Pavasriniai medeliai puodeliuose
QUOTE(Saga 28 @ 2011 03 15, 09:03)
Pavasriniai medeliai puodeliuose
gražios pavasarinės spalvos
Saga nu labai jau mieli medeliai
keliu savo pirmaji uzsakyma
tik velai fotkinau ant sienos eselis krenta tai atrodo kreivokas medelis ... ale ner kreivas
tik velai fotkinau ant sienos eselis krenta tai atrodo kreivokas medelis ... ale ner kreivas
QUOTE(knielita @ 2011 03 13, 23:28)
Sakai Gal ir reiktu, nes taip jauciu ir negausiu tokio grozio
Dar neteko susidurti? Arfa, Pupa, Kauke saldainiai siuos "gerius" turejo Atradau pati senokai jau Po to atradau kad daugelis sokoladiniu saldainiuku palaikyti ilgeliau gali tapti puikia terpe atsirasti siems padareliams kad ir koks tas medis grazus bebutu Todel neperku, nelaikau saldainiu anksciau nei man reikia, nesinoretu, kad nesant medi augintiniai pradetu rodytis
Dar neteko susidurti? Arfa, Pupa, Kauke saldainiai siuos "gerius" turejo Atradau pati senokai jau Po to atradau kad daugelis sokoladiniu saldainiuku palaikyti ilgeliau gali tapti puikia terpe atsirasti siems padareliams kad ir koks tas medis grazus bebutu Todel neperku, nelaikau saldainiu anksciau nei man reikia, nesinoretu, kad nesant medi augintiniai pradetu rodytis
Tai čia dovana su augintiniais
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 14, 09:55)
To "gerio" galima parsinesti ir is parduotuves... as meska siaureje saldainiu nusipirkau su gyvybe... taip megau tuos saldainius... dabar negaliu ne ziuret... Tai yra maistiniu kandziu palikuonys...
Fuj
QUOTE(irinejus @ 2011 03 15, 09:27)
ir as uzsikabinau ant tu medeliu darymo. liuks daiktas, ir garazu, ir skanu. dabar kai tik viena suvalgysim tuo darysiu nauja. labai uzkreciantis uzsiemimas
Aga, užkabinantis dalykas.
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 03 15, 13:27)
Saga nu labai jau mieli medeliai
Labai gražu
kaip fainiai pauksciukai supasi
ZmoNa_ grazus tikrai medelis geles kokios tamsios is ko skaiciukus darei?
ZmoNa_ grazus tikrai medelis geles kokios tamsios is ko skaiciukus darei?
Saga 28 - tikrai gražūs pavasarinukai
ZmoNa_ - kap visada stilius Pagarba tiems kas jš turi, va pvz parodytų man kažkas medelį ir karto pasakyčiau kieno kuris vien pagal stilių
ZmoNa_ - kap visada stilius Pagarba tiems kas jš turi, va pvz parodytų man kažkas medelį ir karto pasakyčiau kieno kuris vien pagal stilių
Mergaites, noriu paklausti kokiu popierium ir kaip cia taip graziai apsukat vazona, ar krastus karstais klijais pritvirtinat? Aciu uz atsakymus
po ilgo laikelio sumasciau uzsukti pasigrozeti . ziuriu tiek daug nauju veidu.... na bet ir senieji islike BARBARUKS istikima ir KNIELITA
idesiu kad jau uzsukau ir as savo jubiliejui skirta bonsiuka
QUOTE(karalyste @ 2011 03 15, 19:50)
po ilgo laikelio sumasciau uzsukti pasigrozeti . ziuriu tiek daug nauju veidu.... na bet ir senieji islike BARBARUKS istikima ir KNIELITA
vau, kaip gražu... o kur saldainiai? Gėlėse? Nuotrauka iš labai toli, norėtus arčiau tą grožį apžiūrėt
QUOTE(barbarux @ 2011 03 15, 20:57)
vau, kaip gražu... o kur saldainiai? Gėlėse? Nuotrauka iš labai toli, norėtus arčiau tą grožį apžiūrėt
nera saldainiuku jame cia buvo su mintim kad nevystu ir nesuvalgytu ...
ačiū merginos už pavasarinius komplimentus mano pavasarinukam
ZmoNa grazus medelis ..... toks solidus.... ir net iš nuotraukos kvepia šokoladu
ZmoNa grazus medelis ..... toks solidus.... ir net iš nuotraukos kvepia šokoladu