Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai, 7 tema

Sveikos darbštuolės 4u.gif

pasirodau ir aš su savo medeliu, dariau pagal užsakymą, nzn ar pavyko-laukiu kritikos ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Glimer @ 2011 03 03, 12:55)
Sveikos darbštuolės  4u.gif

pasirodau ir aš su savo medeliu, dariau pagal užsakymą, nzn ar pavyko-laukiu kritikos  ax.gif

Labai gražu wub.gif . Man šiaip asmeniškai medeliai iš tokių saldainių nepatinka, bet taviškis thumbup.gif . O kotą kuom apviniojai?
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 03 03, 14:15)
Labai gražu  wub.gif . Man šiaip asmeniškai medeliai iš tokių saldainių nepatinka, bet taviškis  thumbup.gif . O kotą kuom apviniojai?

ačiū

aš taip pat norėjau, kad būtų kiti saldainiai, bet kadangi sesuo pirko saldainius ir nupirko būtent tokius, teko dirbti su šitais, tiesą pasakius nesu su kitokiais ir klijavus blush2.gif

kotą apvyniojau paprastu kaspinu ax.gif

man dar toks jausmas, kad kažko trūksta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glimer: 03 kovo 2011 - 13:30
QUOTE(Glimer @ 2011 03 03, 14:30)
ačiū

aš taip pat norėjau, kad būtų kiti saldainiai, bet kadangi sesuo pirko saldainius ir nupirko būtent tokius, teko dirbti su šitais, tiesą pasakius nesu su kitokiais ir klijavus  blush2.gif

kotą apvyniojau paprastu kaspinu  ax.gif

man dar toks jausmas, kad kažko trūksta  g.gif

Man atrodo kaip tik visko pakanka, neperkrauta mirksiukas.gif

O tai čia tavo pirmas medelis?
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 03 03, 14:43)
Man atrodo kaip tik visko pakanka, neperkrauta  mirksiukas.gif

O tai čia tavo pirmas medelis?

ne čia ketvirtas ax.gif kadaise buvau įdėjusi į temukę, o albumėlį reikia "pakrauti", laikas bus prisiruošti ir pasirodyti ax.gif nors pirmi darbai labai paprasti jau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes bites darbininkes, grazus darbeliai!!!
Noriu paklausti tu mergaiciu, kurios daro ne medelius, o puokstes ant karkaso- ant kokio koto ta karkasa tvirtinate ir ka dedate i karkaso vidu, t.y. saldainiams tvirtinti? Tikiuosi aiskiai suformavau klausima. Bus keletas progu, kurioms tiktu labiau puokstes, todel noriu pasikrauti informacijos bagaza pries pradedama. Aciu atsakiusioms
Atsakyti
Knielita - na pas mumis Vilniuje tai daug tų parduotuvių dekoro yra, tai nežinau ar tau tai padėtų smile.gif nedaug tekainavo 6lt. thumbup.gif
Glimer - aš tai irgi niekada iš šios formos saldainių medžių nedarau, bet puikiai pasidarbavai 4u.gif

O aš šiandien jubiliejui 1,5l šampės butelį papuošiau vynuogių keke iš saldainių smile.gif

user posted image
Atsakyti
revera koks fainas butelys, lb gerai atrodo keke thumbup.gif
atnesu sioki toki medeli, nepatinka man jo vazonas, bet jau nezinau ka jam padaryt dry.gif
user posted image
ir dar vienas:
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 03 06, 16:31)
revera koks fainas butelys, lb gerai atrodo keke  thumbup.gif
atnesu sioki toki medeli, nepatinka man jo vazonas, bet jau nezinau ka jam padaryt  dry.gif

dėkis smile.gif

hm ir man kažkas čia nesižiūri. Aš gal nesu mėgėja tokių šakų gal todėl man nesižiūri g.gif o ir vazonėlis man visai žiūrisi, kažkiek pagyvina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Revera: 06 kovo 2011 - 17:17
Aš čia sukurpiau aną dien tokią kompoziciją. Gal nepasirodys labai jau įspūdinga, bet praktiška - suvalgius saldainius, dviratukas vėliau pasitarnauja kaip vazonėlis bigsmile.gif gaila man tokio niekas nepadovanoja, reiks pačiai nusipirkt biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti