Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai, 7 tema

QUOTE(Narvile @ 2011 03 26, 19:50)
Sveikos mamytės, nu ir gražių dalykėlių čia prisižiūrėjau, susigundžiau ir aš pagaminti medelį, bet pripylus gipso į vazoną, jis sutrūko  doh.gif , kas galit, patyrusios šioje srityje pakonsultuoti, kaip reikia mašyti gipsą, kad netruktų vazonas (ar skystą darot masę ar tirštą), maždaug kiek vandens reikia ir kiek gipso, gal dar kokių gudrybių reikia žinoti, labai prašau pagelbėkit  blush2.gif turiu dar kelis gražius vazonėlius nusipirkusi ir taip gaila, jei vėl tas pats bus  schmoll.gif

patariu su gipsu neprasidėt... mažiau nuostolių bus, o be to jis baisiai brangus smile.gif
Atsakyti
Šiandien mane pagavo įkvėpimas- pabudau ir supratau, kad turiu sukurti tokį medį. Nulėkiau iš pradžių dažų į pardą, o vėliau supratau kokie saldainainiai turi būti ir vėl važiavau pirkt doh.gif ot ta kūryba doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Revera: 26 kovo 2011 - 23:00
Revera nuostabus grožis, man primena šimtametį ąžuolą
Atsakyti
QUOTE(loreta72 @ 2011 03 27, 00:00)
Revera nuostabus grožis, man primena šimtametį ąžuolą

dėkui wub.gif būtent taip jį ir pavadinau - Ąžuolu wub.gif kur sode auga su tokia pačia laja wub.gif
Atsakyti
ausruzel paskutinis medelis patiko ax.gif
Atsakyti
[quote=Narvile,2011 03 26, 21:10]
Ausruzel, gražus medukas biggrin.gif dėkui už informaciją. O iš ko tie ūsai padaryti ar iš vielos ir karoliuko blush2.gif
Papildyta:

Cia perku sakele su uogytem prie dirbtiniu geliu, o paskui ardau ir darau mazas sakeles, jas klijuoju.
Kaspinu nesu megeja, nei dideliu dirbtiniu ziedu, toks jau mano stilius, jis man patinka, ir uzsakovams patiko, o jei kas pageidaus kitko, bandysiu daryt.

[quote=Revera,2011 03 26, 21:41]
patariu su gipsu neprasidėt... mažiau nuostolių bus, o be to jis baisiai brangus smile.gif
[/quote]

Tai kad visai nebrangus, is 2kg, kuris kainavo 6 litus, sugipsavau gal 6 medelius, o dabar vyras makvezoj nupirko uz 4 litus 5kg, tai ilgam uzteks.
O su kokia kita medziaga dirbat, su cementu?
Atsakyti
Aišku, o man pasirodė, kad iš vielos blush2.gif ir aš sutinku, kad gipsas nėra taip baisiai brangus, vakar "Moki veži" už 5kg sumokėjau apie 6 lt.
O su kuo tvirtinate medelio kotą, jei nenaudojate gipso?
Revera, jūsų medelis taip pat nuostabus biggrin.gif o iš ko tas kotas, ar cia natūrali šaka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Narvile: 27 kovo 2011 - 10:04
SVEIKUTES!4u.gif
Dziugu ,kasd atradau jusu temele,jau seniai norejau pabandyti kazka panasaus.. ax.gif tai dabar beliko tik jusu begale informacijos perskaityt ir begant laikui pristatyti savo darbeli smile.gif

Revera, laaaaaaaaaabai grazus medelis! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2011 03 26, 22:10)
O kokia kose naudojat, gal yra jau gatava pirkti?

Kol kas neperku, naudoju likučius po remonto blush2.gif - rotbandas į pabaigą, liko dar kažkoks grindų lyginimo mišinys
Papildyta:
Revera ąžuolas gražuolis thumbup.gif . Iš ko kotas padarytas? Vielutės?
Atsakyti
ausruzel nežinau kiek jūs ten dedat į vazoną to gipso, kad 6 kartam užtenka. bet man užtekdavo dviem kartams, nes pilu beveik iki galo. Man brangu, nes jeigu dviem kartams 6lt, tai palyginus cemento kur 40kg maišas 16lt, tai man atrodo yra skirtumas...nusiperku vieną ir pamirštu kuriam laikui smile.gif
Narvile, ojojojIeva, barbarux - dėkui mergaitės už pagyras mano ažuoliukui blush-anim-cl.gif dariau pati kamieną iš vielučių ir gipso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2011 03 27, 18:03)
ausruzel nežinau kiek  jūs ten dedat į vazoną to gipso, kad 6 kartam užtenka. bet man užtekdavo dviem kartams, nes pilu beveik iki galo. Man brangu, nes jeigu dviem kartams 6lt, tai palyginus cemento kur 40kg maišas 16lt, tai man atrodo yra skirtumas...nusiperku vieną ir pamirštu kuriam laikui smile.gif
Narvile, ojojojIeva, barbarux - dėkui mergaitės už pagyras mano ažuoliukui  blush-anim-cl.gif dariau pati kamieną iš vielučių ir gipso smile.gif

Na gal ir taip, mano vazoneliai nebuvo dideli, didziausias paskutinis, aukstis gal 14cm, o pilu iki pat virsaus, kartais net su kaupu gaunasi. O per kiek laiko cementas sustingsta?
Atsakyti
QUOTE(ausruzel @ 2011 03 27, 19:53)
Na gal ir taip, mano vazoneliai nebuvo dideli, didziausias paskutinis, aukstis gal 14cm, o pilu iki pat virsaus, kartais net su kaupu gaunasi. O per kiek laiko cementas sustingsta?

kažkur gal 7h. Bet dažniausiai užmaišau vakare ir palieku stingti per naktį, tai ryte jau galiu dirbt smile.gif
Atsakyti