Įkraunama...

> Dienos sentensijos, gražios, pamokančios, gražio

QUOTE(Laryte @ 2011 02 03, 13:26)

Laryte, 03 Vas 2011 - 13:26, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Laryte, 03 Vas 2011 - 13:26, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Kad galėtumėt vertinti mano gyvenimą - apsiaukit mano batus, ir eikit per mano mintis, jausmus, aplinką ir išgyvenimus, kai visa tai pereisit - tada vertinkit...wink.gif

Kad galėtumėt vertinti mano gyvenimą - apsiaukit mano batus, ir eikit per mano mintis, jausmus, aplinką ir išgyvenimus, kai visa tai pereisit - tada vertinkit...wink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Prisiminimai – tai mūsų neliečiamas turtas, tai mes patys, kokie buvome ir kokie esame...
Atsakyti
Niekada nesikrimsk dėl praeities.Geriau laikyk ją pamoka, kaip, beje yra ir ištiesų.

Kad ir kas gyvenime atsitiktų, tik pats žmogus renkasi, kaip jis į tai reaguos.
Atsakyti
Aš nepasitikiu kupranugariais. Ir apskritai nepasitikiu tais, kurie visą savaitę negeria. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lavega @ 2011 02 03, 17:38)

lavega, 03 Vas 2011 - 17:38, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Aš nepasitikiu kupranugariais. Ir apskritai nepasitikiu tais, kurie visą savaitę negeria.  biggrin.gif

Aš nepasitikiu kupranugariais. Ir apskritai nepasitikiu tais, kurie visą savaitę negeria.  biggrin.gif

pralinksmino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lavega @ 2011 02 03, 18:38)

lavega, 03 Vas 2011 - 18:38, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

lavega, 03 Vas 2011 - 18:38, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

uch, geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laryte @ 2011 02 03, 12:58)

Laryte, 03 Vas 2011 - 12:58, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Laryte, 03 Vas 2011 - 12:58, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Tolerancija, tai vaistas, nuo siaurai mąstančių žmonių sukelto galvos skausmo. ( šiandien ryte sugalvojau, išgirdusi negatyvų pokalbį  smile.gif )
Gyvenimas trumpas. Pakentėk truputį... biggrin.gif

Viskam yra laikas perplėšti ir viskam yra laikas susiūti. O kartais nereikia nei to, nei ano daryti, tai vadinasi – pasisekė. [Paulo Coelho "Zahiras"]

Užtikrintinumas. Net žinodamas, kad rytoj pasaulis suduš į šipulėlius, vis tiek eičiau sodintį medį. [M. Liuteris]

Tolerancija, tai vaistas, nuo siaurai mąstančių žmonių sukelto galvos skausmo. ( šiandien ryte sugalvojau, išgirdusi negatyvų pokalbį  smile.gif )
Gyvenimas trumpas. Pakentėk truputį... biggrin.gif

Viskam yra laikas perplėšti ir viskam yra laikas susiūti. O kartais nereikia nei to, nei ano daryti, tai vadinasi – pasisekė. [Paulo Coelho "Zahiras"]

Užtikrintinumas. Net žinodamas, kad rytoj pasaulis suduš į šipulėlius, vis tiek eičiau sodintį medį. [M. Liuteris]

thumbup.gif

ypac "gyvenimas trumpas. pakentek truputi" thumbup.gif vercia susimastyti, kad neverta del kiekvieno menkniekio plaukus nuo galvos plesyt...

prisiminiau viena rusiska daina:
Говорят, не повезёт,
Если чёрный кот дорогу перейдёт.
А пока наоборот
Только чёрному коту и не везёт.

zmones sako, kad nepasiseks,
jeigu kelia perbegs juodas katinas,
bet kol kas atvirksciai -
nesiseka tik juodam katinui

dainele tokia linksma, bet man liudna daros ja isgirdus... verysad.gif
Atsakyti
Neprivalote mylėti kiekvieno, ir ne kiekvienas privalo mylėti jus .Rita Pohle

Niekas taip nesidomi kitų veiksmais kaip tie, kuriems tai turėtų visai nerūpėti. Viktoras Hugo

Jei žmogus iš tikrųjų stiprus, jis pripažįsta savo silpnybes. Onorė de Balzakas

Skonį lavina ne vidutiniški, o patys tobuliausi pavyzdžiai. Johanas Volfgangas Gėtė

Jeigu mes visi susitikinėtumeme tik su savo tipo žmonėmis, gyvenimas būtų klaikiai nuobodus. Melina Marchetta

Tas, kuris neturi tikslo, neranda džiaugsmo jokioje veikloje. Džakomas Leopardis

Disciplina yra tiltas tarp tikslo ir jo įgyvendinimo Jim Rohn
Atsakyti
QUOTE(lavega @ 2011 02 03, 17:38)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nereikia gėdytis ašarų. Jos nuplauna liūdesį ir nuskaidrina sielą.

Mes ta karta kurios širdies ritmas priklauso nuo vardo kuris pasirodys telefono ekrane...

Kovoti už taiką, arba gerti į sveikata tas pats, kas mylėtis už nekaltybę biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(co1co @ 2011 02 03, 19:25)

co1co, 03 Vas 2011 - 19:25, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

co1co, 03 Vas 2011 - 19:25, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Tas, kuris neturi tikslo, neranda džiaugsmo jokioje veikloje. Džakomas Leopardis

tobula tiesa good.gif hi.gif
Atsakyti
Skrydžiui nereikia sparnų, užtenka minties.
Atsakyti
"Gyvi palaidoti jausmai nemiršta.." Karol Truman
Atsakyti