Įkraunama...
Įkraunama...

> Dienos sentensijos, gražios, pamokančios, gražio

Ir toliau dalinamės gražiomis ir prasmingomis mintimis 4u.gif

“Visa, ko nenuspalvino meilė, – nespalvota.” – G. Hauptmanas

Atsakyti
„Likimas atima tik tai, ką buvo davęs.“ (Liucijus Anėjus Seneka. )

„Žmogui negali atsitikti nieko, kas neatitiktų jo žmogiškosios lemties“ (Markas Aurelijus.)

Draugas moka išklausyti viską ką kalbi, o atsiliepia tik į tai, kas yra svarbu. {William Dean Howells}

Gerą dieną džiaukis, o nelaimės dieną susimąstyk: Dievas padarė vieną ir kitą, kad žmogus nežinotų, kas jo laukia. (Ekleziasto knyga 7sk. 20eil.)

Atsakyti
Gyvenimas negali būti toks sunkus, kad jo nebūtų galima palengvinti savo požiūriu į jį.
Atsakyti
Visi sako, kad aš piktas ir kerštingas. Bet aš visai nepiktas. Atkeršiju ir vėl galim draugauti.

Įdomu, kiek gi reikia turėti pinigų, jog suprastum, kad ne juose laimė?

Išėjimas iš beviltiškos padėties ten pat, kur ir įėjimas.

Net trijų valandų pranešimą pradėkite žodžiais: “Kalbėsiu trumpai”.

Berniukas patyrė gilią psichologinę traumą, sužinojęs, kad balerinos tuštinasi… lotuliukas.gif

Atsakyti
Geriausias alibi – būti auka.

“Laimė! Kiekvienam ji – vis kitokia. Alkanam ji – duona. Trokštančiam – vanduo. Skęstančiam – draugo ranka.” (P.Širvys)

Atsakyti
Vienos moterys seka paskui vyrus ,o kitos-paskui svajone. Jeigu abejoji ,kuriuo keliu eiti,prisimink,kad karjera niekada viena ryta prabudusi nepasakys jog daugiau taves nebemyli.

Galbūt nevisuomet atsirasite ten, kur planavote atsirasti, tačiau visuomet atsirasite ten, kur jums buvo skirta būti.

Atleiskite savo priešams, bet niekada, niekada užmirškite jų vardų.

Sėkmė niekada nebūna rasta. Nesėkmė niekada nebūna lemtinga. Drąsa būna vienintelis dalykas.
Atsakyti
Nėra nei vienos moters, kuriai iš vyro reikėtų tik pinigų. Bet yra vyrų, kurie nieko daugiau be jų negali pasiūlyti.
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2011 01 31, 00:28)
Vienos moterys seka paskui vyrus ,o kitos-paskui svajone. Jeigu abejoji ,kuriuo keliu eiti,prisimink,kad karjera niekada viena ryta prabudusi nepasakys jog daugiau taves nebemyli.

Bet karjera niekada vieną rytą prabudusi nepasakys ir kad tave myli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2011 01 31, 15:49)
Bet karjera niekada vieną rytą prabudusi nepasakys ir kad tave myli  smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Kažkas tave apkabina, bet tai ne aš -tai rytas... Kažkas tave šildo, bet tai ne aš -tai Saulė... Kažkas tavęs ilgisi ir Myli, bet tai ne rytas ir ne saulė -Tai Aš wub.gif

Išlietas alus - vienintelis dalykas kuris sugebetų pravirkdyti vyrą biggrin.gif biggrin.gif

Tu mano šokoladas. Iš didžiosios Š. lotuliukas.gif

Vedybos numalšina aistrą - juk staiga tenka miegoti su giminaičiu! lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
... Žmonės baisiai smalsūs, jie nori, kad tu dalytumeisi su jais savo pergyvenimais, nei nebėgi pas juos, jei nešauki atsistojęs kryžkelėje, kad esi nelaimingas, jei tavo ašaras tejaučia nakties tamsa - jie tavęs nesupras, ne tik nesupras - jie įtars tave nejautrumu. Jei tavo skausmas per didelis, kad galėtum apie jį kalbėti - atrodysi bejausmis.
/Sofija Čiurlionienė/

Nesu kuo nors ypatingas. Aš - paprastas žmogus, paprastos mano mintys, niekuo neišsiskiriantis ir gyvenimas. Mano garbei niekas nepastatė jokio paminklo, netrukus bus užmirštas ir mano vardas, bet aš mylėjau vieną žmogų visa savo širdimi, visa esybe, to man visada ir tereikėjo.
/N.Sparks "Užrašai"/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deidra_6: 31 sausio 2011 - 21:21
Deimantų randama tik Žemės viduriuose, tiesos aptinkamos tik sielos gelmėse. V. Hugo

Atsakyti