Rezgu minti ir as tokiu groziu menui. Bet net nezinau, ar kas pavyks. Man asmeniskai gavus toki medeli dovanu, tai saldainiu nedrysciau valgyt, nes gaila butu tokius grozius ardyt... o gal ju nieks ir nevalgo nuo medeliu tu?
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 13, 18:41)
Rezgu minti ir as tokiu groziu menui. Bet net nezinau, ar kas pavyks. Man asmeniskai gavus toki medeli dovanu, tai saldainiu nedrysciau valgyt, nes gaila butu tokius grozius ardyt... o gal ju nieks ir nevalgo nuo medeliu tu?
patikėk valgo ir dar kaip močiutei dovanojau medeli gimtadieniui anų metų gale, galvojau tikrai dar bus, kur tau medžio man negaila būtų valgyti, o vat su tokiais jau didesniais kūriniais tai jau ranka nekiltų
MB dar prie ančiuko neprisilietė ar neduok Dieve kas nors sumąstytų nors vieną saldainį paliest, pirštus nukapotų
QUOTE(Revera @ 2011 03 13, 17:52)
patikėk valgo ir dar kaip močiutei dovanojau medeli gimtadieniui anų metų gale, galvojau tikrai dar bus, kur tau medžio man negaila būtų valgyti, o vat su tokiais jau didesniais kūriniais tai jau ranka nekiltų
MB dar prie ančiuko neprisilietė ar neduok Dieve kas nors sumąstytų nors vieną saldainį paliest, pirštus nukapotų
issiviniotu geriau ir suvalgytu, nes teks ismest po to tokius grozius, sokoladiniai saldainiai turi bjauria savybe Jie sensta o kai kuriuose ir kirmelaiciu atsiranda, todel niekada nedarau is anksto su tokiais saldainiais ir padovanojus rekomenduoju negaileti ir issilupus suvalgyti Islukstentas medelis stovi ilgai ir buna tikrai neprarades savojo grozio
QUOTE(knielita @ 2011 03 13, 23:18)
issiviniotu geriau ir suvalgytu, nes teks ismest po to tokius grozius, sokoladiniai saldainiai turi bjauria savybe Jie sensta o kai kuriuose ir kirmelaiciu atsiranda, todel niekada nedarau is anksto su tokiais saldainiais ir padovanojus rekomenduoju negaileti ir issilupus suvalgyti Islukstentas medelis stovi ilgai ir buna tikrai neprarades savojo grozio
kirmėlaičių???
QUOTE(Revera @ 2011 03 09, 18:32)
Sakai Gal ir reiktu, nes taip jauciu ir negausiu tokio grozio
QUOTE(barbarux @ 2011 03 13, 22:23)
kirmėlaičių???
Dar neteko susidurti? Arfa, Pupa, Kauke saldainiai siuos "gerius" turejo Atradau pati senokai jau Po to atradau kad daugelis sokoladiniu saldainiuku palaikyti ilgeliau gali tapti puikia terpe atsirasti siems padareliams kad ir koks tas medis grazus bebutu Todel neperku, nelaikau saldainiu anksciau nei man reikia, nesinoretu, kad nesant medi augintiniai pradetu rodytis
To "gerio" galima parsinesti ir is parduotuves... as meska siaureje saldainiu nusipirkau su gyvybe... taip megau tuos saldainius... dabar negaliu ne ziuret... Tai yra maistiniu kandziu palikuonys...
o varge...siaubiakas...net sladainių nebegalima ramiai valgyt... tai gal suvartojau...nė galvoj, kad tokie dalykai dedasi
QUOTE(barbarux @ 2011 03 14, 10:31)
o varge...siaubiakas...net sladainių nebegalima ramiai valgyt... tai gal suvartojau...nė galvoj, kad tokie dalykai dedasi
ot problemos - kitaicai šlamščia net ausys linksta ir nėr pas juos tokių problemų matyt dar apsidžiaugia, jei koks pasitaiko
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 03 14, 21:51)
tai bent derinys : vodka su geisha čia turbūt kad užgošt šlykštų degtinės skonį iš karto meti dieviško skonio saldainį į burną ir kaifuoji
QUOTE(Revera @ 2011 03 14, 21:57)
tai bent derinys : vodka su geisha
Man irgi tokia mintis atėjo Gal ir gražiai, bet aš vodkę būčiau paslėpus kaip nors
ir as uzsikabinau ant tu medeliu darymo. liuks daiktas, ir garazu, ir skanu. dabar kai tik viena suvalgysim tuo darysiu nauja. labai uzkreciantis uzsiemimas