Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai, 7 tema

QUOTE(šneider @ 2011 03 22, 21:18)
thumb_yello.gif nerealus grožis.

Jei spėsiu, kai vaikai užmigs, savo medelį idėsiu.

aciu 4u.gif laukiam medelio smile.gif
Atsakyti
Nu va, mano paskutinis gaminys ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 03 22, 23:49)
Nu va, mano paskutinis gaminys  ax.gif
user posted image

Toks pavasariskas ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 03 22, 22:49)
Nu va, mano paskutinis gaminys  ax.gif

nu labai jau skanus ciulpinynas 4u.gif

Revera vis galvoju apie tuos laivus, puse nakties doh.gif nu ziauriai graziai padaryta ir darbo daug ydeta .. gal man paciai kada nors ka nors panasaus eis padaryti lotuliukas.gif jei ne paslaptis kiek kainuoja toks darbelis?(arba i az brukstelk) labai jau idomu ... nes jauciu n valandu daryti ji reik, cia ne siaip medeli sulipyti ..
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 03 23, 12:25)
nu labai jau skanus ciulpinynas  4u.gif

Čia saldainiai guminukai "Crazy bee" rolleyes.gif
Atsakyti
Revera, ir mane kaina domina blush2.gif ir siaip jei gali isduok paslapti is ko pagrindas padarytas? Matau, kad aptrauktas jis, bet vis tik idomu ka naudojai jam padaryti. Skrynele tavo pirkta? labai graziai ziurisi laivai. Ir dar ikaras, vairas tavo pacios sumeistrauti? Lyg is putos inkaras, ar klystu as blush2.gif

Sneider, labai grazus medelis, tik man jis nepavasariskas, o grynai vidurvasario meto medelis biggrin.gif Kai lapai is salotines virsta tamsiai zali, kai medziu ziedai jau prazydeje, na toks grynai man vidurvasarinis medis, tada kai atostogos daugeliui buna, ech... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 23 kovo 2011 - 14:07
QUOTE(knielita @ 2011 03 23, 15:05)
Revera, ir mane kaina domina  blush2.gif ir siaip jei gali isduok paslapti is ko pagrindas padarytas? Matau, kad aptrauktas jis, bet vis tik idomu ka naudojai jam padaryti. Skrynele tavo pirkta? labai graziai ziurisi laivai. Ir dar ikaras, vairas tavo pacios sumeistrauti? Lyg is putos inkaras, ar klystu as  blush2.gif

sugalvojau ir as proga laivui biggrin.gif Revera tikiuosi nesupyksi pasinaudosiu tavo idejom 4u.gif man tai atrodo pagrindas is putoplasto, bent jau as taip planuoju daryti g.gif o inkatas ma rodos is gipso g.gif
Revera, o kas siuva bures?noreciau pamatyti tavo darbo kampa ar kambari biggrin.gif jauciu daaaaug visko turi doh.gif perziurejau visus tavo laivus, nu jau koks grozis tai nai nai nai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 03 23, 16:46)
sugalvojau ir as proga laivui  biggrin.gif  Revera tikiuosi nesupyksi pasinaudosiu tavo idejom  4u.gif  man tai atrodo pagrindas is putoplasto, bent jau as taip planuoju daryti  g.gif  o inkatas ma rodos is gipso  g.gif
Revera, o kas siuva bures?noreciau pamatyti tavo darbo kampa ar kambari  biggrin.gif  jauciu daaaaug visko turi  doh.gif  perziurejau visus tavo laivus, nu jau koks grozis tai nai nai nai  4u.gif  wub.gif

Mane irgi domintu kaip tie laivai padaromi ax.gif ax.gif Revera, pirksim tau visos sampano buteli uz info ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nansy @ 2011 03 23, 17:11)
Mane irgi domintu kaip tie laivai padaromi  ax.gif  ax.gif  Revera, pirksim tau visos sampano buteli uz info  ax.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif alc.gif
Atsakyti
Jergau mergos čiut nenugriuvau nuo komentarų biggrin.gif dėkui visoms už gražius žodžius mano laivukams blush2.gif Bandysiu atsakyti visoms kartu blink.gif

Viską mergaitės dariau savom rankom: ir bures ir inkarą ir gelbėjimosi ratą ir vairą. Inkaras iš modelino. Bures karpiausi iš nespūrančios organzos, vėliau kraštelius klijavau su juostele klijų pagalba... vien bures jaučiu valandą darau doh.gif
Skrynelė, Knielita, pirkta saldžiuose majuose. Nepigi 8lt(mano manymu), sau tokios nepirkčiau, bet žmonėms siūlau viską kas geriausia, be to į ją eina ir šokoladinės monetos, iš kurių ir padariau vairą smile.gif
Dabar pagrindas... pagrindui naudoju, kaip ir visiems darbams, putoplatą. Su juo dar apie valandą darbo, nes pakol išskaptuoji kaip reikia, pakol nugludini visus kampus, apskaičiuoji butelio vietą, tai jeigu neturit dirbtuvių( tokių kaip pas tėvus būna garažuose ar kokiam sklepukyje kur negaila apkuist viską) , tai geriau siūlau net neprasidėti, nes būnu visa palipusi tame putoplaste, tai jeigu neturėčiau tai tikrai namuose balaganas po vieno pjūvio būtų doh.gif kol po to nusikratau...bet kadangi dirbtuvės tėčio tai negaila biggrin.gif

ZmoNa_ - neturiu aš savo darbo kambario blush2.gif bet labai norėčiau turėti... dirbu virtuvėj prie lango kur šviesiausia smile.gif ir turiu šokią tokią "dėžę" su visais mano užgyventais turtais, kurių, kaip mama pasijuokia, jau per daug turiu biggrin.gif na bet investuoti man patinka - tam nenumatytam atvejui jei prireiktų biggrin.gif
Dėl kainos tai tikrai nemažai (mano manymu), nors kiti sako per mažai...bet aš šiek tiek realistiškesnė blush2.gif parašysiu į AŽ jei įdomu smile.gif o praleidau prie vieno daugiau nei 6 valandas doh.gif atrodo ot padaryti laivą nėra sunku , bet padaryti kokybiškai tikrai nemažai laiko atima... žiūrėk ir tas ir anas, o aš kadangi labai pretenzinga detalėms ir tol nenusiraminu, kol nebūna idealiai (man)...

Nu ir prirašiau blink.gif tai va panelės kurkit laivelius ir jokių bonkų man nereikia, geriau atplukdykit pasigrožėt jūsiškiais 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, pagaliau ir as ateinu su keliais darbeliais, dar tik pradedu, medziagu turiu mazai, todel daug kas kartojasi, bet...
Kamuoli nukopinau nuo kazkurios darbstuoles is cia, tik pamaciau, ir supratau- darysiu kriksto sunui gimtadieniui, jis lanko futbola, klaidas jau zinau, kita kart gudresne busiu, bet juk taip ir ateina ta patirtis...
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Laukiu ivairiu nuomoniu, kritikos, patarimu ir t.t 4u.gif

O iki laivu man dar labai toli doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausruzel: 23 kovo 2011 - 19:44
QUOTE(ausruzel @ 2011 03 23, 20:43)
Sveikutes, pagaliau ir as ateinu su keliais darbeliais, dar tik pradedu, medziagu turiu mazai, todel daug kas kartojasi, bet...
Kamuoli nukopinau nuo kazkurios darbstuoles is cia, tik pamaciau, ir supratau- darysiu kriksto sunui gimtadieniui, jis lanko futbola, klaidas jau zinau, kita kart gudresne busiu, bet juk taip ir ateina ta patirtis...

Laukiu ivairiu nuomoniu, kritikos, patarimu ir t.t 4u.gif

O iki laivu man dar labai toli doh.gif

smagu, kad gavosi kamuolys thumb_yello.gif pasakyčiau ir daugiau ką nors, bet nuotraukos labai mažos, norėtųsi didesniu...
Atsakyti