Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai, 7 tema

QUOTE(barbarux @ 2011 02 21, 11:01)
skraidytų po kambarį sauskelnės po kiekvieno nepavykusio bandymo  rolleyes.gif  lotuliukas.gif

Koks temperamentas thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2011 02 21, 11:24)
Koks temperamentas thumbup.gif  lotuliukas.gif

blush2.gif jep lotuliukas.gif
Atsakyti
Vaidabs, ar perka tokius tortus UK?

barbariux, jusu abieju tortai tikrai grazus, zinai, net idomiau skirtingi darymo budai, tortas kaip ir panasus, o va idaras skirtingas biggrin.gif biggrin.gif O kad dovana metinukui as nieko nesakau, juk manyciau geriau nei standartiis vokelis, o ir vaizdas itariu turejo buti ohoho bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 02 21, 12:58)
Vaidabs, ar perka tokius tortus UK?

barbariux, jusu abieju tortai tikrai grazus, zinai, net idomiau skirtingi darymo budai, tortas kaip ir panasus, o va idaras skirtingas  biggrin.gif  biggrin.gif O kad dovana metinukui as nieko nesakau, juk manyciau geriau nei standartiis vokelis, o ir vaizdas itariu turejo buti ohoho  bigsmile.gif

pradžioj buvo labai suku,kol išaiškinom kad pampersai tinkami naudojimui, nes buvo ir nesupratusių,recepto vis prašė lotuliukas.gif
o paskui vieni per kitus, buvo moteryčių, kurios jau kas mėn, mėniasiadieniam uzsisakydavo po tortą,ir svarbu, kad būtu puošta čiulpinukais...
dabar mama tai daro, ji niekur nevažiuoja, nesireklamuoja, tai iš senų kontaktų dar į mėn vis po kelis užsisako
Atsakyti
Kokie sauskelnių tortai wub.gif Gaila kad per vėlai užmačiau juos, būčiau sesei sukonstravus, nes prieš pora savaičių pasigimdė.
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 02 21, 15:31)
Kokie sauskelnių tortai  wub.gif Gaila kad per vėlai užmačiau juos, būčiau sesei sukonstravus, nes prieš pora savaičių pasigimdė.

o tu gali menesio proga nunest bigsmile.gif juk vaikas dar mazas, kiekvienas menesis ipatingas wub.gif
Atsakyti
user posted image

Na pagaliau ir as su savo debiutu, pirmas vazonelis skilo, ir labai smarkiai, ir sonas, ir dugnas truko, gal brokuotas buvo, tai saka su visu gipsiu istatem i nauja vazona ir toliau viskas kaip is pypkes, patiko man sitas uzsiemimas.
Laukiu kritikos, patarimu ir siaip ivairiu nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausruzel @ 2011 02 21, 18:27)

Na pagaliau ir as su savo debiutu, pirmas vazonelis skilo, ir labai smarkiai, ir sonas, ir dugnas truko, gal brokuotas buvo, tai saka su visu gipsiu istatem i nauja vazona ir toliau viskas kaip is pypkes, patiko man sitas uzsiemimas.

Man labai patiko vazoniukas smile.gif o kregzdute vieni nedekingiausiu saldainiu: kad ir kaip juos klijuoji, vis vien svyra... nepatinka man jie schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ausruzel @ 2011 02 21, 17:27)
Na pagaliau ir as su savo debiutu

nu grazus bigsmile.gif tik kuo paslepiai ta gipsa? gal ten dar reiketu kazka uzdet..?
Atsakyti
QUOTE(ausruzel @ 2011 02 21, 18:27)

Gražu bigsmile.gif Tik neįžiūriu, ką ten vazone dėjai, veltinį kažkokį, ar samanas g.gif
Atsakyti
Va, pasirodau, ką draugė, mėgstanti kavą, gavo dovanų
user posted image
Atsakyti
o kregzdute vieni nedekingiausiu saldainiu: kad ir kaip juos klijuoji, vis vien svyra... nepatinka man jie schmoll.gif
[/quote]

QUOTE(Bangelia.. @ 2011 02 21, 18:00)
nu grazus  bigsmile.gif  tik kuo paslepiai ta gipsa? gal ten dar reiketu kazka uzdet..?

QUOTE(šneider @ 2011 02 21, 20:45)
Gražu  bigsmile.gif Tik neįžiūriu, ką ten vazone dėjai, veltinį kažkokį, ar samanas  g.gif

Su saldainiais nebuvo jokiu problemu, stovi kaip cviekai, nei pajudint neina biggrin.gif
Vazoneli jau pakeiciau nauja, nes anam ir siena suskilo, gak puse cm tarpas buvo ir dugnas pradejo skilti, dar pradzioj galvojau, kad pavyks uzmaskuoti, bet kai skilo dugnas... doh.gif
Gipsa paslepiau su plausu, o gal ka negero padariau??? Bet maciau nemazai taip daro, ir as taip dariau
Siaip pompastikos nemegstu, man visos geles, galybe drugeliu ir kaspinu paslepia tikraji grozi, todel man priimtiniau toks stilius, minimalistinis, nors jei kas uzsakytu, tai daryciau pagal uzsakyma
Bet kuriuo atveju patarimu ir kritikos laukiu 4u.gif
Atsakyti