Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai, 7 tema

QUOTE(Revera @ 2011 03 23, 19:20)
Jergau mergos čiut nenugriuvau nuo komentarų  biggrin.gif dėkui visoms už gražius žodžius mano laivukams  blush2.gif Bandysiu atsakyti visoms kartu blink.gif
Viską mergaitės dariau savom rankom: ir bures ir inkarą ir gelbėjimosi ratą ir vairą.  Inkaras iš modelino. Bures karpiausi iš nespūrančios organzos, vėliau kraštelius klijavau su juostele klijų pagalba... vien bures jaučiu valandą darau  doh.gif
Skrynelė, Knielita, pirkta saldžiuose majuose. Nepigi 8lt(mano manymu),  sau tokios nepirkčiau, bet žmonėms siūlau viską kas geriausia, be to į ją eina ir šokoladinės monetos, iš kurių ir padariau vairą  smile.gif
Dabar pagrindas... pagrindui naudoju, kaip ir visiems darbams, putoplatą. Su juo dar apie valandą darbo, nes pakol išskaptuoji kaip reikia, pakol nugludini visus kampus, apskaičiuoji butelio vietą, tai jeigu neturit dirbtuvių( tokių kaip pas tėvus būna garažuose ar kokiam sklepukyje kur negaila apkuist viską) , tai geriau siūlau net neprasidėti, nes būnu visa palipusi tame putoplaste, tai jeigu neturėčiau tai tikrai namuose balaganas po vieno pjūvio būtų  doh.gif kol po to nusikratau...bet kadangi dirbtuvės tėčio tai negaila  biggrin.gif

ZmoNa_ - neturiu aš savo darbo kambario  blush2.gif bet labai norėčiau turėti... dirbu virtuvėj prie lango kur šviesiausia  smile.gif ir turiu šokią tokią "dėžę" su visais mano užgyventais turtais, kurių, kaip mama pasijuokia, jau per daug turiu  biggrin.gif na bet investuoti man patinka - tam nenumatytam atvejui jei prireiktų  biggrin.gif
Dėl kainos tai tikrai nemažai (mano manymu), nors kiti sako per mažai...bet aš šiek tiek realistiškesnė  blush2.gif parašysiu į AŽ jei įdomu  smile.gif o praleidau prie vieno daugiau nei 6 valandas  doh.gif atrodo ot padaryti laivą nėra sunku , bet padaryti kokybiškai tikrai nemažai laiko atima... žiūrėk ir tas ir anas, o aš kadangi labai pretenzinga detalėms ir tol nenusiraminu, kol nebūna idealiai (man)...

Nu ir prirašiau  blink.gif tai va panelės kurkit laivelius ir jokių bonkų man nereikia, geriau atplukdykit pasigrožėt jūsiškiais  4u.gif

Revera, bet tu tai geris ax.gif ax.gif nes kita del konkurencijos net nepasakotu info kaip ir ka reikia daryti doh.gif
Atsakyti
Galvoju, kad labai jau daug vietos uzims didesnes foto ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, labai gražūs jusu visu darbeliai 4u.gif
Susigundžiau ir aš pabandyti padaryti ;-) Artėja mano mažylio krikštinos, norėčiau stala papuošti saldainių medeliu smile.gif tik iškilo vienas klausimas kiap tuos saldainius priklijuoti prie tos kempines g.gif gal kuri galetumete keleta foto atsiusti kaip tai daroma. blush2.gif norėčiau su didele saldainiu medelio galva padaryti iš kokio 1 -1
,5 kg saldainių. buciau labai dėkinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausruzel @ 2011 03 23, 20:43)
Sveikutes, pagaliau ir as ateinu su keliais darbeliais, dar tik pradedu, medziagu turiu mazai, todel daug kas kartojasi, bet...
Kamuoli nukopinau nuo kazkurios darbstuoles is cia, tik pamaciau, ir supratau- darysiu kriksto sunui gimtadieniui, jis lanko futbola, klaidas jau zinau, kita kart gudresne busiu, bet juk taip ir ateina ta patirtis...

O iki laivu man dar labai toli doh.gif

greit papasakok, kokios klaidos biggrin.gif

drinks_cheers.gif , man ir laivai dar toooooli rolleyes.gif

QUOTE(Nansy @ 2011 03 24, 09:39)
Revera, bet tu tai geris  ax.gif  ax.gif  nes kita del konkurencijos net nepasakotu info kaip ir ka reikia daryti  doh.gif

drinks_cheers.gif man ir keista pasirodė, kad taip geranoriškai patirtimi dalinasi, kitose temose apie rankdarbius tai net neklausk, nesakys.

Revera, tai milijonas 4u.gif
QUOTE(rasiuxsss @ 2011 03 24, 11:59)
Sveikutes, labai gražūs jusu visu darbeliai 4u.gif
Susigundžiau ir aš pabandyti padaryti ;-) Artėja mano mažylio krikštinos, norėčiau stala papuošti saldainių medeliu smile.gif  tik iškilo vienas klausimas kiap tuos saldainius priklijuoti prie tos kempines g.gif  gal kuri galetumete keleta foto atsiusti kaip tai daroma. blush2.gif  norėčiau su didele saldainiu medelio galva padaryti iš kokio 1 -1
,5 kg saldainių. buciau labai dėkinga mirksiukas.gif

Sveika. Klijuojam su karštais klijais, va tokiu pistoletu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausruzel @ 2011 03 23, 19:43)
Sveikutes, pagaliau ir as ateinu su keliais darbeliais, dar tik pradedu, medziagu turiu
Laukiu ivairiu nuomoniu, kritikos, patarimu ir t.t 4u.gif

nelb cia kasir matyt g.gif

QUOTE(rasiuxsss @ 2011 03 24, 10:59)
  tik iškilo vienas klausimas kiap tuos saldainius priklijuoti prie tos kempines g.gif  gal kuri galetumete keleta foto atsiusti kaip tai daroma. blush2.gif 

nu va CIA yra parodyta kaip daro. tik as oaze dar apvynioju siulu, nes man nelipa tie saldainiai. g.gif ir jeigu saldainiai su auselemis (ne trikampiai) tai pilk kliju prie to susikimo saldaines, jei supratai, nes kitaip jie bus nuleipe
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 03 24, 15:12)
nu va CIA yra parodyta kaip daro. tik as oaze dar apvynioju siulu, nes man nelipa tie saldainiai.  g.gif  ir jeigu saldainiai su auselemis (ne trikampiai) tai pilk kliju prie to susikimo saldaines, jei supratai, nes kitaip jie bus nuleipe

o, super, nebuvau mačius šių pamokėlių. AČIŪ mirksiukas.gif
Atsakyti
Na pagrindines klaidos tai darant kamuoli, manau dabar sukciau i dviguba popieriu, nes spalvos nelabai ryskios, tiksliau biski saldainiai persisviecia. O medeliu klaidos nera tokios ryskios, svarbu uzsakovai liko patenkinti ie psio. Tik zinau kad is karunos saldainiu nebedarysiu, nes man jis pats negraziausias gavosi, labai sunku formuoti su sitais saldainiais, nebedraugausiou su jais. Imetu didesne foto, pakritikuokit drasiai, user posted image

O va sitas man labiausiai patiko, noreciau suzinoti ir jusu nuomonesuser posted image
Atsakyti
kiek nauju grozybiu wub.gif wub.gif !!!
rodausi savo vynuoge , dar galvoju kaip dabaigti tiksliau supakuoti ja , bandysiu gal ant butelio g.gif g.gif !!

user posted image
Atsakyti
Nansy
šneider
oj ne man tai tikrai negaila, kai žmonės nori kurti patys tai valio thumbup.gif , o kas nemoka ar neturi laiko, tas kreipiasi į mane smile.gif man niekas nepatarė, viską pradėjau nuo nulio, tai galiu pasidalinti tuo ir su kitais, kad gal būt nedarytų tokių pat klaidų smile.gif nors kaip tik gerai iš klaidų pasimokyt, juk aš irgi nepradėjau iš karto nuo laivų, nes reikia perprasti daug technikų, kad galėtum jau kažką didesnio padaryti nei medį smile.gif

ausruzel va dėl to su tokiais vafliniais saldainiais ir aš neprasidedu, nes man tiesą sakant retai gražu būna, kai jie būna suklijuoti, tik va viena forumietė kažkuri buvo padariusi su jais tikrai gražų medelį smile.gif
**sea** labai daili vynuogė thumbup.gif smaigstei į pagrindą ar iš atskirų pynei? smile.gif man atrodo, kad ant butelio bus per didelė ji... aš ant butelio dariau, bet iš žymiai mažesnių saldainių ir kekė išėjo per pus mažesnė ir tai kažkiek gal per didelė gavos, bet ant to didelio šampano butelio išėjo priderinti. Aį galbūt dėčiau į krepšelį ir šalia įkomponuočiau butelį su vynu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausruzel @ 2011 03 24, 15:40)
Imetu didesne foto, pakritikuokit drasiai,

O va sitas man labiausiai patiko, noreciau suzinoti ir jusu nuomones

man tai patiko pirmasis thumbup.gif ir antrasis grazus drinks_cheers.gif tos kavos pupeles gerai paslepia cementa. o kaip tos jos laikosi gerai? neatsoka? g.gif su kartais klijais klijavai?

QUOTE(**sea** @ 2011 03 24, 16:19)
kiek nauju grozybiu  wub.gif  wub.gif !!!
rodausi savo vynuoge , dar galvoju kaip dabaigti tiksliau supakuoti ja , bandysiu gal ant butelio  g.gif  g.gif !!

mm kaip grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 03 24, 18:29)
  tos kavos pupeles gerai paslepia cementa. o kaip tos jos laikosi gerai? neatsoka?  g.gif  su kartais klijais klijavai?
mm kaip grazu  wub.gif

Taip, klijavau karstais klijais, laikosi puikiai, gavosi gan kvapnus medelis rolleyes.gif
Atsakyti
ir as noriu pradet, labai noriu smile.gif Jau susipirkau siek tiek "irangos" reikes pabandyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirziliukas: 24 kovo 2011 - 19:20