Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai, 7 tema

QUOTE(barbarux @ 2011 03 17, 09:28)
Nu jo jo, a'la kremas, taip ir norėjau parašyt. Nu įdomiai čia... Svarbu, kad tikrai panašu į torčiuką  bigsmile.gif Šaunus darbas, o dėl klaidų, tai mano galvoje pastoviai mintis - niekas nežino, kaip turi būti  biggrin.gif  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes ax.gif
Gal turit kokiu ideju krikstynom? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nansy @ 2011 03 17, 15:54)
Sveikutes  ax.gif
Gal turit kokiu ideju krikstynom?  ax.gif

mano sesuo veza toki medi krikstynoms ax.gif

user posted image

tiesa pasakius, man nelabai patiko tas puodukas, norejau kad butu su rankena toks, kaip senovinis, bet deja-ji rinkosi, as tik atlikau viska, saka man irgi nelabai, pasirode per didele siek tiek, na bet manau kritikos laukiu is merginu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nansy @ 2011 03 17, 15:54)
Sveikutes  ax.gif
Gal turit kokiu ideju krikstynom?  ax.gif

Galvoju, o ką aš daryčiau g.gif ...niu man kažkaip tortai galvoje makaluojasi... triaukštis saldainių tortas, sauskelnių tortas, daugiau nežinau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 17 kovo 2011 - 15:36
QUOTE(Glimer @ 2011 03 17, 16:29)
mano sesuo veza toki medi krikstynoms  ax.gif

tiesa pasakius, man nelabai patiko tas puodukas, norejau kad butu su rankena toks, kaip senovinis, bet deja-ji rinkosi, as tik atlikau viska, saka man irgi nelabai, pasirode per didele siek tiek, na bet manau kritikos laukiu is merginu  ax.gif

kokia faina su tuo puoduku mintis thumbup.gif tikiuosi, kad jį po to galima panaudoti ax.gif

tik gal šaka ir man kliūva, bet all in all lux 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2011 03 17, 18:04)
kokia faina su tuo puoduku mintis  thumbup.gif tikiuosi, kad jį po to galima panaudoti  ax.gif

tik gal šaka ir man kliūva, bet all in all lux  4u.gif

mintis faina tik as kaip ale "patyrus" tai pasakysiu kad puodas ziauriai nepraktiskas 4u.gif nes norint vaika ant tokio sodinti kas kart turi nurengti net ir pedkelnes ar kelnytes, nes kitaip neis pasodinti ... nebent atbulai sodinti g.gif
Atsakyti
O kaip itvirtinai medeli puodelyje?
Siaip jei saziningai man noretusi ilgesnio koto ir tada saldainiu burbulo, kuris beje nepriekaistingas mano akimis wub.gif Saldainiai ganetinai problematiski, o taip graziai sudelioti, kad tikrai neprikibsiu visai, bet ta saka kur islindus ax.gif Nupjovus buciau, sutrumpinus ar kita burbula uzdejus, man tiesa pasakius nesiziuri.
Dar blush2.gif mano asmenine nuomone naktipuodis ir saldainiai nedera, bet cia mano nuomone ax.gif O kas del puodo, jei jis berniukui tai tikrai nebus patogus, mergytems gal nors aplamai nera labai patogus tokie blush2.gif Prasau nepykti uz kritika, pats darbas nepriekaistingas mano akimis wub.gif
Papildyta:
Mano kazkada darytas vienas is krikstynu medeliu ax.gif
user posted image
as asmeniskai dar prideciau angeliuka ar siaip koki krikstynu atributa ax.gif

Jei buciau krikstamote daryciau kompozicija su buteliu, butelis butu skirtas iki vaikui sukaks 18 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 03 17, 18:39)
Jei buciau krikstamote daryciau kompozicija su buteliu, butelis butu skirtas iki vaikui sukaks 18   ax.gif

o Knielita lux idėja thumbup.gif aš imčiau vyno butelį tų metų kai vaikas gimė thumbup.gif
O krikštynom dar tik gandrą dariau, kurį visi jau ir taip matė blush2.gif

ai dar ir puokštę dariau iš ledinukų, kuri per visą krikšto ceremoniją viliojo vaiką ir turistus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Revera: 17 kovo 2011 - 17:46
Mintis tikrai idomi su puodeliu ... thumbup.gif 4u.gif
Pernai dariau pirmai komunijai, vienai mergytei, gal kažkas panašaus tiktų ir krikštynoms...
user posted image
Atsakyti
Kokios jus visos saunuoles 4u.gif net nustebau kiek komentaru sulaukiau! ax.gif aciu blush2.gif istikruju noretusi kazko originalaus ir neiprasto, nematyto g.gif
Atsakyti
Saga 28 - gražutis 4u.gif

Nansy - idėjų tikrai daug, belieka ką nors išsirinkt ir padaryt savaip rolleyes.gif
Atsakyti
na tas puodukas gal ir nepraktiskas ax.gif bet kaip minejau, rinko visai kitas zmogus, as buciau irgi kitokiu emusi, na bet nemanau kad ta puoduka kas naudos, jis tik siaip biggrin.gif , o padariau taip-kad galima isimti ir panaudoti ta puoduka tongue.gif stengiusoi visus medelius taip padaryti ax.gif
Atsakyti