QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 02 20, 22:04)
ZmoNa_ kiekvieną perrišau gumute, kiekvienas aukštas dar gumute (taip, statau vienas šalia kito ritinėlius) ir kaspinais - laikosi kuo puikiausiai. Gėlytės pritvirtintos prie dantų krapštukų, aišku, jie dekoruoti, ne pliki
ir susmaigstyti į tarpus tarp sauskelnių. Laikosi irgi puikiai, nereikia papildomai klijuot
knielita užsienyje taip, tokius tortus dovanoja dar net negimus kūdikiui arba gimimo proga, bet aš tada tokio dar nemokėjau padaryt
, o ir metukų vaikui sauskelnės dar reikalingos, tai ir padariau
vaidabas gal gumučių ir dviejų-trijų tereikia, bet tokio varianto atsisakiau dėl kelių priežasčių - norėjau padovanot kuo daugiau sauskelnių (o jūsų variantu jų reikia turbūt perpus mažiau), norėjau stabilumo, o jūsų atveju lieka tuščias vidurys, kurį galima užpildyti buteliuku ar kažkuo, bet mano atveju jo jau nereikėjo, na, nežinau, dėl šitų priežasčių dariau taip kaip padariau
QUOTE(**sea** @ 2011 02 20, 22:24)
Kiekviena pamperi geiau isskleisti ir suvynioti tada uzdeti gumyne.
ui, tikrai ne, neišvyniojau ir stengiausi kuo mažiau juos minkyti, nes jie, iš patirties žinau, kad apsivelia greitai ir dar atrodys kad nebe nauji
. Be to, kadangi dovanojau draugei, kurią labai gerai ir labai seniai pažįstu, aš pasitikiu ja, ji manim, tai ir dariau. Kodėl taip? Kai paskaičiau atsiliepimus apie tokio tipo tortus - vienai nehigieniška, kita baisisi kaip galima taip vynioti ir čiupinėti higienos priemones, dar kita kažkur skaitė, kad adatą rado sauskelnėse ir vaiką subadė
, nu vienžo, buvau suabejojusi savo sprendimu. Bet kadangi, kaip rašiau, dariau draugei ir žinojau kaip dariau - padariau kiek galima daugiau, kad kuo mažiau sauskelnės būtų paliestos ir kuo daugiau jas apsaugoti - jokių išskleidimų ir supakavau galutinį variantą į permatomą popierių, kad nedulkėtų jei norės ilgiau pasidžiaugt, bet ir tai, vidus nepridulkės
Dėkui, merginos, už atsiliepimus, ypač gerus
, ir nesigailiu, kad tokią dovaną padariau - vaizdas puikus, masyvus ir palengva "suvalgomas"