Jergau mergos čiut nenugriuvau nuo komentarų
dėkui visoms už gražius žodžius mano laivukams
Bandysiu atsakyti visoms kartu
Viską mergaitės dariau savom rankom: ir bures ir inkarą ir gelbėjimosi ratą ir vairą. Inkaras iš modelino. Bures karpiausi iš nespūrančios organzos, vėliau kraštelius klijavau su juostele klijų pagalba... vien bures jaučiu valandą darau
Skrynelė, Knielita, pirkta saldžiuose majuose. Nepigi
8lt(mano manymu), sau tokios nepirkčiau, bet žmonėms siūlau viską kas geriausia, be to į ją eina ir šokoladinės monetos, iš kurių ir padariau vairą
Dabar pagrindas... pagrindui naudoju, kaip ir visiems darbams, putoplatą. Su juo dar apie valandą darbo, nes pakol išskaptuoji kaip reikia, pakol nugludini visus kampus, apskaičiuoji butelio vietą, tai jeigu neturit dirbtuvių( tokių kaip pas tėvus būna garažuose ar kokiam sklepukyje kur negaila apkuist viską) , tai geriau siūlau net neprasidėti, nes būnu visa palipusi tame putoplaste, tai jeigu neturėčiau tai tikrai namuose balaganas po vieno pjūvio būtų
kol po to nusikratau...bet kadangi dirbtuvės tėčio tai negaila
ZmoNa_ - neturiu aš savo darbo kambario
bet labai norėčiau turėti... dirbu virtuvėj prie lango kur šviesiausia
ir turiu šokią tokią "dėžę" su visais mano užgyventais turtais, kurių, kaip mama pasijuokia, jau per daug turiu
na bet investuoti man patinka - tam nenumatytam atvejui jei prireiktų
Dėl kainos tai tikrai nemažai (mano manymu), nors kiti sako per mažai...bet aš šiek tiek realistiškesnė
parašysiu į AŽ jei įdomu
o praleidau prie vieno daugiau nei 6 valandas
atrodo ot padaryti laivą nėra sunku , bet padaryti kokybiškai tikrai nemažai laiko atima... žiūrėk ir tas ir anas, o aš kadangi labai pretenzinga detalėms ir tol nenusiraminu, kol nebūna idealiai (man)...
Nu ir prirašiau
tai va panelės kurkit laivelius ir jokių bonkų man nereikia, geriau atplukdykit pasigrožėt jūsiškiais