Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai, 7 tema

Saga, labai dailus medelis wub.gif wub.gif

Na pasirodau ir as su savuoju krepseliu smile.gif
user posted image

ir man nelabai patikusi kompozicija su butelaiciu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 17 kovo 2011 - 21:46
Sveikos paneles esu Cia najoke, ar prijimsite i savo bureli?smile.gif 4u.gif
Papildyta:
Darau saldainiu medelius veliau pasirodysiu, gal kas galetu pamokyt padaryt puokstes?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 03 17, 21:40)
Saga, labai dailus medelis  wub.gif  wub.gif

Na pasirodau ir as su savuoju krepseliu  smile.gif
user posted image

ir man nelabai patikusi kompozicija su butelaiciu
user posted image

O man visai nieko tas butelaicio apiupavidalinimas 4u.gif
Gal isduotum paslapti, kokiu popierium apvyniojai vazona ir kaip ta popieriu tvirtinai, karstais klijais? Aciu
Atsakyti
Sveikos. Senai bebuvau čia. prikūrėte visokių akiai malonių dalykų. Žavu thumbup.gif Kaip ir su paprastu medeliu nebelendu čia, o parodau dovanos, konkrečiai magnetinio laikrodžio supakavimas saldainių pagalba, aštuoniolikmetei.

user posted image

user posted image

ir pavasarinė puokštytė. dar pritvirtinau natų ir dovanojom muzikos žmogui

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2011 03 21, 10:14)
Sveikos. Senai bebuvau čia. prikūrėte visokių akiai malonių dalykų. Žavu thumbup.gif Kaip ir su paprastu medeliu nebelendu čia, o parodau dovanos, konkrečiai magnetinio laikrodžio supakavimas saldainių pagalba, aštuoniolikmetei.

Niu aš tai kaip visada supakuoto daikto nelabai įžiūriu, bet puokštė sudomino. Kaip tą tinklelį taip gražiai apvyniojote? Yra kažkoks būdas ar tiesiog vynioti kol patiks ax.gif 4u.gif
O ko jau medelio nerodote? Kaip tik jį pirmą rodyt reikėjo, pagal temos pavadinimą lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Apie dovaną aštuoniolikmetei. Buvo laikrodis dovanai ir gavau užduotį skubiai kažkaip supakuoti, kad jis stovėtų, o ne gulėtų. pasikankinus padalinau pakavimą į 2 dalis. kadangi skaičiai magnetiniai, tai pusėje su rodykle metai jau nuo 17 ir tolyn, o kitoje vaikystės metų skaičiai su lėlyte ir kitais vaikystės atributais. o ateities pusėje kaip ir tuščias lapas su užrašu knygute ir rašikliu, apsuptas širdelėmis.
Sunkiai prisijunkinau šį darbą, tai net paveiksluoti nenorėjau, tik kai atlyžau, nupaveikslavau supakavusi, o klientei patiko. dabar jau ir man nieko lotuliukas.gif
O puokštes su tiuliu labai mėgstu daryti. naudoju juostą audinio ir suku tol, kol man tinka vaizdas. O šita puokštė ant labai ilgo koto, toks pagrindas. pirktas buvo.
Dar iš tos serijos puokštytė

user posted image

ir dar viena, tik čia nelabai matosi violetinis tiulis

user posted image

tokių puokščių darymo "metodą" nukopinau iš kažkurios mergaitės, atsiprašau, bet nepamenu kurios blush2.gif ačiū jai.
Šiai dienai tai einamiausias puokščių stilius. smile.gif Žiema buvo šalta, tai gal žiedeliai nenuvystų tiko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmirzlina: 21 kovo 2011 - 09:51
QUOTE(zmirzlina @ 2011 03 21, 10:48)

o tiulis iš medžiagų parduotuvės ar irgi floristikos pard.būna? Brangus jis man atrodo, nebent iš kokių likučių pataikyt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 03 21, 10:56)
o tiulis iš medžiagų parduotuvės ar irgi floristikos pard.būna? Brangus jis man atrodo, nebent iš kokių likučių pataikyt... g.gif

nuo 10 lt/m atrodo, bet aš pritaikau atraižas toje pačioje audinių parduotuvėje. arba kitas variantas dėvėtuose rūbuose būna visokių ale suknyčių vaikiškų, pasijonių, karnavalinių rūbų po 1 lt. nusiperku išskalbiu, išlyginu atnaujinu ir liuks kelioms puokštėms. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2011 03 21, 11:54)
nuo 10 lt/m atrodo, bet aš pritaikau atraižas toje pačioje audinių parduotuvėje. arba kitas variantas dėvėtuose rūbuose būna visokių ale suknyčių vaikiškų, pasijonių, karnavalinių rūbų po 1 lt.  nusiperku išskalbiu, išlyginu atnaujinu ir liuks kelioms puokštėms. thumbup.gif

Cha, idėja liux thumbup.gif, dėkui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 21 kovo 2011 - 11:20
QUOTE(barbarux @ 2011 03 21, 12:20)
Cha, idėja liux  thumbup.gif, dėkui 4u.gif

visad prašom, kad tik padėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes gal kas galetu parodyti kaip daromas saldainiu puokste?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte156 @ 2011 03 21, 17:11)
Sveikutes gal kas galetu parodyti kaip daromas saldainiu puokste?smile.gif

O kaip parodyt? Nelabai įsivaizduoju, gal patikslinkite klausimą? 4u.gif
Reikia putoplaso, kažkokio koto, medžiagų puošimui, saldainių, gėlių, net nežinau kaip jums pagelbėt ax.gif
Papildyta:
Ai, į temą apie puokštes, kažkas klausė kaip padaryti puokštės pagrindą iš bambalio -
user posted image
pavyzdys paimtas iš osinka.ru, ne mano blush2.gif
Atsakyti