gerulis.. o cia ka po apacia dejai kokia puta? ta prasme kas po saldainem.. ir jis toks nemazas turetu but
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 02 14, 19:05)
gerulis.. o cia ka po apacia dejai kokia puta? ta prasme kas po saldainem.. ir jis toks nemazas turetu but
aciu su tokiais dideliais darbais reikia labai daug darbo, ir ypac svarbu pasiruosti gera pagrinda. Taip cia yra putplastis. Gerai, kad turiu tecio dirbtuves, o tai viskas buna tuose mazuose rutuliukuose Na kad ne mazas tai tikrai, as su mazais darbais neprasidedu, man turi buti wow
QUOTE(Revera @ 2011 02 14, 18:50)
No o aš jau įteikiau savo dovanėlę.
QUOTE(Revera @ 2011 02 14, 19:08)
Na kad ne mazas tai tikrai, as su mazais darbais neprasidedu, man turi buti wow
Nu tu šaunuolė, kaip fainei įteikei vyrui dovanėlę
Labai fainas ančiukas Ir labai gerai, kad ką darai, turi gautis waw Aš irgi taip stengiuos, aišku, ne visada pavyksta.
QUOTE(šneider @ 2011 02 14, 21:44)
Nu tu šaunuolė, kaip fainei įteikei vyrui dovanėlę
Labai fainas ančiukas Ir labai gerai, kad ką darai, turi gautis waw Aš irgi taip stengiuos, aišku, ne visada pavyksta.
aciuuu na jis man dar ne vyras, tiesiogine prasme, bet tikiuosi kad kadanors bus na as kitaip nemoku: darau tol kol nepadarysiu idealiai, nes kitaip anei valgyt anei miegot negaliu
QUOTE(karosimi @ 2011 02 12, 11:37)
o tai suglamzot lapa suformuodama rutuli ir gerai buna? o gal dar kuom apklijuojat?
Suglamžau ir apklijuoju lipnia juosta
[quote=Bangelia..,2011 02 14, 17:29]
o koks fainas
[/quote]
ačiū
[quote=šneider,2011 02 14, 17:33]
irgi nebloga idėja
Niu gražu Niam, niam. tuoj tos rafaelos neliktu.
[/quote]
ačiū
[quote=**sea**,2011 02 14, 17:37]
[quote=zaliaake25,2011 02 14,
[/quote]
labai grazus laivas , o kaip su rafaelo saldainias , as vakar bandziau ant butelio , bet man lyditis popieriukai pradejo , tai puse dezutes sugadinau ir padejau i sona .
Sunus vakar ratais suko , nes kelias dezutes taip ir liko .
[/quote]
niekas nesilydo
o koks fainas
[/quote]
ačiū
[quote=šneider,2011 02 14, 17:33]
irgi nebloga idėja
Niu gražu Niam, niam. tuoj tos rafaelos neliktu.
[/quote]
ačiū
[quote=**sea**,2011 02 14, 17:37]
[quote=zaliaake25,2011 02 14,
[/quote]
labai grazus laivas , o kaip su rafaelo saldainias , as vakar bandziau ant butelio , bet man lyditis popieriukai pradejo , tai puse dezutes sugadinau ir padejau i sona .
Sunus vakar ratais suko , nes kelias dezutes taip ir liko .
[/quote]
niekas nesilydo
Valentinas jau baigiasi, na bet tikiuosi nepavelavau
O cia du eziukai
Papildyta:
Revera, labai grazu, idealu dar ir velykoms Saunuole ir zinai, linkiu jums kai susituoksit ir toliau tokie grazus santykiai isliktu, na ne i tema as bet ilgai galvojau kodel vyras taip vertina visokias mielas dovanas, o dabar supratau Tiesiog kol draugavom ir pas mus buvo taip, ilgai ilgai draugavom, ilgai megavomes demesiu, o va tapom seima, gime vaikai ir dovanos tapo praktiskesnes, na bet gal tiesiog suaugom ar pasenom
O cia du eziukai
Papildyta:
QUOTE(Revera @ 2011 02 14, 20:56)
aciuuu na jis man dar ne vyras, tiesiogine prasme, bet tikiuosi kad kadanors bus na as kitaip nemoku: darau tol kol nepadarysiu idealiai, nes kitaip anei valgyt anei miegot negaliu
Revera, labai grazu, idealu dar ir velykoms Saunuole ir zinai, linkiu jums kai susituoksit ir toliau tokie grazus santykiai isliktu, na ne i tema as bet ilgai galvojau kodel vyras taip vertina visokias mielas dovanas, o dabar supratau Tiesiog kol draugavom ir pas mus buvo taip, ilgai ilgai draugavom, ilgai megavomes demesiu, o va tapom seima, gime vaikai ir dovanos tapo praktiskesnes, na bet gal tiesiog suaugom ar pasenom
knielita, labai grazu
QUOTE(knielita @ 2011 02 15, 00:34)
Papildyta:
dekui, Knielita na mes irgi jau virs 5 metu kartu ir dar kokius 5 jauciu draugausim nu as cia taip pasijuokiu, nes mus vis patraukia per danti visi ko mes cia taip ilgai delsiam bet tikiuosi pas mus ta romantika neisbles
Beje Knielita mieli eziukai
Na, mergikės, fainiai jūs čia Valentino dieną atšventėt O jau darbeliai, vienas už kitą įdomesni
sveikos mergelikes, tai kuriat nuostabius darbelius, tai gal galit pasakyt kaip jus susidorojat su organza?Ka reikia jai daryt, kad tas krastas nerykstu, bandziau ir su zvake, labai greit sutraukia arba juodi bumbuliukai lieka, bandziau kaitint zirkles, jos vel pajuoduoja ir kerpant lieka zymes ant medziagos, tai patarkit kokius jus budus naudojat, gal kazka praktiskesnio.
Saunu merginos kad vis dar dirbat, darbeliai kuo toliau tuo saunesni
Seniai cia nesilankiau, tai labai idomu buvo paziuret jusu darbelius
Ka gi, rodausi su ka tik iveiktu darbu
Papildyta:
krvaida yra pirkti ir nespuranti organza, keliais litais brangiau kainuoja, bet koks parogumas, o pirkti manau jos yra visur, as paskutini karta pirkau Kauno urmo bazeje, tikrai pasirinkimas didelis o kaina apie 10 lt ruloniuko
Seniai cia nesilankiau, tai labai idomu buvo paziuret jusu darbelius
Ka gi, rodausi su ka tik iveiktu darbu
Papildyta:
krvaida yra pirkti ir nespuranti organza, keliais litais brangiau kainuoja, bet koks parogumas, o pirkti manau jos yra visur, as paskutini karta pirkau Kauno urmo bazeje, tikrai pasirinkimas didelis o kaina apie 10 lt ruloniuko