Nežinau, kodėl moterys reikalauja viso to, ką turi vyrai. Juk moterys, be viso kito, turi vyrus.
Gabriel Koko Šanel,
prancūzė, mados diktatorė
Vyras, jei galėtų suprasti, ką galvoja moteris, vis vien nepatikėtų.
Doroti Parker, amerikiečių rašytoja
Suknelė turi būti pakankamai prigludusi, kad parodytų, jog jūs moteris, ir pakankamai laisva, kad parodytų, jog jūs ledi.
Edit Hed,
amerikiečių dailininkė - modeliuotoja
Ieškokite moteryje įkvėpimo, o ne patarimo.
Delfina de Žirarden,
prancūzų rašytoja
Madą galima nupirkti. Stilių būtina turėti.
Edna Vulmen Čeiz,
amerikiečių madų apžvalgininkė
Moteris protingesnė už vyrą, ir savo protą pirmiausiai ji naudoja tam, kad vyras to nepastebėtų.
Meri Makarti, amerikiečių rašytoja
QUOTE(*amira* @ 2011 01 30, 22:56)
[b][color=darkviolet]Visi sako, kad aš piktas ir kerštingas. Bet aš visai nepiktas. Atkeršiju ir vėl galim draugauti.

-Tavo vardas Google?
-Ne,o kodėl?
-Nes turi viską, ko aš ieškau...
Viskas, ką tu kalbi byloja apie tave, o ypač tai, ką kalbi apie kitus.
Veidmainis man primena žmogų, kuris užmušė savo tėvus ir prašo teismo būti atlaidesniam todėl, kad jis našlaitis.
-Ne,o kodėl?
-Nes turi viską, ko aš ieškau...
Viskas, ką tu kalbi byloja apie tave, o ypač tai, ką kalbi apie kitus.
Veidmainis man primena žmogų, kuris užmušė savo tėvus ir prašo teismo būti atlaidesniam todėl, kad jis našlaitis.
Kaltink save, o ne saulę, jeigu tavo sodas nežydi.
( Kinų patarlė )
( Kinų patarlė )
Būk tas kurio man niekas nepakeis...Ir aš būsiu ta, kuri Tau pakeis visas
Kai išėjęs užtrenksi duris - išgirsi šūvį. Ne, aš nenusišausiu, o atidarysiu butelį šampano
Kai pas tave ateis laimė tu tikrai pastebėsi Ir kai jinai ateis nepaleisk jos, pasiūlyk jei kėdę ir paprašyk, kad pasiliktų

Kai išėjęs užtrenksi duris - išgirsi šūvį. Ne, aš nenusišausiu, o atidarysiu butelį šampano

Kai pas tave ateis laimė tu tikrai pastebėsi Ir kai jinai ateis nepaleisk jos, pasiūlyk jei kėdę ir paprašyk, kad pasiliktų
BMW rakteliu galima užvesti du dalykus: tai BMW automobilį ir moterį.

Pats intymiausias jausmas, kuriuo dalijasi du žmonės, yra ne meilė, ne aistra, o skausmas...

Moterys garsiai nepasako ko nori, bet pasilieka teisę pykti, jei to negauna

QUOTE(alijap @ 2011 02 07, 20:15)
Pats intymiausias jausmas, kuriuo dalijasi du žmonės, yra ne meilė, ne aistra, o skausmas... 

Kaip jautru
QUOTE(hemetra @ 2011 02 07, 18:17)
Iš filmo "Atsargiai! Durys užsidaro"

Gyvenk nesiteisindamas - mylėk nesigailėdamas.
Mieliausi žodžiai, kuriuos gali pasakyti vaikinas - savo merginai: "Kita mergina, kurią kada nors mylėsiu bus mūsų dukra"
Tik netekęs supranti to žmogaus reikšmę savo gyvenime.
Gali pamiršti, kas su tavim kartu juokėsi, bet niekada nepamiršk kas tave guodė, kai tau buvo sunku.

Mieliausi žodžiai, kuriuos gali pasakyti vaikinas - savo merginai: "Kita mergina, kurią kada nors mylėsiu bus mūsų dukra"

Tik netekęs supranti to žmogaus reikšmę savo gyvenime.
Gali pamiršti, kas su tavim kartu juokėsi, bet niekada nepamiršk kas tave guodė, kai tau buvo sunku.