Kur beeitum - nesvarbu koks oras - visada pasiimk savo nuosavą saulę.

Tekėdama mergaitė daugelio vyrų dėmesį išmaino į vieno abejingumą
Senmergė tai moteris, kuri pasake ne vieną kart per daug
Gyvenimas kaip kelionė traukiniu: vieni įlipa, kiti išlipa, kartais įvyksta nelaimingi atsitikimai, kai kuriose stotelėse mūsų laukia siurprizai, kitose tik gilus liūdesys
Gyvenimas kaip kelionė traukiniu: vieni įlipa, kiti išlipa, kartais įvyksta nelaimingi atsitikimai, kai kuriose stotelėse mūsų laukia siurprizai, kitose tik gilus liūdesys
QUOTE(migliena @ 2011 03 03, 22:48)
Tekėdama mergaitė daugelio vyrų dėmesį išmaino į vieno abejingumą
Labai prasminga
Vienas patirties spyglys vertas tankaus miško pamokymų...
Širdie,renkis!Mes išeinam.
Atleisk, apkabink ir paleisk.
Aš negaliu būti antra..ir netgi pirma. Aš galiu būti tiktai vienintelė..
Atleisk, apkabink ir paleisk.
Aš negaliu būti antra..ir netgi pirma. Aš galiu būti tiktai vienintelė..
QUOTE(Ausrioke @ 2011 03 05, 13:34)
Širdie,renkis!Mes išeinam.
geras

Būna, kad noriu būti laiminga. Tik gaila, nevisada randu priežastį...

Vyras: kodėl TU lovoje? Sergi? O TU žinai, visai gerai atrodai, nors ir sergi. Aš tai labai valgyti noriu, o TU? Ne, TU gulėk gulėk - nesikelk. Aš pats viską pasidarysiu. Kur pas mus makaronai? Dėžutėj? Kurioj - ČIA jos penkios.. Kaip ji atrodo? Tu nesikelk, nereikia - aš pats susirasiu. Ne, šitoj miltai... Ne tai... Šitoje - cukrus... Koks skirtumas, ką išpyliau!? Kruopos kažkokios... Kam atsikėlei!? Aš pats sutvarkysiu! Nesijaudink ir eik į lovą- viskas ok. Klausyk, o kur pas mus atidarytuvas yra? Ne, stalčiuj nėra - negi manai nepažiūrėjau. Vėl atsikėlei?! Tu juk sergi. Oooo, kur suradai? Stalčiuj??? Nesuprantu - aš ten du kartus žiūrėjau... Eik aš viską padarysiu pats... **** - įsipjoviau pirštą!! Ar pas mus yra jodo? Subintuok man prašau pirštą. Atsargiai, labai skauda! Galva suktis pradėjo, einu gal prigulsiu.. Analgino atnešk. Išjunk televizorių. Pradaryk langą. Ne, kiaušinienės nenoriu, geriau blynų. Uždaryk virtuves duris, ligoniams reikia ramybės...
QUOTE(gyvenu gerai @ 2011 03 05, 17:05)
geras
Vyras: kodėl TU lovoje? Sergi? O TU žinai, visai gerai atrodai, nors ir sergi. Aš tai labai valgyti noriu, o TU? Ne, TU gulėk gulėk - nesikelk. Aš pats viską pasidarysiu. Kur pas mus makaronai? Dėžutėj? Kurioj - ČIA jos penkios.. Kaip ji atrodo? Tu nesikelk, nereikia - aš pats susirasiu. Ne, šitoj miltai... Ne tai... Šitoje - cukrus... Koks skirtumas, ką išpyliau!? Kruopos kažkokios... Kam atsikėlei!? Aš pats sutvarkysiu! Nesijaudink ir eik į lovą- viskas ok. Klausyk, o kur pas mus atidarytuvas yra? Ne, stalčiuj nėra - negi manai nepažiūrėjau. Vėl atsikėlei?! Tu juk sergi. Oooo, kur suradai? Stalčiuj??? Nesuprantu - aš ten du kartus žiūrėjau... Eik aš viską padarysiu pats... **** - įsipjoviau pirštą!! Ar pas mus yra jodo? Subintuok man prašau pirštą. Atsargiai, labai skauda! Galva suktis pradėjo, einu gal prigulsiu.. Analgino atnešk. Išjunk televizorių. Pradaryk langą. Ne, kiaušinienės nenoriu, geriau blynų. Uždaryk virtuves duris, ligoniams reikia ramybės...

Pralinksmino

Žinojau, kad praeityje išlietos ašaros prajuokins, - bet niekada nemaniau, kad patirtos linksmybės kada nors pravirkdys.

Sako nuo lengvos depresijos padeda - vonia su eteriniais aliejais, o nuo sunkios - vonia su plaukų džiovintuvu.
Px, viskas bus gerai, o jei nebus, tai px.
Gyvenimo paradoksas: mylimas žmogus skaudina labiausiai...
Rūkymas žudo, bet sveikam mirti irgi gaila..
Jei tave įskaudino ir nori mirti, tai žinau tam tinkamus du žodžius: "Gyvenimas tęsiasi"
Px, viskas bus gerai, o jei nebus, tai px.
Gyvenimo paradoksas: mylimas žmogus skaudina labiausiai...
Rūkymas žudo, bet sveikam mirti irgi gaila..
Jei tave įskaudino ir nori mirti, tai žinau tam tinkamus du žodžius: "Gyvenimas tęsiasi"
"Buvau prislėgtas, nes neturėjau batų,kol gatvėje nesutikau laimingo žmogaus, kuris neturėjo kojų..."
Niekada nebūk su tuo, kuris kažko ieško Tavyje. Apkabink tą, kuris myli Tave tokią, kokia esi.
11 Dievo įsakymas - Nep*sk man proto.
Kai gyvenimas tau duoda rūgščią citriną, tu ją išspausk ir pasidaryk skanaus limonado.
Kai širdis myli - protas ilsisi.
Laimingas žmogus yra tas, kuris gali be priežasties šypsotis!

11 Dievo įsakymas - Nep*sk man proto.

Kai gyvenimas tau duoda rūgščią citriną, tu ją išspausk ir pasidaryk skanaus limonado.

Kai širdis myli - protas ilsisi.

Laimingas žmogus yra tas, kuris gali be priežasties šypsotis!

QUOTE(relax @ 2011 03 05, 09:48)
Žinojau, kad praeityje išlietos ašaros prajuokins, - bet niekada nemaniau, kad patirtos linksmybės kada nors pravirkdys. 

tikra teisybe!!