Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai, 7 tema

QUOTE(barbarux @ 2011 02 20, 21:22)
Pavadinimas žinomas, skonis žinomas, kaina irgi... Man toks žieminukas, labai mielas atrodo  thumbup.gif

tai kai gavau uzsakyma irgi perklausiau ar tikrai is vilniaus, tai pasiule patys nupirkti ir atvezti biggrin.gif nes man nekiltu ranka tokiu brangiu pirkt biggrin.gif na bet sake, kad bus dovana vyriskiui kuris labai megsta situos saldainius smile.gif man paciai irgi grazu ziuret, norejau toki ziemiska varianta padaryt, nes iki ziemos pabaigos ne tiek ir daug teliko smile.gif
Atsakyti
Sveikos .. paatostogavau o jus tiek visko pridaret blink.gif blink.gif blink.gif

nu visu nerealus darbai net neisvardinsiu visu .. o ideju kiek blink.gif tik reik nepamirsti....

as del to pampersinio torto smile.gif o kai susuki pamperi i rutuliuka tai ji dar kazkaip perrisi? kazkuo kiekviena?o poto tiesiog statai viena prie kito ir perrisi juostele bendrai visus kad laikytusi? o kaip geles klijuotos? ant pampu karstais klijais? kazki kaip su nulupimu tada tu geliu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 02 20, 20:04)
Sveikos .. paatostogavau o jus tiek visko pridaret blink.gif  blink.gif  blink.gif

nu visu nerealus darbai net neisvardinsiu visu .. o ideju kiek  blink.gif  tik reik nepamirsti....

as del to pampersinio torto smile.gif o kai susuki pamperi i rutuliuka tai ji dar kazkaip perrisi? kazkuo kiekviena?o poto tiesiog statai viena prie kito ir perrisi juostele bendrai visus kad laikytusi? o kaip geles klijuotos? ant pampu karstais klijais? kazki kaip su nulupimu tada tu geliu?  g.gif

Ne manes klausiai , bet as isiterpsiu ,kaip aspradejau daryti . Nusipirkau gumyciu kancelairinese tokios plonytes. Kiekviena pamperi geiau isskleistiir suvynioti tada uzdeti gumyne.
Gal sito torto autore kitaip dare bus idomu isgirsti.. 4u.gif 4u.gif As sia savaite irgi savo baigsiu blush2.gif
Atsakyti
barbarux, puikus tortas, labai grazi dovana, man senokai jis matytas, bet tuo paciu zavejausi juo, tikrai sauni dovana. Man asmeniskai jis galvoje sukasi kaip ideali palankynu dovana, kai pirma kart vaziuoji lankyt mazylio. O virsuje dar meskuti, masinele, ranksluostuka patupdai wub.gif Tu ivedei naujoves thumbup.gif suderinai su saldainiais, man tikrai labai patiko, saunuole thumbup.gif thumbup.gif

Revera, jau rasiau tau, ideju pas tave pilna galva, zaviuosi tavo polekiu ir kuryba, neprarask to niekada, darbai nuostabus 4u.gif Man tas su Vilnium, ech... wub.gif wub.gif wub.gif Jauciu pakalbesiu kaip sene, kazkada as tokia buvau biggrin.gif Dabar puse belike to kas buvo anksciau, nors vyras pasakytu dvigubai daugiau pasidare hihihi.gif
Atsakyti
na nelabai į temą, bet man dviejų, trijų gumyčių tereik.., čia labai skubėta nelabai ką tuometu papuošimų turėjau, tai ir nufotkinta nevykusiai, bet galima saldainias , o dar geriau čiulpinukais papuošt, nes jie su koteliais gerai įsispraudžia, jokių klijavimų ir tt
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 02 20, 23:23)

Revera, jau rasiau tau, ideju pas tave pilna galva, zaviuosi tavo polekiu ir kuryba, neprarask to niekada, darbai nuostabus  4u.gif Man tas su Vilnium, ech... wub.gif  wub.gif  wub.gif Jauciu pakalbesiu kaip sene, kazkada as tokia buvau  biggrin.gif Dabar puse belike to kas buvo anksciau, nors vyras pasakytu dvigubai daugiau pasidare hihihi.gif

dėkui , Knielita blush2.gif o dėl saldainių, aš negaliu pasakyti kokie jie buvo, bet mano mama pasakė, kad senais laikais į juos dėdavo tikrą sviestą ir kvapą galėjai užuosti iš toli toli, o dabar net nekvepia schmoll.gif bet man skanu blush2.gif
Atsakyti
labas vakarelis pratesent tema apie vilniu rodau savaji http://public.fotki....ai/vilnius.html

niekur kompe nerandu foto,matomai busiu istrynus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 02 20, 22:04)
Sveikos .. paatostogavau o jus tiek visko pridaret blink.gif  blink.gif  blink.gif
as del to pampersinio torto smile.gif o kai susuki pamperi i rutuliuka tai ji dar kazkaip perrisi? kazkuo kiekviena?o poto tiesiog statai viena prie kito ir perrisi juostele bendrai visus kad laikytusi? o kaip geles klijuotos? ant pampu karstais klijais? kazki kaip su nulupimu tada tu geliu?  g.gif

ZmoNa_ kiekvieną perrišau gumute, kiekvienas aukštas dar gumute (taip, statau vienas šalia kito ritinėlius) ir kaspinais - laikosi kuo puikiausiai. Gėlytės pritvirtintos prie dantų krapštukų, aišku, jie dekoruoti, ne pliki biggrin.gif ir susmaigstyti į tarpus tarp sauskelnių. Laikosi irgi puikiai, nereikia papildomai klijuot 4u.gif

knielita užsienyje taip, tokius tortus dovanoja dar net negimus kūdikiui arba gimimo proga, bet aš tada tokio dar nemokėjau padaryt ax.gif , o ir metukų vaikui sauskelnės dar reikalingos, tai ir padariau rolleyes.gif

vaidabas gal gumučių ir dviejų-trijų tereikia, bet tokio varianto atsisakiau dėl kelių priežasčių - norėjau padovanot kuo daugiau sauskelnių (o jūsų variantu jų reikia turbūt perpus mažiau), norėjau stabilumo, o jūsų atveju lieka tuščias vidurys, kurį galima užpildyti buteliuku ar kažkuo, bet mano atveju jo jau nereikėjo, na, nežinau, dėl šitų priežasčių dariau taip kaip padariau bigsmile.gif

QUOTE(**sea** @ 2011 02 20, 22:24)
Kiekviena pamperi geiau isskleisti ir suvynioti tada uzdeti gumyne.

ui, tikrai ne, neišvyniojau ir stengiausi kuo mažiau juos minkyti, nes jie, iš patirties žinau, kad apsivelia greitai ir dar atrodys kad nebe nauji doh.gif . Be to, kadangi dovanojau draugei, kurią labai gerai ir labai seniai pažįstu, aš pasitikiu ja, ji manim, tai ir dariau. Kodėl taip? Kai paskaičiau atsiliepimus apie tokio tipo tortus - vienai nehigieniška, kita baisisi kaip galima taip vynioti ir čiupinėti higienos priemones, dar kita kažkur skaitė, kad adatą rado sauskelnėse ir vaiką subadė blink.gif , nu vienžo, buvau suabejojusi savo sprendimu. Bet kadangi, kaip rašiau, dariau draugei ir žinojau kaip dariau - padariau kiek galima daugiau, kad kuo mažiau sauskelnės būtų paliestos ir kuo daugiau jas apsaugoti - jokių išskleidimų ir supakavau galutinį variantą į permatomą popierių, kad nedulkėtų jei norės ilgiau pasidžiaugt, bet ir tai, vidus nepridulkės blush2.gif

Dėkui, merginos, už atsiliepimus, ypač gerus blush2.gif , ir nesigailiu, kad tokią dovaną padariau - vaizdas puikus, masyvus ir palengva "suvalgomas" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 21 vasario 2011 - 09:50
QUOTE(barbarux @ 2011 02 21, 10:30)
vaidabas gal gumučių ir dviejų-trijų tereikia, bet tokio varianto atsisakiau dėl kelių priežasčių - norėjau padovanot daugiau sauskelnių (o jūsų variantu jų reikia turbūt perpus mažiau), norėjau stabilumo, o jūsų atveju lieka tuščias vidurys, kurį galima užpildyti buteliuku ar kažkuo, bet mano atveju jo jau nereikėjo, ir neįsivaizduoju tokiu būdu daryto torto iš trijų aukštų, kažkodėl manau, kad apatinis aukštas susilankstytų, todėl kad sauskelnės tai minkštos  g.gif , na, nežinau, dėl šitų priežasčių dariau taip kaip padariau, ir svoris buvo pakankamas, kilnojau nuo rankos ant rankos, gerai , kad netoli tereikėjo nešt  bigsmile.gif

man triaukščiui tortukui 80 , dviaukščiui apie 60 pampersų reikėjo, vidurys, nelieka niekur tuščias, nes ten ir susukri pampersai, ir kai pampersus gerai sudedi, tvirta gumyte apgaubi, tie aukštai kieti, nieks niekur nesilamdo, o ir transportavimui puikiai tnkamas daiktas, visą vasarą anglijoje jais turgul prekiavau, vežiot nemažus atstumus teko, ir nei vienas nesusigadino g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2011 02 21, 10:47)
man  triaukščiui tortukui 80 , dviaukščiui apie 60 pampersų reikėjo, vidurys, nelieka niekur tuščias, nes ten ir susukri pampersai, ir kai pampersus gerai sudedi, tvirta gumyte apgaubi, tie aukštai kieti, nieks niekur nesilamdo, o ir transportavimui puikiai tnkamas daiktas, visą vasarą anglijoje jais turgul prekiavau, vežiot nemažus atstumus teko, ir nei vienas nesusigadino g.gif

Na, gal, nesiginčysiu, aš padariau kaip padariau, kitą kartą pabandysiu gal ir kitaip bigsmile.gif
Niu įdomumo dėlei suskaičiavau kiek matosi jūsų dviaukščio tortuko sauskelnių - pirmas aukštas 12, viršutinis 7... tai tik pusė tortuko, kitoje pusėje tiek pat, +- kelios, tai kur kitos iki 60 g.gif , viduryje susuktos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 21 vasario 2011 - 09:59
QUOTE(barbarux @ 2011 02 21, 10:52)
Na, gal, nesiginčysiu, aš padariau kaip padariau, kitą kartą pabandysiu gal ir kitaip  bigsmile.gif

kad nėra čia ko ginčytis, tiesiog aš taip įpratus daryt, o tavo man labai gražus thumbup.gif , tik atrodo aš tokio nepadaryčiau niekaip.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2011 02 21, 10:55)
kad nėra čia ko ginčytis, tiesiog aš taip įpratus daryt, o tavo man labai gražus thumbup.gif , tik atrodo aš tokio nepadaryčiau niekaip.. blush2.gif

niu joa, ko čia ginčytis, bele galutinis rezultatas tinka ir patinka thumbup.gif , o aš nepadaryčiau tokio kaip jūsų biggrin.gif , kantrybės ir juvelyrinio kruopštumo turbūt daug reikia, kad vienodais tarpais sauskelnes suguldyti doh.gif , dar jei vidurys, kol tuštokas, kreivotis pradėtų - skraidytų po kambarį sauskelnės po kiekvieno nepavykusio bandymo rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 21 vasario 2011 - 10:08