RASKA777 nuostabus darbai , naujos idejos, liux!!!!
QUOTE(Revera @ 2011 02 17, 23:20)
aciu knielita ir Bangelia...
visa laiva nuo pat pradzios iki galo dariau savom rankelem stengiausi kuo realiau perteikti del to ir detaliu daug visokiu, tame tarpe ir skrynute ziauriai faina man ji
Raska777 - idomus darbai
visa laiva nuo pat pradzios iki galo dariau savom rankelem stengiausi kuo realiau perteikti del to ir detaliu daug visokiu, tame tarpe ir skrynute ziauriai faina man ji
Raska777 - idomus darbai
neisivaizduoju tada kaip tooki grozi padaryt
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 02 18, 00:24)
neisivaizduoju tada kaip tooki grozi padaryt
ne karta jau sakiau: putoplastas ir kuryba, kuryba ir dar karta kuryba
QUOTE(Revera @ 2011 02 18, 00:32)
ne karta jau sakiau: putoplastas ir kuryba, kuryba ir dar karta kuryba
kūryba tai kūryba, bet tiek daug detalių suderinti, tiek daug visko sudėti ir taip gražiai ne visi gali padaryti, laivas nuostabus
QUOTE(Revera @ 2011 02 17, 21:34)
Rodausi dar vienu laivu gero viskio ir saldainių mylėtojui
Revera, laivas . Iš ko darei burei stiebą? Noriu padaryti ir aš laivelį, bet suku galvą kaip padaryti tą lanką, į kurį dedamas butelys ir dar ant stiebo burė tvirtinama
QUOTE(RASKA777 @ 2011 02 17, 23:38)
Labas vakariukas prisijungsiu prie jusu ir parodysiu savo "Saldainiu karalystes" darbelius
RASKA777, kokie gražūs darbeliai
aciu merginos uz pagyras dar keletas mano darbeliu
Papildyta:
sita ale puokstele daryta i nenaudojama zvakide,man ji labai miela buvo,zinoma iki tol kol surado naujus namucius
Papildyta:
[quote=Bangelia..,2011 02 18, 01:13]
oho kokiu idomybiu ineset paskutinis geriausias is kokiu saldainiu daryta?
saldainiai kazkokie zeliniai,norfoje pirkti,pavadinimo nepamenu
o cia dar kitoki idedu
Papildyta:
sita ale puokstele daryta i nenaudojama zvakide,man ji labai miela buvo,zinoma iki tol kol surado naujus namucius
Papildyta:
[quote=Bangelia..,2011 02 18, 01:13]
oho kokiu idomybiu ineset paskutinis geriausias is kokiu saldainiu daryta?
saldainiai kazkokie zeliniai,norfoje pirkti,pavadinimo nepamenu
o cia dar kitoki idedu
o tas kur per viduri nu tipo kur paimt uz jo tai koki pagaliuka dejai? paskutinio darbo..
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 02 18, 13:49)
o tas kur per viduri nu tipo kur paimt uz jo tai koki pagaliuka dejai? paskutinio darbo..
taip ten medzio sakele
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 02 18, 09:48)
Revera, laivas . Iš ko darei burei stiebą? Noriu padaryti ir aš laivelį, bet suku galvą kaip padaryti tą lanką, į kurį dedamas butelys ir dar ant stiebo burė tvirtinama
dekui tetis islenke lanka is tvirtos metalines vielos
Papildyta:
QUOTE(loreta72 @ 2011 02 18, 01:39)
kūryba tai kūryba, bet tiek daug detalių suderinti, tiek daug visko sudėti ir taip gražiai ne visi gali padaryti, laivas nuostabus
dekui loreta esu labai pretenzinga detalem, todel jeigu jau uzsimanau ko nors , pravaziuoju visa miesta, kol randu
RASKA777 super atrodo hanteliukas ,galvojau kad barskutis vaikui
QUOTE(barbarux @ 2011 02 20, 13:52)
Kad ne vien medeliai ir širdutės būtų, įnešiu torto dvasią į temą . Ne visai saldaininis, hibridas, sakykim . Gal kam idėja pravers
lux tikrai labai praktiska dovana o kiek cia pampersu suejo? pakas ar daugiau?
seniai jau mano mintyse toks torciukas, bet kad is artimuju niekas vaikelio nesusilaukia