Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai, 7 tema

Rezgu minti ir as tokiu groziu menui. Bet net nezinau, ar kas pavyks. Man asmeniskai gavus toki medeli dovanu, tai saldainiu nedrysciau valgyt, nes gaila butu tokius grozius ardyt... wub.gif o gal ju nieks ir nevalgo nuo medeliu tu? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 13, 18:41)
Rezgu minti ir as tokiu groziu menui. Bet net nezinau, ar kas pavyks. Man asmeniskai gavus toki medeli dovanu, tai saldainiu nedrysciau valgyt, nes gaila butu tokius grozius ardyt...  wub.gif o gal ju nieks ir nevalgo nuo medeliu tu?  g.gif  biggrin.gif

patikėk valgo ir dar kaip biggrin.gif močiutei dovanojau medeli gimtadieniui anų metų gale, galvojau tikrai dar bus, kur tau doh.gif biggrin.gif medžio man negaila būtų valgyti, o vat su tokiais jau didesniais kūriniais tai jau ranka nekiltų biggrin.gif
MB dar prie ančiuko neprisilietė ar neduok Dieve kas nors sumąstytų nors vieną saldainį paliest, pirštus nukapotų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2011 03 13, 17:52)
patikėk valgo ir dar kaip  biggrin.gif močiutei dovanojau medeli gimtadieniui anų metų gale, galvojau tikrai dar bus, kur tau  doh.gif  biggrin.gif medžio man negaila būtų valgyti, o vat su tokiais jau didesniais kūriniais tai jau ranka nekiltų  biggrin.gif
MB dar prie ančiuko neprisilietė ar neduok Dieve kas nors sumąstytų nors vieną saldainį paliest, pirštus nukapotų biggrin.gif

issiviniotu geriau ir suvalgytu, nes teks ismest po to tokius grozius, sokoladiniai saldainiai turi bjauria savybe verysad.gif Jie sensta o kai kuriuose ir kirmelaiciu atsiranda, todel niekada nedarau is anksto su tokiais saldainiais ir padovanojus rekomenduoju negaileti ir issilupus suvalgyti smile.gif Islukstentas medelis stovi ilgai ir buna tikrai neprarades savojo grozio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 03 13, 23:18)
issiviniotu geriau ir suvalgytu, nes teks ismest po to tokius grozius, sokoladiniai saldainiai turi bjauria savybe  verysad.gif Jie sensta o kai kuriuose ir kirmelaiciu atsiranda, todel niekada nedarau is anksto su tokiais saldainiais ir padovanojus rekomenduoju negaileti ir issilupus suvalgyti  smile.gif Islukstentas medelis stovi ilgai ir buna tikrai neprarades savojo grozio  smile.gif

kirmėlaičių??? swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2011 03 09, 18:32)
Tai va Knielita teks viena kitai pasidovanot  lotuliukas.gif

Sakai bigsmile.gif Gal ir reiktu, nes taip jauciu ir negausiu tokio grozio biggrin.gif

QUOTE(barbarux @ 2011 03 13, 22:23)
kirmėlaičių???  swoon.gif

Dar neteko susidurti? Arfa, Pupa, Kauke saldainiai siuos "gerius" turejo ax.gif Atradau pati senokai jau ax.gif Po to atradau kad daugelis sokoladiniu saldainiuku palaikyti ilgeliau gali tapti puikia terpe atsirasti siems padareliams kad ir koks tas medis grazus bebutu ax.gif Todel neperku, nelaikau saldainiu anksciau nei man reikia, nesinoretu, kad nesant medi augintiniai pradetu rodytis mega_shok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 13 kovo 2011 - 22:30
To "gerio" galima parsinesti ir is parduotuves... as meska siaureje saldainiu nusipirkau su gyvybe... blink.gif taip megau tuos saldainius... dabar negaliu ne ziuret... Tai yra maistiniu kandziu palikuonys...
Atsakyti
o varge...siaubiakas...net sladainių nebegalima ramiai valgyt... tai gal suvartojau...nė galvoj, kad tokie dalykai dedasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 03 14, 10:31)
o varge...siaubiakas...net sladainių nebegalima ramiai valgyt... tai gal suvartojau...nė galvoj, kad tokie dalykai dedasi  doh.gif

ot problemos - kitaicai šlamščia net ausys linksta ir nėr pas juos tokių problemų biggrin.gif matyt dar apsidžiaugia, jei koks pasitaiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga 28 @ 2011 03 13, 16:23)
Savaitgalio  biggrin.gif medelis

idomus thumbup.gif

mano butelka tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 03 14, 21:51)
idomus  thumbup.gif

mano butelka  tongue.gif

tai bent derinys : vodka su geisha biggrin.gif čia turbūt kad užgošt šlykštų degtinės skonį iš karto meti dieviško skonio saldainį į burną ir kaifuoji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2011 03 14, 21:57)
tai bent derinys : vodka su geisha  biggrin.gif

Man irgi tokia mintis atėjo lotuliukas.gif doh.gif Gal ir gražiai, bet aš vodkę būčiau paslėpus kaip nors 4u.gif
Atsakyti
ir as uzsikabinau ant tu medeliu darymo. liuks daiktas, ir garazu, ir skanu. dabar kai tik viena suvalgysim tuo darysiu nauja. labai uzkreciantis uzsiemimas
Atsakyti