Pavasaris kvepiantis ZIBUOKLEMIS
RIDU RIDU MARGUCIUS
QUOTE(ausruzel @ 2011 03 03, 14:23)
Sveikutes bites darbininkes, grazus darbeliai!!!
Noriu paklausti tu mergaiciu, kurios daro ne medelius, o puokstes ant karkaso- ant kokio koto ta karkasa tvirtinate ir ka dedate i karkaso vidu, t.y. saldainiams tvirtinti? Tikiuosi aiskiai suformavau klausima. Bus keletas progu, kurioms tiktu labiau puokstes, todel noriu pasikrauti informacijos bagaza pries pradedama. Aciu atsakiusioms
Noriu paklausti tu mergaiciu, kurios daro ne medelius, o puokstes ant karkaso- ant kokio koto ta karkasa tvirtinate ir ka dedate i karkaso vidu, t.y. saldainiams tvirtinti? Tikiuosi aiskiai suformavau klausima. Bus keletas progu, kurioms tiktu labiau puokstes, todel noriu pasikrauti informacijos bagaza pries pradedama. Aciu atsakiusioms
Taip ir nesulaukiau patarimu, gal kuri vistik pades, labai noriu puokstes ismokti daryti
QUOTE(ausruzel @ 2011 03 08, 17:23)
Taip ir nesulaukiau patarimu, gal kuri vistik pades, labai noriu puokstes ismokti daryti
ausruzel - o kodėl per tiek laiko dar pati nepabandei ? juk su praktika viskas ateina įdėk foto kaip karkasas atrodo, nes būdas priklauso nuo pačio karkaso
Zaliaake kokie cia tavo kotai idomus, lenkti toki?
ausruzel as tai kaip isivaizduoju tai ant karkaso kokia tai oazes gabaliuka det ar putos, kad ant kazko forma daryt ir priklijuot tuos saldainius..
ausruzel as tai kaip isivaizduoju tai ant karkaso kokia tai oazes gabaliuka det ar putos, kad ant kazko forma daryt ir priklijuot tuos saldainius..
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 03 08, 20:01)
Zaliaake kokie cia tavo kotai idomus, lenkti toki?
cia ne medzio kotai, o is storo laido (kabelio) padaryti
! | Primenu, kad čia NE SKELBIMŲ lenta, ir visokios " perku; noriu užsisakyti; parduodu, ir pan. " žinutės yra DRAUDŽIAMOS ! |
zaliaake, man pavasario zibuokles prasosi didesnio burbulo saldainiu, bent didesnis tikrai dailiau atrodytu siaip medeliai tavo idomus su sakelemis, tik as arba laisvas pritrumpiciau arba dar saldainiu uzdeciau Bet cia tik as taip daryciau, siaip grazus darbai tavo.
Ausruzel, dek putoplato gabaliuka, nors realiai nelabai aisku koki karkasi turi galvoje, bet oaze ar putoplastas tiks daugeliui atvejui
Revera, grazus dviratukas, man toks labai patinka, tik ir man nieks nedovanoja
Ausruzel, dek putoplato gabaliuka, nors realiai nelabai aisku koki karkasi turi galvoje, bet oaze ar putoplastas tiks daugeliui atvejui
Revera, grazus dviratukas, man toks labai patinka, tik ir man nieks nedovanoja
Aciu visoms uz komentarus, bet man labiau aktualu koki kota ir kaip ji prikonstruoti
O karkasa planuoju toki pirkti
QUOTE(ausruzel @ 2011 03 09, 19:19)
Aciu visoms uz komentarus, bet man labiau aktualu koki kota ir kaip ji prikonstruoti
man atrodo jis neturi vielu apacioj, tai tiesiog imciau pagali, ant jo mauciau oaze ar putoplasta, klijais pritvirtinciau prie karkaso ir uzmaskuociau pagrinda....
Tai va Knielita teks viena kitai pasidovanot
Beje man irgi ryskiai per mazas Zaliaakes burbulas siulyciau perdaryt ir viskas bus ciki piki
QUOTE(Agnutytea @ 2011 02 27, 20:01)
Ačiū niu va čia tarp visų matos ir iš šono tos puokštelės kažkaip pamiršau, kad ir iš šono po vieną reikėtų nufotkint
QUOTE(ausruzel @ 2011 03 09, 18:19)
nu va zek cia is sitos mamytes foto pasiskolinai ane? Agnutytea? jos cia yra ir is sono foto, bet koto nesimato. jinai cia gal su kotupirko, parasykjai i az ir paklausk
ooo kaip pavasariu pakvipo !!!
grazus darbeliai , naujos idejos saunuoles!! !!
turejau proga ir as isbandyti padaryti torta naujagimiui , viduje ar siurprizas teveliams - sampaniukas!!
ir ipakuotas
p.s zinau , kad ne is saldainiu , bet kadangi atskiros temos neturim tai pasirodau cia
grazus darbeliai , naujos idejos saunuoles!! !!
turejau proga ir as isbandyti padaryti torta naujagimiui , viduje ar siurprizas teveliams - sampaniukas!!
ir ipakuotas
p.s zinau , kad ne is saldainiu , bet kadangi atskiros temos neturim tai pasirodau cia