Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai, 7 tema

Pavasaris kvepiantis ZIBUOKLEMIS
user posted image

RIDU RIDU MARGUCIUS
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausruzel @ 2011 03 03, 14:23)
Sveikutes bites darbininkes, grazus darbeliai!!!
Noriu paklausti tu mergaiciu, kurios daro ne medelius, o puokstes ant karkaso- ant kokio koto ta karkasa tvirtinate ir ka dedate i karkaso vidu, t.y. saldainiams tvirtinti? Tikiuosi aiskiai suformavau klausima. Bus keletas progu, kurioms tiktu labiau puokstes, todel noriu pasikrauti informacijos bagaza pries pradedama. Aciu atsakiusioms

Taip ir nesulaukiau patarimu, gal kuri vistik pades, labai noriu puokstes ismokti daryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausruzel @ 2011 03 08, 17:23)
Taip ir nesulaukiau patarimu, gal kuri vistik pades, labai noriu puokstes ismokti daryti ax.gif

ausruzel - o kodėl per tiek laiko dar pati nepabandei ? smile.gif juk su praktika viskas ateina wink.gif įdėk foto kaip karkasas atrodo, nes būdas priklauso nuo pačio karkaso smile.gif
Atsakyti
PAVASARINE ZALUMA
user posted image
Atsakyti
Zaliaake kokie cia tavo kotai idomus, lenkti toki? g.gif
ausruzel as tai kaip isivaizduoju tai ant karkaso kokia tai oazes gabaliuka det ar putos, kad ant kazko forma daryt ir priklijuot tuos saldainius.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 03 08, 20:01)
Zaliaake kokie cia tavo kotai idomus, lenkti toki?  g.gif
ausruzel as tai kaip isivaizduoju tai ant karkaso kokia tai oazes gabaliuka det ar putos, kad ant kazko forma daryt ir priklijuot tuos saldainius.. g.gif

cia ne medzio kotai, o is storo laido (kabelio) padaryti 4u.gif
Atsakyti

! 
Primenu, kad čia NE SKELBIMŲ  lenta, ir visokios " perku; noriu užsisakyti; parduodu, ir pan. " žinutės yra DRAUDŽIAMOS !
Atsakyti
zaliaake, man pavasario zibuokles prasosi didesnio burbulo saldainiu, bent didesnis tikrai dailiau atrodytu 4u.gif siaip medeliai tavo idomus su sakelemis, tik as arba laisvas pritrumpiciau arba dar saldainiu uzdeciau biggrin.gif Bet cia tik as taip daryciau, siaip grazus darbai tavo.

Ausruzel, dek putoplato gabaliuka, nors realiai nelabai aisku koki karkasi turi galvoje, bet oaze ar putoplastas tiks daugeliui atvejui mirksiukas.gif

Revera, grazus dviratukas, man toks labai patinka, tik ir man nieks nedovanoja lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz komentarus, bet man labiau aktualu koki kota ir kaip ji prikonstruoti doh.gif
O karkasa planuoju toki pirkti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausruzel: 09 kovo 2011 - 18:23
QUOTE(ausruzel @ 2011 03 09, 19:19)
Aciu visoms uz komentarus, bet man labiau aktualu koki kota ir kaip ji  prikonstruoti doh.gif

man atrodo jis neturi vielu apacioj, tai tiesiog imciau pagali, ant jo mauciau oaze ar putoplasta, klijais pritvirtinciau prie karkaso ir uzmaskuociau pagrinda....

Tai va Knielita teks viena kitai pasidovanot lotuliukas.gif

Beje man irgi ryskiai per mazas Zaliaakes burbulas smile.gif siulyciau perdaryt ir viskas bus ciki piki rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Revera: 09 kovo 2011 - 18:33
QUOTE(Agnutytea @ 2011 02 27, 20:01)
Ačiū  4u.gif  niu va čia tarp visų matos ir iš šono tos puokštelės  smile.gif  kažkaip pamiršau, kad ir iš šono po vieną reikėtų nufotkint  doh.gif
user posted image

QUOTE(ausruzel @ 2011 03 09, 18:19)
Aciu visoms uz komentarus, bet man labiau aktualu koki kota ir kaip ji  prikonstruoti doh.gif
user posted image

nu va zek cia is sitos mamytes foto pasiskolinai ane? Agnutytea? jos cia yra ir is sono foto, bet koto nesimato. jinai cia gal su kotupirko, parasykjai i az ir paklausk mirksiukas.gif
Atsakyti
ooo kaip pavasariu pakvipo biggrin.gif 4u.gif 4u.gif !!!
grazus darbeliai , naujos idejos saunuoles!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif !!
turejau proga ir as isbandyti padaryti torta naujagimiui , viduje ar siurprizas teveliams - sampaniukas!!

user posted image

ir ipakuotas biggrin.gif

user posted image

p.s zinau , kad ne is saldainiu , bet kadangi atskiros temos neturim tai pasirodau cia blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **sea**: 09 kovo 2011 - 23:57