Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai, 7 tema

QUOTE(Revera @ 2011 03 01, 18:04)
Ir aš prisidedu prie sveikinimų  smile.gif ir ta proga padariau pora pavasarinių darbelių  bigsmile.gif  taip norėjosi ryškių spalvų namuose  ax.gif

Labai gražu, man jie tokie velykiniai.

Reginale, labai gražu rolleyes.gif . O kur tamstos kitus darbelius galim pamatyti?
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 03 01, 23:14)
Labai gražu, man jie tokie velykiniai.

aciu smile.gif na taip tokie sauleti, ryskus, kaip tik po niuros ziemos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2011 03 01, 17:04)
Ir aš prisidedu prie sveikinimų  smile.gif ir ta proga padariau pora pavasarinių darbelių  bigsmile.gif  taip norėjosi ryškių spalvų namuose  ax.gif
user posted image

Butu visciukas vietoj bitutes ir butu Velykos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrria @ 2011 03 02, 15:33)
Butu visciukas vietoj bitutes ir butu Velykos smile.gif

bet kadangi cia pavasarinis tai bituke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 03 02, 16:40)
bet kadangi cia pavasarinis tai bituke biggrin.gif

jap jap bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2011 03 02, 15:44)

Tavo logo cia kaip tik ax.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Pavasariniai medukai smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Revera, o puoduką su lėkštute pati darei?

Saga, labai gražu rolleyes.gif

Jūs tiek daug jų darot, nejau savo malonumui, o po to į sekciją, na neskaitant tų, kurios parduoda.
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 03 02, 18:44)
Revera, o puoduką su lėkštute pati darei?

Jūs tiek daug jų darot, nejau savo malonumui, o po to į sekciją, na neskaitant tų, kurios parduoda.

nea, pirkau ax.gif darau savo malonumui kitiems biggrin.gif
Atsakyti
Ach, kokiu groziu prisiziurejau, kaip grazu pas jus wub.gif wub.gif

Revera, krepseli pirkais? Idealus darbeliai velykoms wub.gif ir pavasariniai tikrai wub.gif

Saga, labai grazus darbai 4u.gif

reginale, nuostabus medis. Vynuoge irgi, bet medis tikrai man labai dideli ispudi paliko wub.gif

O as buvau kur tikras pavasaris, ten jau narcizai zydi lauke, medziai pirmieji su ziedais pasipuose, zolyte jau didele wub.gif wub.gif Ach, kaip ten grazu, tikro pavasario pradzia ir ne taip jau toli ta salis, o pas mus sniegynai vis dar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 03 02, 19:06)
Ach, kokiu groziu prisiziurejau, kaip grazu pas jus  wub.gif  wub.gif

Revera, krepseli pirkais? Idealus darbeliai velykoms  wub.gif ir pavasariniai tikrai wub.gif

O as buvau kur tikras pavasaris, ten jau narcizai zydi lauke, medziai pirmieji su ziedais pasipuose, zolyte jau didele  wub.gif  wub.gif Ach, kaip ten grazu, tikro pavasario pradzia ir ne taip jau toli ta salis, o pas mus sniegynai vis dar  doh.gif

kokiam rojuj tu cia buvai ? bigsmile.gif krepseli pirkau o po to perdaziau kaip man norejosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2011 03 02, 18:10)
kokiam rojuj tu cia buvai ?  bigsmile.gif krepseli pirkau o po to perdaziau kaip man norejosi  rolleyes.gif

Kur randi krepselius? Man kai reikejo ismaisiau parduotuves, bet kaip tycia nei vieno padoraus o ir nebrangaus neradau verysad.gif

O salis ta netolima, net daugelis lietuvaiciu joje gyvena biggrin.gif Vos kelios valandos lektuvu ir papuoli i ankstyva pavasari su ziedais. UK buvau biggrin.gif
Atsakyti