Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai, 7 tema

ie as jungiuosi 4u.gif 4u.gif 4u.gif user posted image
Atsakyti
Man būtu gaila atidaryti taip papuoštus butelius, jaučiu į barą padėčiau, kad visi matytu tokį grožį rolleyes.gif
Atsakyti
cia tai dar nrm atsidaro.. isgerei ir tada pasidejai i bara biggrin.gif
Atsakyti
neradau temos su kava tai rodausi cia dar viena Valentinuka!!! blush2.gif blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2011 02 14, 15:59)
neradau temos su kava tai rodausi cia dar viena Valentinuka!!! blush2.gif  blush2.gif

o gerulis thumbup.gif o kaip graziai tos pupeles susiklijave.. papasakok placiau kaip darei..
Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2011 02 14, 16:59)
neradau temos su kava tai rodausi cia dar viena Valentinuka!!! blush2.gif  blush2.gif

Labai labai fainei thumbup.gif , turbūt ir kava kvepia.

Aš biški kitokią idėją su kavos popelėm turiu, kai įgyvendinsiu, parodysiu rolleyes.gif
Atsakyti
smagu , kad patiko dar darau sirdele is kavos pupeliu su magnetuku ant saldytuvo. blush2.gif
o dariau tai panasiai , kaip saldainiu medeli , icementavau saka. oaze istepiau PVA klijais tada isvoliojau maltoj kavoj(sako , kad kvapas ilgiau laikytusi , tai dar nupirkau aromatizuota ) galima nudazyti , esme ta kad nebaltuotu tarpai tarp pupeliu. jei ka galima du sluoksnius deti . klijavau su karstais klijais. paskui tik dekoras!! 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(šneider @ 2011 02 14, 15:12)

Aš biški kitokią idėją su kavos popelėm turiu, kai įgyvendinsiu, parodysiu  rolleyes.gif

ir kambarys ir rankos visos kava kvepia!!!!
butinai pasirodyk su savo darbeliu , idomu naujos idejos . sese tai draugui dare i masina sirdele vietoj kvepalu pasikabinti , atrodo irgi neblogai!!!
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zaliaake25 @ 2011 02 14, 16:39)

o koks fainas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2011 02 14, 17:32)
sese tai draugui dare i masina sirdele vietoj kvepalu pasikabinti , atrodo irgi neblogai!!!

irgi nebloga idėja thumbup.gif
QUOTE(zaliaake25 @ 2011 02 14, 17:39)

Niu gražu wub.gif Niam, niam. tuoj tos rafaelos neliktu.
Atsakyti
[quote=zaliaake25,2011 02 14,
[/quote]
labai grazus laivas , o kaip su rafaelo saldainias , as vakar bandziau ant butelio , bet man lyditis popieriukai pradejo , tai puse dezutes sugadinau ir padejau i sona .
Sunus vakar ratais suko , nes kelias dezutes taip ir liko .
Atsakyti
Labai daug gražių darbų pridėjot, turbūt vakaras bus audringas laugh.gif

No o aš jau įteikiau savo dovanėlę. Jūs turbūt manęs nesuprasit, kaip aš vyrui galėčiau dovanoti ančiuką, bet tiesiog jie mums mieli ir viskas blush-anim-cl.gif Vieni vienas kitą vadina kačiukais, meškiukais, o mes ančiukais rolleyes.gif jis man karts nuo karto atnešą kokį pliušinį, o aš jam šį kartą nusprendžiau pagaminti antytę mergytę su širdute per vidurį (tik gaila nuotraukoj negalėjau įdėmiai jos perteikti, nes per marga, bet realybėj matosi ). Sunaudojau beveik 2,8 kg saldainių. Tai va planas chuliganas buvo toks: kadangi jis apsirgo ir neėjo į darbą, aš sutariau su jo mama, kad ji mane įleis, patyliukais pritipenau prie kambario durų, pastačiau dovanėlę, pabeldžiau ir pasislėpiau už kampo laugh.gif jis atidare duris, tyla... dar vis tyla... o po to hmmm biggrin.gif tada jau pasirodžiau aš ir gavau krūvą bučkių biggrin.gif sakė buvo šokiruotas ir iš pradžių nesuprato kas prie ko biggrin.gif Na tai keliu nuotrauką ir dar įkeliu biški off topic nuotrauką kaip aš jį vežiau mašina prisegus biggrin.gif Tai va tokia tai mano dienelė buvo smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti