Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai, 7 tema

Gal vazonas brokuotas, o gal gipsa per tirstai uzmaisiau, bandysiu su plausu uzmaskuot broka, nes vazonas 15litu kainavo doh.gif , nekyla ranka mest, zodziu ne kokia pradzia
Atsakyti
QUOTE(ausruzel @ 2011 02 17, 16:55)
Gal vazonas brokuotas, o gal gipsa per tirstai uzmaisiau, bandysiu su plausu uzmaskuot broka, nes vazonas 15litu  kainavo doh.gif , nekyla ranka mest, zodziu ne kokia pradzia

Nenusiteik taip pesimistiškai, juk pirmas blynas 4u.gif . Mano pirmo medžio saldainiai vos laikėsi, ir nieko, vėliau dariau kitaip, tai dabar jei norėtum nuplėšti saldainį, vargu ar pavyktu.
Aš dažniausiai cementuoju plastmasiniame vazone, o jau sucementuotą įdedu į normalų, gražų. Aišku, jie vienodo dydžio būna, kad net nesimato to lastikinio.
Atsakyti
QUOTE(loreta72 @ 2011 02 16, 19:38)

Norėjau paklausti kiek daugmaž reikia kavos pupelių nedidukui medeliui, turbūt brangokai gaunas, nes juk pupelės nėra pigios?

Pirkau 227 gr. Kavos pokeli , sunaudojau maziau kaip puse, kazkur apie 100gr . gal ir tiek nesigavo . Oaze 10 cm.
Atsakyti
Rodausi dar vienu laivu gero viskio ir saldainių mylėtojui smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
ausruzel nenusimink. Aš padariau gal kokius 5 medelius ir nei vienas netrūko, o darant šeštąjį ėmė ir sutrūko. Gal vazonas koks papuolė, nes dariau kitus ir jie nieko, viskas gerai. g.gif
Atsakyti
Revera, zaliaake, labai grazus jusu laivai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kažkurioj saldainių medelių temoj kalbėjos apie trūkstančius vazonėlius, jie kartais trūksta, jei pats vazonas būna ne keramikinis, o iš gipso. bet tada galima trūkio vietą dekoruot priklijuojant lapelius, plaušą, ar saldainius. Reik žiūrėt pagal kompoziciją kas tiktų.
Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2011 02 17, 18:04)
Pirkau 227 gr. Kavos pokeli , sunaudojau maziau kaip puse, kazkur apie 100gr . gal ir tiek nesigavo . Oaze 10 cm.

Dėkui už ats, tai nėra taip baisu kaip galvojau
Atsakyti
Labas vakariukas prisijungsiu prie jusu ir parodysiu savo "Saldainiu karalystes" darbelius

user posted image
Papildyta:
user posted image[
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
hanteliukas

user posted image
Papildyta:
Siam kartui gana jei sudomino mano darbelia ateisiu pasirodyti ir su kitasi 4u.gif
Atsakyti
oho kokiu idomybiu ineset bigsmile.gif paskutinis geriausias thumbup.gif is kokiu saldainiu daryta? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Revera @ 2011 02 17, 20:34)
Rodausi dar vienu laivu gero viskio ir saldainių mylėtojui  smile.gif

grazus drinks_cheers.gif cia gal pats laivas pirktas ar ne? g.gif nes visokiu detaliu tikrai daug.. bigsmile.gif
Atsakyti
Raska777, labai zavus darbai thumbup.gif Dar prasom pasirodyti mirksiukas.gif
Man irgi hanteliukas patiko biggrin.gif biggrin.gif Liuks dovana vyriskiui butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 02 18, 00:13)

grazus  drinks_cheers.gif  cia gal pats laivas pirktas ar ne?  g.gif  nes visokiu detaliu tikrai daug..  bigsmile.gif

aciu knielita ir Bangelia... aciuks.gif

visa laiva nuo pat pradzios iki galo dariau savom rankelem smile.gif stengiausi kuo realiau perteikti del to ir detaliu daug visokiu, tame tarpe ir skrynute wub.gif ziauriai faina man ji smile.gif

Raska777 - idomus darbai smile.gif
Atsakyti