[quote=Benderiute,2011 02 15, 22:06]
nu sakes koks grozis, superine kriaukle, va cia tai grozis, esu suzaveta
Nu o del tos organzos tai as jums pavydziu, jus ten Kaune visokiu tu dalikeliu galit gauti, o mes gyvenam Mazeikiuose, tai jau toks kaimas, kad ta organza perku audiniu parduotuvej ir ten visa tokia, kiek jau esu isbandziusi, visa vienoda. Nieko panasaus kaip kad jus galit gaut kaune pas mus nera, labai gaila
Benderiute - labai grazus laivas, jauniesiems manau patiks man ideja su kriaukle patiko
krvaida - teko is pradziu naudoti ir paprasta audiniu parduotuvese parduodama organza, as ja apdegindavau su zvake greitai braukdama per liepsna. Darbo palyginus su nespurancia daugiau, bet jei nori viskas imanoma
krvaida - teko is pradziu naudoti ir paprasta audiniu parduotuvese parduodama organza, as ja apdegindavau su zvake greitai braukdama per liepsna. Darbo palyginus su nespurancia daugiau, bet jei nori viskas imanoma
superinis laivas
QUOTE(zaliaake25 @ 2011 02 15, 09:34)
knielita, labai grazu
Aciu
QUOTE(Revera @ 2011 02 15, 11:31)
dekui, Knielita na mes irgi jau virs 5 metu kartu ir dar kokius 5 jauciu draugausim nu as cia taip pasijuokiu, nes mus vis patraukia per danti visi ko mes cia taip ilgai delsiam bet tikiuosi pas mus ta romantika neisbles
Beje Knielita mieli eziukai
Beje Knielita mieli eziukai
Mes irgi be keliu min. 7 m. draugavom Dabar kai pagalvoju ot laikai geri buvo Nors ir dabartinis gyvenimas turi savu privalumu
benderiute, man irgi ideja su kriaukle labai patiko, labai grazus laivas
QUOTE(krvaida @ 2011 02 15, 21:40)
sveikos mergelikes, tai kuriat nuostabius darbelius, tai gal galit pasakyt kaip jus susidorojat su organza?Ka reikia jai daryt, kad tas krastas nerykstu, bandziau ir su zvake, labai greit sutraukia arba juodi bumbuliukai lieka, bandziau kaitint zirkles, jos vel pajuoduoja ir kerpant lieka zymes ant medziagos, tai patarkit kokius jus budus naudojat, gal kazka praktiskesnio.
organza būna speciali, skirta floritikai, ji nespūra, bet jei jos nėra, gal rasi kraštų standiklį, kurį paprastai naudoja siuvinėtojos siuvinėjimo kanvai užtepti, kad kraštai nespurtų, gal tokį dalyką rasi, o internetu tikrai gali užsisakyti http://www.kasiulai....lis-p-3478.html
QUOTE(Benderiute @ 2011 02 15, 22:06)
Ka gi, rodausi su ka tik iveiktu darbu
Koks laivas Kokio jis dydžio?
QUOTE(Revera @ 2011 02 16, 19:08)
Bandžiau pateisint nenorą mokytis rytojui, tai sukurpiau mažiuką medeliuką
Dekui merginos uz pagyras
Man paciai tas laivas labai patiko, net gaila atiduot...
O dydis jo nemazas... vos deze radau supakavimui
Man paciai tas laivas labai patiko, net gaila atiduot...
O dydis jo nemazas... vos deze radau supakavimui
Laivas tikrai labai įspūdingas, o ir aguoninis medelis labai skaniai atrodo
Norėjau paklausti kiek daugmaž reikia kavos pupelių nedidukui medeliui, turbūt brangokai gaunas, nes juk pupelės nėra pigios?
Norėjau paklausti kiek daugmaž reikia kavos pupelių nedidukui medeliui, turbūt brangokai gaunas, nes juk pupelės nėra pigios?
Aciu mergaites uz pagalba ir nuorodas kaip susidoroti su organza
O man biski liudna , pradejau daryti savo pirmaji darbeli, ir truko vazonas nuo gipso (nors vyras sako kad gipsas nesiplecia, bet...). Reiks dar papildomai galvoti kuo paslepti vazoneli, nes viskas laikosi tvirtai, vazonelis su dekoracija, salia varle nemaza, tai va taip prasidejo mano medelio gamyba
QUOTE(ausruzel @ 2011 02 17, 16:22)
O man biski liudna , pradejau daryti savo pirmaji darbeli, ir truko vazonas nuo gipso (nors vyras sako kad gipsas nesiplecia, bet...). Reiks dar papildomai galvoti kuo paslepti vazoneli, nes viskas laikosi tvirtai, vazonelis su dekoracija, salia varle nemaza, tai va taip prasidejo mano medelio gamyba
O man nei karto nuo gipso nieko neatsitiko kažin, ko čia taip tau? Gal buvo brokuotas vazonas