Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai, 7 tema

RASKA777 nuostabus darbai , naujos idejos, liux!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2011 02 17, 23:20)
aciu knielita ir Bangelia...  aciuks.gif

visa laiva nuo pat pradzios iki galo dariau savom rankelem  smile.gif stengiausi kuo realiau perteikti  del to ir detaliu daug visokiu, tame tarpe ir skrynute  wub.gif ziauriai faina man ji  smile.gif

Raska777 - idomus darbai  smile.gif

neisivaizduoju tada kaip tooki grozi padaryt doh.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 02 18, 00:24)
neisivaizduoju tada kaip tooki grozi padaryt  doh.gif  drinks_cheers.gif

blush-anim-cl.gif ne karta jau sakiau: putoplastas ir kuryba, kuryba ir dar karta kuryba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2011 02 18, 00:32)
blush-anim-cl.gif ne karta jau sakiau: putoplastas ir kuryba, kuryba ir dar karta kuryba  biggrin.gif

kūryba tai kūryba, bet tiek daug detalių suderinti, tiek daug visko sudėti ir taip gražiai ne visi gali padaryti, laivas nuostabus
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2011 02 17, 21:34)
Rodausi dar vienu laivu gero viskio ir saldainių mylėtojui  smile.gif

Revera, laivas thumbup.gif thumbup.gif . Iš ko darei burei stiebą? Noriu padaryti ir aš laivelį, bet suku galvą kaip padaryti tą lanką, į kurį dedamas butelys ir dar ant stiebo burė tvirtinama g.gif

QUOTE(RASKA777 @ 2011 02 17, 23:38)
Labas vakariukas prisijungsiu prie jusu ir parodysiu savo "Saldainiu karalystes" darbelius

RASKA777, 4u.gif kokie gražūs darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
aciu merginos uz pagyras blush2.gif dar keletas mano darbeliu

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
sita ale puokstele daryta i nenaudojama zvakide,man ji labai miela buvo,zinoma iki tol kol surado naujus namucius lotuliukas.gif

user posted image user posted image
Papildyta:
[quote=Bangelia..,2011 02 18, 01:13]
oho kokiu idomybiu ineset bigsmile.gif paskutinis geriausias thumbup.gif is kokiu saldainiu daryta? g.gif

saldainiai kazkokie zeliniai,norfoje pirkti,pavadinimo nepamenu
o cia dar kitoki idedu lotuliukas.gif

user posted image

Atsakyti
o tas kur per viduri nu tipo kur paimt uz jo tai koki pagaliuka dejai? g.gif paskutinio darbo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bangelia..: 18 vasario 2011 - 11:54
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 02 18, 13:49)
o tas kur per viduri nu tipo kur paimt uz jo tai koki pagaliuka dejai?  g.gif paskutinio darbo..

taip ten medzio sakele lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 02 18, 09:48)
Revera, laivas  thumbup.gif  thumbup.gif . Iš ko darei burei stiebą? Noriu padaryti ir aš laivelį, bet suku galvą kaip padaryti tą lanką, į kurį dedamas butelys ir dar ant stiebo burė tvirtinama  g.gif

dekui blush2.gif tetis islenke lanka is tvirtos metalines vielos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(loreta72 @ 2011 02 18, 01:39)
kūryba tai kūryba, bet tiek daug detalių suderinti, tiek daug visko sudėti ir taip gražiai ne visi gali padaryti, laivas nuostabus

dekui loreta smile.gif esu labai pretenzinga detalem, todel jeigu jau uzsimanau ko nors , pravaziuoju visa miesta, kol randu biggrin.gif
Atsakyti
RASKA777 super atrodo hanteliukas ,galvojau kad barskutis vaikui lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo azalija170: 20 vasario 2011 - 11:40
Kad ne vien medeliai ir širdutės būtų, įnešiu torto dvasią į temą lotuliukas.gif . Ne visai saldaininis, hibridas, sakykim lotuliukas.gif . Gal kam idėja pravers 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 02 20, 13:52)
Kad ne vien medeliai ir širdutės būtų, įnešiu torto dvasią į temą  lotuliukas.gif . Ne visai saldaininis, hibridas, sakykim  lotuliukas.gif . Gal kam idėja pravers  4u.gif

lux thumbup.gif tikrai labai praktiska dovana thumbup.gif o kiek cia pampersu suejo? pakas ar daugiau?
seniai jau mano mintyse toks torciukas, bet kad is artimuju niekas vaikelio nesusilaukia doh.gif biggrin.gif
Atsakyti