Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai, 7 tema

gerulis.. thumbup.gif thumbup.gif o cia ka po apacia dejai kokia puta? ta prasme kas po saldainem.. ir jis toks nemazas turetu but g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 02 14, 19:05)
gerulis..  thumbup.gif  thumbup.gif  o cia ka po apacia dejai kokia puta? ta prasme kas po saldainem.. ir jis toks nemazas turetu but  g.gif

aciu bigsmile.gif su tokiais dideliais darbais reikia labai daug darbo, ir ypac svarbu pasiruosti gera pagrinda. Taip cia yra putplastis. Gerai, kad turiu tecio dirbtuves, o tai viskas buna tuose mazuose rutuliukuose doh.gif Na kad ne mazas tai tikrai, as su mazais darbais neprasidedu, man turi buti wow biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2011 02 14, 18:50)
No o aš jau įteikiau savo dovanėlę.

QUOTE(Revera @ 2011 02 14, 19:08)
Na kad ne mazas tai tikrai, as su mazais darbais neprasidedu, man turi buti wow  biggrin.gif

Nu tu šaunuolė, kaip fainei įteikei vyrui dovanėlę wub.gif

Labai fainas ančiukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir labai gerai, kad ką darai, turi gautis waw thumbup.gif Aš irgi taip stengiuos, aišku, ne visada pavyksta.
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 02 14, 21:44)
Nu tu šaunuolė, kaip fainei įteikei vyrui dovanėlę  wub.gif

Labai fainas ančiukas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Ir labai gerai, kad ką darai, turi gautis waw  thumbup.gif Aš irgi taip stengiuos, aišku, ne visada pavyksta.

aciuuu wub.gif na jis man dar ne vyras, tiesiogine prasme, bet tikiuosi kad kadanors bus bigsmile.gif na as kitaip nemoku: darau tol kol nepadarysiu idealiai, nes kitaip anei valgyt anei miegot negaliu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Revera: 14 vasario 2011 - 20:56
QUOTE(karosimi @ 2011 02 12, 11:37)
o tai suglamzot lapa suformuodama rutuli ir gerai buna? o gal dar kuom apklijuojat?

Suglamžau ir apklijuoju lipnia juosta
Atsakyti
[quote=Bangelia..,2011 02 14, 17:29]
o koks fainas thumbup.gif
[/quote]
ačiū

[quote=šneider,2011 02 14, 17:33]
irgi nebloga idėja thumbup.gif

Niu gražu wub.gif Niam, niam. tuoj tos rafaelos neliktu.
[/quote]

ačiū
[quote=**sea**,2011 02 14, 17:37]
[quote=zaliaake25,2011 02 14,
[/quote]
labai grazus laivas , o kaip su rafaelo saldainias , as vakar bandziau ant butelio , bet man lyditis popieriukai pradejo , tai puse dezutes sugadinau ir padejau i sona .
Sunus vakar ratais suko , nes kelias dezutes taip ir liko .
[/quote]
niekas nesilydo 4u.gif
Atsakyti
Valentinas jau baigiasi, na bet tikiuosi nepavelavau blush2.gif biggrin.gif
user posted image

O cia du eziukai biggrin.gif biggrin.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Revera @ 2011 02 14, 20:56)
aciuuu  wub.gif na jis man dar ne vyras, tiesiogine prasme, bet tikiuosi kad kadanors bus  bigsmile.gif na as kitaip nemoku: darau tol kol nepadarysiu idealiai, nes kitaip anei valgyt anei miegot negaliu  biggrin.gif

Revera, biggrin.gif biggrin.gif labai grazu, idealu dar ir velykoms mirksiukas.gif Saunuole ir zinai, linkiu jums kai susituoksit ir toliau tokie grazus santykiai isliktu, na ne i tema as biggrin.gif biggrin.gif bet ilgai galvojau kodel vyras taip vertina visokias mielas dovanas, o dabar supratau biggrin.gif biggrin.gif Tiesiog kol draugavom ir pas mus buvo taip, ilgai ilgai draugavom, ilgai megavomes demesiu, o va tapom seima, gime vaikai ir dovanos tapo praktiskesnes, na bet gal tiesiog suaugom ar pasenom lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 14 vasario 2011 - 23:35
knielita, labai grazu
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 02 15, 00:34)
Papildyta:
Revera,  biggrin.gif  biggrin.gif labai grazu, idealu dar ir velykoms  mirksiukas.gif Saunuole ir zinai, linkiu  jums kai susituoksit ir toliau tokie grazus santykiai isliktu, na ne i tema as  biggrin.gif  biggrin.gif bet ilgai galvojau kodel vyras taip vertina visokias mielas dovanas, o dabar supratau  biggrin.gif  biggrin.gif Tiesiog kol draugavom ir pas mus buvo taip, ilgai ilgai draugavom, ilgai megavomes demesiu, o va tapom seima, gime vaikai ir dovanos tapo praktiskesnes, na bet gal tiesiog suaugom ar pasenom  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

dekui, Knielita blush-anim-cl.gif na mes irgi jau virs 5 metu kartu ir dar kokius 5 jauciu draugausim lotuliukas.gif nu as cia taip pasijuokiu, nes mus vis patraukia per danti visi ko mes cia taip ilgai delsiam biggrin.gif bet tikiuosi pas mus ta romantika neisbles wub.gif
Beje Knielita mieli eziukai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Revera: 15 vasario 2011 - 11:31
Na, mergikės, fainiai jūs čia Valentino dieną atšventėt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O jau darbeliai, vienas už kitą įdomesni thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mergelikes, tai kuriat nuostabius darbelius, tai gal galit pasakyt kaip jus susidorojat su organza?Ka reikia jai daryt, kad tas krastas nerykstu, bandziau ir su zvake, labai greit sutraukia arba juodi bumbuliukai lieka, bandziau kaitint zirkles, jos vel pajuoduoja ir kerpant lieka zymes ant medziagos, tai patarkit kokius jus budus naudojat, gal kazka praktiskesnio.
Atsakyti
Saunu merginos kad vis dar dirbat, darbeliai kuo toliau tuo saunesni thumbup.gif
Seniai cia nesilankiau, tai labai idomu buvo paziuret jusu darbelius mirksiukas.gif
Ka gi, rodausi su ka tik iveiktu darbu rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
krvaida yra pirkti ir nespuranti organza, keliais litais brangiau kainuoja, bet koks parogumas, o pirkti manau jos yra visur, as paskutini karta pirkau Kauno urmo bazeje, tikrai pasirinkimas didelis o kaina apie 10 lt ruloniuko mirksiukas.gif
Atsakyti