Gal vazonas brokuotas, o gal gipsa per tirstai uzmaisiau, bandysiu su plausu uzmaskuot broka, nes vazonas 15litu kainavo , nekyla ranka mest, zodziu ne kokia pradzia
QUOTE(ausruzel @ 2011 02 17, 16:55)
Gal vazonas brokuotas, o gal gipsa per tirstai uzmaisiau, bandysiu su plausu uzmaskuot broka, nes vazonas 15litu kainavo , nekyla ranka mest, zodziu ne kokia pradzia
Nenusiteik taip pesimistiškai, juk pirmas blynas . Mano pirmo medžio saldainiai vos laikėsi, ir nieko, vėliau dariau kitaip, tai dabar jei norėtum nuplėšti saldainį, vargu ar pavyktu.
Aš dažniausiai cementuoju plastmasiniame vazone, o jau sucementuotą įdedu į normalų, gražų. Aišku, jie vienodo dydžio būna, kad net nesimato to lastikinio.
QUOTE(loreta72 @ 2011 02 16, 19:38)
Norėjau paklausti kiek daugmaž reikia kavos pupelių nedidukui medeliui, turbūt brangokai gaunas, nes juk pupelės nėra pigios?
Pirkau 227 gr. Kavos pokeli , sunaudojau maziau kaip puse, kazkur apie 100gr . gal ir tiek nesigavo . Oaze 10 cm.
Revera, zaliaake, labai grazus jusu laivai
Kažkurioj saldainių medelių temoj kalbėjos apie trūkstančius vazonėlius, jie kartais trūksta, jei pats vazonas būna ne keramikinis, o iš gipso. bet tada galima trūkio vietą dekoruot priklijuojant lapelius, plaušą, ar saldainius. Reik žiūrėt pagal kompoziciją kas tiktų.
QUOTE(**sea** @ 2011 02 17, 18:04)
Pirkau 227 gr. Kavos pokeli , sunaudojau maziau kaip puse, kazkur apie 100gr . gal ir tiek nesigavo . Oaze 10 cm.
Dėkui už ats, tai nėra taip baisu kaip galvojau
oho kokiu idomybiu ineset paskutinis geriausias is kokiu saldainiu daryta?
Papildyta:
grazus cia gal pats laivas pirktas ar ne? nes visokiu detaliu tikrai daug..
Papildyta:
QUOTE(Revera @ 2011 02 17, 20:34)
Rodausi dar vienu laivu gero viskio ir saldainių mylėtojui
grazus cia gal pats laivas pirktas ar ne? nes visokiu detaliu tikrai daug..
Raska777, labai zavus darbai Dar prasom pasirodyti
Man irgi hanteliukas patiko Liuks dovana vyriskiui butu
Man irgi hanteliukas patiko Liuks dovana vyriskiui butu
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 02 18, 00:13)
aciu knielita ir Bangelia...
visa laiva nuo pat pradzios iki galo dariau savom rankelem stengiausi kuo realiau perteikti del to ir detaliu daug visokiu, tame tarpe ir skrynute ziauriai faina man ji
Raska777 - idomus darbai