Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai, 7 tema

aciu visoms 4u.gif

QUOTE(Bangelia.. @ 2011 03 15, 18:00)
ZmoNa_ grazus tikrai medelis  4u.gif geles kokios tamsios  g.gif  is ko skaiciukus darei?

geles tai ale orchidejos ax.gif man grazu rolleyes.gif o skaiciukai is kardono iskirpti blush2.gif apdazyti dazais ir dar blizgciu apibarsciau ax.gif nes niekur nieko neradau pirkti ko norejau ..o tie buto numeriukai ziauriai brangus doh.gif tai butu savikaina brangi buvus ...

QUOTE(Revera @ 2011 03 15, 18:24)
ZmoNa_ - kap visada stilius  thumb_yello.gif  wub.gif Pagarba tiems kas jš turi, va pvz parodytų man kažkas medelį ir karto pasakyčiau kieno kuris vien pagal stilių  smile.gif

aciuks.gif
hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 03 15, 11:27)

keliu savo pirmaji uzsakyma  ax.gif

4u.gif 4u.gif wub.gif . manau uzsakovai liko suzaveti smile.gif) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2011 03 16, 16:41)
4u.gif  4u.gif  wub.gif . manau uzsakovai liko suzaveti smile.gif) 4u.gif

dar nzn laukiu tuoj turi atvaziuoti pasiimti biggrin.gif
Atsakyti
Saga 28 pirmas medelis labai patiko 4u.gif
karalyste thumbup.gif
Atsakyti
Saga 28 thumbup.gif 4u.gif fantastiska
Karalyste taip pat grozis super thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Saga, super dailus medeliai 4u.gif
ZmoNa, manyciau liko suzaveti medeliu 4u.gif Ner nieko geriau uz teigiamas emocijas thumbup.gif

QUOTE(karalyste @ 2011 03 15, 18:50)
po ilgo laikelio sumasciau uzsukti pasigrozeti  . ziuriu tiek daug nauju veidu.... na bet ir senieji islike BARBARUKS istikima  ir KNIELITA  thumbup.gif  4u.gif

idesiu kad jau uzsukau ir as savo jubiliejui skirta bonsiuka smile.gif

Karalyste, super medelis wub.gif Man taip patinka bonsiukai, ka naudojai salia kotelio? Labai dailiai atrodo, galvoju kad ir as noreciau pas save kazko tokio, negendancio, subtilaus ir ilgiau issilaikancio wub.gif
Apie tave pries kelias dienas kaip tik pagalvojau, daazniau cia uzsuk 4u.gif

Zaliaake, grazus tortas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 16 kovo 2011 - 22:04
aciu, pirmas zinau klaidas jau tortuko
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 03 16, 23:04)
ZmoNa, manyciau liko suzaveti medeliu  4u.gif Ner nieko geriau uz teigiamas emocijas  thumbup.gif

nu joo liko suzaveti ax.gif uzsakove rase per fb kad vis galvoja ar to medelio visgi sau nepasilikus lotuliukas.gif neslabai jau patiko.. tai pagloste sirdi wub.gif

QUOTE(zaliaake25 @ 2011 03 16, 23:09)
aciu, pirmas zinau klaidas jau tortuko

kas per klaidos? labai graziai atrodo wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaake25 @ 2011 03 16, 20:23)

Aš tai kaip visada neprižlebu doh.gif bigsmile.gif . Kaspinukas labiausiai patiko, nes matau bigsmile.gif , o kas ten viršuj kaip kremas atrodo (tikram tortui, ne šitam biggrin.gif ) palei kraštą? Saldainių galiukai neužlankstyti ar kažkas priklijuota? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 03 17, 00:16)
nu joo liko suzaveti  ax.gif  uzsakove rase per fb kad vis galvoja ar to medelio visgi sau nepasilikus  lotuliukas.gif neslabai  jau patiko.. tai pagloste sirdi  wub.gif
kas per klaidos? labai graziai atrodo  wub.gif  4u.gif

Klaidos tai tokios, kad pirmiausia folija man reikejo pasleti ant virsaus dedant, o as pirma saldainius uzklijavau ir po to prisiminiau, kad virsaus (ale to tipo kremo) nepaslepiau krasteliu po saldainiais. Aciu uz pagyrimus 4u.gif

QUOTE(barbarux @ 2011 03 17, 09:12)
Aš tai kaip visada neprižlebu doh.gif  bigsmile.gif . Kaspinukas labiausiai patiko, nes matau  bigsmile.gif , o kas ten viršuj kaip kremas atrodo (tikram tortui, ne šitam  biggrin.gif ) palei kraštą? Saldainių galiukai neužlankstyti ar kažkas priklijuota?  4u.gif

Pirmiausia tai aciu uz pagyras blush2.gif Ten ale kremas, ne jeigu rimtai tai nekremas, glamzyta folija apklijuota, po to papuosimai ant jos uzdeti tos gelytes, o saldainiu krasteliai neuzlankstyti, o isskelisti kaip geles tai gal del to atrodo kad kaip kokiu kremu apipilta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaake25 @ 2011 03 17, 10:23)
Pirmiausia tai aciu uz pagyras  blush2.gif Ten ale kremas, ne jeigu rimtai tai nekremas, glamzyta folija apklijuota, po to papuosimai ant jos uzdeti tos gelytes, o saldainiu krasteliai neuzlankstyti, o isskelisti kaip geles tai gal del to atrodo kad kaip kokiu kremu apipilta  mirksiukas.gif

Nu jo jo, a'la kremas, taip ir norėjau parašyt. Nu įdomiai čia... Svarbu, kad tikrai panašu į torčiuką bigsmile.gif Šaunus darbas, o dėl klaidų, tai mano galvoje pastoviai mintis - niekas nežino, kaip turi būti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti