagu, kad yra noras stebinti artimus ir darbeliai iš tiesų pilni šilumos smile.gif bet pabūsiu griežta dėl užsakymo  - jei jau žmogus užsakė medelį niekada gyvenime nepalikčiau jo nedabaigto ir nekaišiočiau nieko, kad tik užmaskuoti. Jei saldainių būtų per mažai (o taip man buvo ne kartą ir ne du, o yra pradžioj tekę važiuoti dapirkinėti ir po kelis kartus) versčiausi per galvą kad tik viskas būtų idealiai: važiuočiau į pardą jei trūktų ir pan, nes pati nenorėčiau gauti užmaskuoto medžio. Arba va atitikmuo - auskaro su blogu užsegimu.... Suprasčiau jei dar būtų dovana nuo tavęs, bet kai darai pagal užsakymą, tai sorry bet turi būti idealu. O dabar užmėtykit akmenimis  biggrin.gif

Ačiū, Revera, o tai jau atsidūriau blogos piktos tetos vietoje doh.gif lotuliukas.gif . Pritariu 100 proc. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kokie pas visų gražūs bigsmile.gif man niekas nesigauna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 03 28, 17:39)
Ačiū, Revera, o tai jau atsidūriau blogos piktos tetos vietoje  doh.gif  lotuliukas.gif . Pritariu 100 proc.  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif aš visada vadovaujuosi taisykle: viską daryti kaip sau (nu nes sau gi geriausio nori) biggrin.gif

Orka. tikrai išeis, nenuleisk rankų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 03 28, 17:34)
nu taip labai nereik jau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  aisku as irgi buciau dar pridejus ten ko nors kad to bumbulo nesimatytu, bet ideja ir ispildymas tikrai grazus  4u.gif  man patinka, nors as ir ne kokia profe  blush2.gif

lotuliukas.gif nuleidau juokais, bet ... švelniai tariant, truputį trūksta, pati irgi pripažįstate, kad nėra visai gerai, tai kam rašyti, kad gerai... blush2.gif Nieko asmeniško, bet nuomonę pareikšti juk galima visiems mirksiukas.gif . Man pirma asociacija - plikas užpakalis, pridengtas drugeliais, bet užpakalis vis tiek šviečia lotuliukas.gif Jau padovanojo, ok, bet išgirdus kitų nuomonę autorė jau gali rinktis kaip elgtis kitą kartą 4u.gif, svarbu, kad autorė būtų protinga ir priimtų tai kaip patarimą, o ne kaip jos darbo sumenkinimą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 28 kovo 2011 - 16:52
QUOTE(Revera @ 2011 03 28, 16:37)
Pirmą karta girdžiu dėl cemento, kad taip  blink.gif jau metai kaip su juo dirbu ir nieko panašaus nebuvo...

Revera, gal tik nematei mirksiukas.gif As irgi nelabai tikejau kai kazkada karalyste apie tai parase, kas jos nezino tai parasysiu jog anksciau dare super medelius mirksiukas.gif O paciai gavosi taip, kad ilgeliau pabuvo kompozicija pas mane + butelis itaisytas i vazona, svoris ir va tada pasijaute. Laime kad pries atiduodant susisuko galva man isimti buteli, tada plesiau plausa ir viska is naujo taisiau, nors laiko like buvo vos kelios min. buteli zinoma teko pakeist, laimei antra toki pat turejau, antraip nezinau ka buciau darius, nebuciau atidavius jauciu blush2.gif

Kas del NimfeO darbeliu, grazus jie, bet busiu ir as ziauri blush2.gif Savus darbelius dovanoti yra viena, pagal uzsakymus daryti tai jau visai kita, tada jau pedantiskumo reikia ir jokiu klaidu negali buti. Cia jau bent man taip atrodo, as nenoreciau gauti nepilno darbelio, nebent uzsakovui tiko toks var. gal tada blush2.gif Jauciu ir mane uzmetysit pomidorais blush2.gif

O stai cia mano vestuvinis medelis, itariu dabar ir pati kritikos sulauksiu unsure.gif
user posted image
user posted image
Vestuviniu ziedu galutiniame var. neliko, cia tik tarpinis medelio vaizdas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 28 kovo 2011 - 16:59
QUOTE(knielita @ 2011 03 28, 17:54)
Revera, gal tik nematei  mirksiukas.gif As irgi nelabai tikejau kai kazkada karalyste apie tai parase, kas jos nezino tai parasysiu jog anksciau dare super medelius  mirksiukas.gif O paciai gavosi taip, kad ilgeliau pabuvo kompozicija pas mane + butelis itaisytas i vazona, svoris ir va tada pasijaute. Laime kad pries atiduodant susisuko galva man isimti buteli, tada plesiau plausa ir viska is naujo taisiau, nors laiko like buvo vos kelios min. buteli zinoma teko pakeist, laimei antra toki pat turejau, antraip nezinau ka buciau darius, nebuciau atidavius jauciu  blush2.gif

O stai cia mano vestuvinis medelis, itariu dabar ir pati kritikos sulauksiu  unsure.gif

Vestuviniu ziedu galutiniame var. neliko, cia tik tarpinis medelio vaizdas  ax.gif

o kodėl kritikos lauki? blink.gif labai dailus kaip tortas koks daugiaaukštis wub.gif tokį atneš į vestuves tai visi išgrius dėl dydžio biggrin.gif
Pas mane būna ir laisvų darbų ir po kelias savaites stovi, tai jau tikrai matau visą būklę, o be to garantuoju jeigu būtų kas ne taip, kažkas garantuotai paskambintų susinervinęs biggrin.gif gal tiesiog pradedu darbą tik kai tikrai jau būna išdžiūvęs...
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 03 28, 16:54)
Revera, gal tik nematei  mirksiukas.gif As irgi nelabai tikejau kai kazkada karalyste apie tai parase, kas jos nezino tai parasysiu jog anksciau dare super medelius  mirksiukas.gif O paciai gavosi taip, kad ilgeliau pabuvo kompozicija pas mane + butelis itaisytas i vazona, svoris ir va tada pasijaute. Laime kad pries atiduodant susisuko galva man isimti buteli, tada plesiau plausa ir viska is naujo taisiau, nors laiko like buvo vos kelios min. buteli zinoma teko pakeist, laimei antra toki pat turejau, antraip nezinau ka buciau darius, nebuciau atidavius jauciu  blush2.gif

Kas del NimfeO darbeliu, grazus jie, bet busiu ir as ziauri  blush2.gif Savus darbelius dovanoti yra viena, pagal uzsakymus daryti tai jau visai kita, tada jau pedantiskumo reikia ir jokiu klaidu negali buti. Cia jau bent man taip atrodo, as nenoreciau gauti nepilno darbelio, nebent uzsakovui tiko toks var. gal tada  blush2.gif Jauciu ir mane uzmetysit pomidorais  blush2.gif

O stai cia mano vestuvinis medelis, itariu dabar ir pati kritikos sulauksiu  unsure.gif
user posted image
user posted image
Vestuviniu ziedu galutiniame var. neliko, cia tik tarpinis medelio vaizdas  ax.gif

Liuks, labai grazu, o organza su kuo tvirtinate, irgi klijuojate su karstais klijais?
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2011 03 28, 17:06)
o kodėl kritikos lauki?  blink.gif labai dailus kaip tortas koks daugiaaukštis  wub.gif tokį atneš į vestuves tai visi išgrius dėl dydžio  biggrin.gif
Pas mane būna ir laisvų darbų ir po kelias savaites stovi, tai jau tikrai matau visą būklę, o be to garantuoju jeigu būtų kas ne taip, kažkas garantuotai paskambintų susinervinęs  biggrin.gif gal tiesiog pradedu darbą tik kai tikrai jau būna išdžiūvęs...

Niu laukiu kritikos blush2.gif bigsmile.gif Sugalvojau kad butu buve graziau baltas kotas ir ispintas. Del nudazymo tai nera problemu, o va su ispinimu sudetingiau, na bet nera neimanoma blush2.gif

Nesigincysiu, tiesiog kai pas mane butelys statesi i cementa pati kuris padengtas plausu islindo toks dalykas 4u.gif Tada ir vyras paaiskino, kad is cemento turi pasisalinti dregme, na bet vel cia labiau darbams kai vazonelio iscementuotas plotas bus padengtas kokia nekvepuojancia medziaga, bus naudojama kokia sunkesne dekoracija ar pan.

QUOTE(ausruzel @ 2011 03 28, 17:06)
Liuks, labai grazu, o organza su kuo tvirtinate, irgi klijuojate su karstais klijais?

Aciu, organza klijuoju, nors kiek zinau kitos tiesiog smaigsto su adatelem ar vielutem mirksiukas.gif
Atsakyti