Įkraunama...
Įkraunama...

> Dienos sentensijos, gražios, pamokančios, gražio

QUOTE(gyvenu gerai @ 2011 03 05, 17:05)
geras  mirksiukas.gif
Būna, kad noriu būti laiminga. Tik gaila, nevisada randu priežastį...
lotuliukas.gif
Vyras:  kodėl TU lovoje? Sergi? O TU žinai, visai gerai atrodai, nors ir sergi. Aš tai labai valgyti noriu, o TU? Ne, TU gulėk gulėk - nesikelk. Aš pats viską pasidarysiu. Kur pas mus makaronai? Dėžutėj? Kurioj - ČIA jos penkios.. Kaip ji atrodo? Tu nesikelk, nereikia - aš pats susirasiu. Ne, šitoj miltai... Ne tai... Šitoje - cukrus... Koks skirtumas, ką išpyliau!? Kruopos kažkokios... Kam atsikėlei!? Aš pats sutvarkysiu! Nesijaudink ir eik į lovą- viskas ok. Klausyk, o kur pas mus atidarytuvas yra? Ne, stalčiuj nėra - negi manai nepažiūrėjau. Vėl atsikėlei?! Tu juk sergi. Oooo, kur suradai? Stalčiuj??? Nesuprantu - aš ten du kartus žiūrėjau... Eik aš viską padarysiu pats... **** - įsipjoviau pirštą!! Ar pas mus yra jodo? Subintuok man prašau pirštą. Atsargiai, labai skauda! Galva suktis pradėjo, einu gal prigulsiu.. Analgino atnešk. Išjunk televizorių. Pradaryk langą. Ne, kiaušinienės nenoriu, geriau blynų. Uždaryk virtuves duris, ligoniams reikia ramybės...

Skaičiau balsu, kolegoms:) Super:)
Atsakyti
-Pasimylim?
-Ne, gyvenimas ir taip mane p*sa kiekvieną dieną.
biggrin.gif

--------------------------------------------------------------

Rytinis patalų bei rūbų kvapas primena, jog praėjusia naktį buvai šalia wub.gif

Paradoksas tai, kai mes taip skubame užaugti, o užaugę suprantame, kad norime būti vaikais. 4u.gif

Kai protas mus palieka nežinioje - tenka atsiduoti likimo valiai.

Tu skaudinai, o aš kentėjau. Tu žeminai, o aš mylėjau. Tu atsiprašei, o aš tylėjau. Tu branginai, o aš ant tavęs dėjau.

Atsakyti
Moters vieta virtuvėje, kurioje ji sėdi ir ant - kėdės užsikelia kojas, geria vyną ir žiūri, kaip vyras gamina vakarienę thumbup.gif
Atsakyti
o ar nebūtų geriau tiesiog įmesti nuorodą - WWW.DEMOTYVACIJA.LT negu nukopijuoti čia kiekvieną demotyvaciją..?
Atsakyti
ne, nebūtų, nes ten dauguma nesąmonių mirksiukas.gif
Atsakyti
Geri sprendimai atsiranda iš patirties, - o patirtis - iš blogų sprendimų ax.gif

Kurk dabartį, tikėk ateitimi ir - pasiimk su savimi į kelionę praeities išmintį.

Jei nežinai dėl ko gyventi, - tai gyvenk tam, kad sužinotum...

Jei verki - Vadinasi, tavo gyvenimas dar kažko vertas!

Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2011 03 08, 00:05)
ne, nebūtų, nes ten dauguma nesąmonių  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai geri siandien dienai tinkantys zodziai:

Būkime kaip kulkos, kurios atjungia vyrams smegenis, perskrodžia širdį, praeina per kišenę ir išeina kada nori!

Su kovo 8-aja visas!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 08 kovo 2011 - 09:51
QUOTE(Roxetė @ 2011 03 08, 08:50)
Labai geri siandien dienai tinkantys zodziai:

Būkime kaip kulkos, kurios atjungia vyrams smegenis, perskrodžia širdį, praeina per kišenę ir išeina kada nori!

Su kovo 8-aja visas!

user posted image

...dėkui uiž sveikiimą...stengiamės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nosygirl @ 2011 03 07, 21:57)
o ar nebūtų geriau tiesiog įmesti nuorodą - WWW.DEMOTYVACIJA.LT negu nukopijuoti čia kiekvieną demotyvaciją..?

Teisybe,daug pamačiau kur nuo demotyvacijos,mintinai žinomos.
Atsakyti
Už mus nuostabias moteris. Ir už tuos vyrus kurie apdovanoti mus turėti. Ir už tuos nevykelius, kurie mus turėjo, bet prarado 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Raudona* @ 2011 03 08, 16:56)
Teisybe,daug pamačiau kur nuo demotyvacijos,mintinai žinomos.

Juk visi žodžiai iš kažkur... Pačios nekuriam mirksiukas.gif ...

Žiūriu, jog kritikuoja tos, kurios pačios nerašo doh.gif Juk taip lengviausia rolleyes.gif

Taip, aš padariau klaidų... - bet gyvenimas neateina su instrukcija.

Žmogus ne degtukas. Ir jam ne vis vien - kokia jo dėžutė.
Atsakyti
QUOTE(gyvenu gerai @ 2011 03 08, 22:17)

Juk visi žodžiai iš kažkur... Pačios nekuriam  mirksiukas.gif ...

O gal yra ir savo minčių parašančių, tik to neskelbia... smile.gif
Atsakyti