Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai, 7 tema

Rasiuxxx, daugelis tvirtina su pistoletu karstu kliju, bet jei nori galima naudoti dantu krapstukus.
O va del saldaniu kupsto biggrin.gif Jei planuoji daryti dideli burbula perspeju saldainiu reikes tikrai daug daugiau nei 1-1,5 kg. medziai tuom ir idomus kad neatrodo jog sutalpina labai daug saldainiu, bet nedidukas medelis gali lyg niekur niekur sutalpnti 1-1,5 kg. o va jei didesnis medelis, burbula pasidarai didesni tai sueit gali ir 2 ir 3 kg. ispeju biggrin.gif tave, nes paciai buvo biggrin.gif Dariau krikstynom sau medeli, burbula pasidariau mano akimis normalu, o suejo saldaniu 3 kg. ejau i parduotuve du kartus dar ir dar saldainiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O visu darbu grazumas wub.gif wub.gif
Sea, fantastika thumbup.gif
Ausruzel, saunuole, dailus medeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 03 25, 01:25)
Rasiuxxx, daugelis tvirtina su pistoletu karstu kliju, bet jei nori galima naudoti dantu krapstukus.
O va del saldaniu kupsto  biggrin.gif Jei planuoji daryti dideli burbula perspeju saldainiu reikes tikrai daug daugiau nei 1-1,5 kg. medziai tuom ir idomus kad neatrodo jog sutalpina labai daug saldainiu, bet nedidukas medelis gali lyg niekur niekur sutalpnti 1-1,5 kg. o va jei didesnis medelis, burbula pasidarai didesni tai sueit gali ir 2 ir 3 kg. ispeju  biggrin.gif tave, nes paciai buvo  biggrin.gif Dariau krikstynom sau medeli, burbula pasidariau mano akimis normalu, o suejo saldaniu 3 kg. ejau i parduotuve du kartus dar ir dar saldainiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Dėkoju visoms už informacija 4u.gif
Bandysiu daryti as gal su triufeliniais saldainiais, man atrodo lengviau su jais biggrin.gif
kavos medelis super atrodo, itariu kad ir labai skaniai kvepia. 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Revera 4u.gif taip ir isivaizdavau viska kaip papasakojai 4u.gif bandysiu meginti daryti ... namie putoplasto nebijau, schmoll.gif jau turejau patirties CIA (biski ne i tema)...
visu darbai tikrai laaabai saunus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2011 03 24, 16:31)
Nansy
šneider
**sea** labai daili vynuogė  thumbup.gif smaigstei į pagrindą ar iš atskirų pynei? smile.gif man atrodo, kad ant butelio bus per didelė ji... aš ant butelio dariau, bet iš žymiai mažesnių saldainių ir kekė išėjo per pus mažesnė ir tai kažkiek gal per didelė gavos, bet ant to didelio šampano butelio išėjo priderinti. Aį galbūt dėčiau į krepšelį ir šalia įkomponuočiau butelį su vynu  g.gif

Aciu uz minti 4u.gif 4u.gif kita karta butinai su vynu arba sampanu darysiu , kazkaip labai jau derinasi vynuoges su vynu biggrin.gif biggrin.gif !!
sikarta padariau bus kaip yra , nes nesiu vyrui , uzklausiau koki vyna megsta tai buvo griestas ne ir dar vienas dalykiukas , jei per baliu isgers buteliuka tai vynuoge graziai nusiima lotuliukas.gif lotuliukas.gif !!
Papildyta:
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 03 24, 17:29)
mm kaip grazu  wub.gif

aciukas!! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(knielita @ 2011 03 24, 22:25)
Sea, fantastika  thumbup.gif

Dekui mirksiukas.gif !!

user posted image pasirodau galutini varijanta g.gif g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **sea**: 25 kovo 2011 - 12:56
QUOTE(**sea** @ 2011 03 25, 13:55)
Aciu uz minti  4u.gif  4u.gif  kita karta butinai su vynu arba sampanu darysiu , kazkaip labai jau derinasi vynuoges su vynu  biggrin.gif  biggrin.gif !!
sikarta padariau bus kaip yra , nes nesiu vyrui , uzklausiau koki vyna megsta tai buvo griestas ne ir dar vienas dalykiukas , jei per baliu isgers buteliuka tai vynuoge graziai nusiima  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif !!
pasirodau galutini varijanta  g.gif  g.gif

gražiai gavos, tik tas degtinės butelis... biggrin.gif kaip pritvirtinai prie kakliuko? nes vynuogė juk nelengva g.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2011 03 25, 12:26)
gražiai gavos, tik tas degtinės butelis... biggrin.gif kaip pritvirtinai prie kakliuko? nes vynuogė juk nelengva g.gif

man ir tas butelis schmoll.gif schmoll.gif (dar buvo varijantas jack daniels , bet ten rudas butelis tai is vis nesimato )
is tos pacios vielos susukau zieda ir jis uzsikabina ir nusikabina ant kakliuka. o kadangi zmogus vaziuos atgal i LT (cia tik gimtadieni atvaziuoja svesti ) tai sakau gales nors vynuoge parsivesti!!
Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2011 03 25, 15:22)
man ir tas butelis  schmoll.gif  schmoll.gif (dar buvo varijantas jack daniels , bet ten rudas butelis tai is vis nesimato )
is tos pacios vielos susukau zieda ir jis uzsikabina ir nusikabina ant kakliuka. o kadangi zmogus vaziuos atgal i LT (cia tik gimtadieni atvaziuoja svesti ) tai sakau gales nors vynuoge parsivesti!!

lux idėja su žiedu clap_1.gif tai aišku, kad vynuogytę parsiveš, nejaugi tokį grožį iš karto galima valgyti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, nu ir gražių dalykėlių čia prisižiūrėjau, susigundžiau ir aš pagaminti medelį, bet pripylus gipso į vazoną, jis sutrūko doh.gif , kas galit, patyrusios šioje srityje pakonsultuoti, kaip reikia mašyti gipsą, kad netruktų vazonas (ar skystą darot masę ar tirštą), maždaug kiek vandens reikia ir kiek gipso, gal dar kokių gudrybių reikia žinoti, labai prašau pagelbėkit blush2.gif turiu dar kelis gražius vazonėlius nusipirkusi ir taip gaila, jei vėl tas pats bus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2011 03 26, 18:50)
Sveikos mamytės, nu ir gražių dalykėlių čia prisižiūrėjau, susigundžiau ir aš pagaminti medelį, bet pripylus gipso į vazoną, jis sutrūko  doh.gif , kas galit, patyrusios šioje srityje pakonsultuoti, kaip reikia mašyti gipsą, kad netruktų vazonas (ar skystą darot masę ar tirštą), maždaug kiek vandens reikia ir kiek gipso, gal dar kokių gudrybių reikia žinoti, labai prašau pagelbėkit  blush2.gif turiu dar kelis gražius vazonėlius nusipirkusi ir taip gaila, jei vėl tas pats bus  schmoll.gif

Sveika atvykus, as irgi taip pradejau, nusipirkau vazona uz 15 litu ir truko doh.gif , beda buvo ta, kad per kietai uzmaisiau gipsa, sustingo per 5 min. Dabar neberizikuoju, i molini vazoneli prisitaikau plastmasini, tie, kur pigus buna, jei su skylutemis, tai dar maiseli idedu ir jokiu problemu nebekyla, jokios rizikos, gipsa maisau kaip tirstos grietines, tvirtai sustingsta per pusvalandi, gal kiek ilgiau. Nesinoretu uzsakovo vazoneli suskaldyti, po to is savos kisenes pirkti. Gal kitos darbstuoles ka kita patars 4u.gif

O as pasirodau dar viena medeli, man lyg pati saldainiu kepure galejo but didesne, bet gavosi kas gavosi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausruzel @ 2011 03 26, 20:11)
Sveika atvykus, as irgi taip pradejau, nusipirkau vazona uz 15 litu ir truko doh.gif , beda buvo ta, kad per kietai uzmaisiau gipsa, sustingo per 5 min. Dabar neberizikuoju, i molini vazoneli prisitaikau plastmasini, tie, kur pigus buna, jei su skylutemis, tai dar maiseli idedu ir jokiu problemu nebekyla, jokios rizikos, gipsa maisau kaip tirstos grietines, tvirtai sustingsta per pusvalandi, gal kiek ilgiau. Nesinoretu uzsakovo vazoneli suskaldyti, po to is savos kisenes pirkti. Gal kitos darbstuoles ka kita patars 4u.gif

O as pasirodau dar viena medeli, man lyg pati saldainiu kepure galejo but didesne, bet gavosi kas gavosi

Ui, koks gražus medelis... Spalva vazonėlio beveik su saldainių atitinka, aš gal dar kokį lengvą kaspinuką po galva pariščiau, mintyse matau tokį lengvą vaizdialį, bet it taip gražu, čia tik šiaip, mąstymas raštu bigsmile.gif
Dėl proporcijų - neseniai ką radau - medžiui galva 3 dalys ir 5 dalys kotas iki pat apačios, puokštei - 5 dalys iki liemens biggrin.gif (na, kur surišta juostelė), 3 dalys po ja. Niekada nematavau, bet gal kada pamatuosiu ax.gif
Gipso nenaudojau niekada, bet košę, kurią turiu, visada pilu į maišelių kelis sluoksnius išklotą vazonėlį - saldainius suvalgys, koto nelaikys, tai bent išims iš vazonėlio ir turės kitoms gėlėms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 26 kovo 2011 - 19:20
ausruzel, puikus medelis thumbup.gif
Atsakyti
Ausruzel, gražus medukas biggrin.gif dėkui už informaciją. O iš ko tie ūsai padaryti ar iš vielos ir karoliuko blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(barbarux @ 2011 03 26, 20:19)
Ui, koks gražus medelis... Spalva vazonėlio beveik su saldainių atitinka, aš gal dar kokį lengvą kaspinuką po galva pariščiau, mintyse matau tokį lengvą vaizdialį, bet it taip gražu, čia tik šiaip, mąstymas raštu  bigsmile.gif
Dėl proporcijų - neseniai ką radau - medžiui galva 3 dalys ir 5 dalys kotas iki pat apačios, puokštei - 5 dalys iki liemens  biggrin.gif (na, kur surišta juostelė), 3 dalys po ja. Niekada nematavau, bet gal kada pamatuosiu  ax.gif
Gipso nenaudojau niekada, bet košę, kurią turiu, visada pilu į maišelių kelis sluoksnius išklotą vazonėlį - saldainius suvalgys, koto nelaikys, tai bent išims iš vazonėlio ir turės kitoms gėlėms  4u.gif

O kokia kose naudojat, gal yra jau gatava pirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Narvile: 26 kovo 2011 - 21:07