Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai, 7 tema

QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 01 31, 20:23)

Lelyte laai labai grazi, tau uzteko tos vienos dezutes saldainiu ?
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Nauja tema, naujoviški darbai superiniai thumbup.gif
O aš naujoj temoj jungiuosi su kompu kompiuteristui:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2011 02 01, 10:00)

wow bigsmile.gif
Atsakyti
Lindra kokia grazi puokste bigsmile.gif 4u.gif
zmirzlina sauni ideja ir darbelis nerealus 4u.gif
QUOTE(**sea** @ 2011 02 01, 02:10)
Lelyte laai labai grazi, tau uzteko tos vienos dezutes saldainiu ?

lelei uzteko kaip tik ... nors turejau dvi dezutes bet bedarydana viena sukapojom su vyru blush2.gif o kai dariau medeli tai nepakako vienos dezes ...

sedziu, dukra kazur ropineja .. girdziu kazkas ceza.. galvoju ka turi g.gif dar galvoju kad nieko cezancio nesimeto ant zemes ... nueinu doh.gif nusitempus ta lele su saldainiais nuo stalo ir doroja doh.gif lotuliukas.gif doh.gif teks taisyti biskiuka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZmoNa_: 01 vasario 2011 - 12:22
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 02 01, 13:13)

sedziu, dukra kazur ropineja .. girdziu kazkas ceza.. galvoju ka turi  g.gif  dar galvoju kad nieko cezancio nesimeto ant zemes ... nueinu doh.gif  nusitempus ta lele su saldainiais nuo stalo ir doroja doh.gif  lotuliukas.gif  doh.gif  teks taisyti biskiuka  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2011 02 01, 11:00)
Nauja tema, naujoviški darbai superiniai thumbup.gif

fainai thumb_yello.gif

o man nusimato lektuvas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Revera: 01 vasario 2011 - 16:59
Gražūs darbai thumbup.gif (ypač lėlyte)

Mano vienas iš paskutinių medelių smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga 28: 01 vasario 2011 - 19:23
Na merginos, pavarot, ir dar toookiais mastais - kompiuteris, lėktuvas, kas toliau? lotuliukas.gif
Darbeliai šaunūs thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražūs darbai, šaunuolės

Pasakykit kur Šiauliuose be daržininko ir elnio parduotuvių galima nupirkti ką nors gražaus darbeliams, nes ten aš kažkaip sunkiai randu
Papildyta:
QUOTE(Lindra @ 2011 02 01, 10:52)

Gražu
Pagrindui naudojai kažką panašaus į skėtuką, o gal galima pagrindą pasidaryti namų sąlygom g.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 02 01, 21:14)
Na merginos, pavarot, ir dar toookiais mastais - kompiuteris, lėktuvas, kas toliau?  lotuliukas.gif
Darbeliai šaunūs  thumbup.gif

Aš planuoju fortepioną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(loreta72 @ 2011 02 01, 22:53)
Gražu
Pagrindui naudojai kažką panašaus į skėtuką, o gal galima pagrindą pasidaryti namų sąlygom g.gif

Ačiū smile.gif 4u.gif

kokį dar skėtuką? viskas namų sąlygom. kotas iš medinių pagaliukų-iešmelių (6 ar 7 suklijavau), su popierine juostele apsukau, bumbulas- pagrindas ant ko saldainius lipdžiau - iš žurnalo skiautės susuktos ir lipnia juosta lipdytos. kas dar? saldainiai iš parduotuvės, apačią plaušu apsukau, kaspiną užrišau, vielą susukau, priklijavau, karoliukus senus radau, prilipdžiau...
Atsakyti