na nieko gero nepranesa...prezidentas atstatydino vyriausybe, taciau ir toliau protestuotojai reikalauja prezidento atistatydinimo...
o kas blogiausia,tai protestai (taikus) prasidejo Luksore ir Hurgadoje...bent jau Rusijos uzsenio reikalu ministerija praso nevykti i Kaira ir nepalikti viezbuciu teritorijos...
http://www.vesti.ru/videos?vid=onair
Gerai kad mum iki skrydzio dar 2 menesiai ir 2 savaites, tikrai turetu per tiek laiko kasnors issisprest
Tikrai labai uzjauciu keliaujancius ant dienu
taupai visus metus issvajotoms atostogoms ir se tau

QUOTE(kuzyte @ 2011 01 29, 08:58)
Gerai kad mum iki skrydzio dar 2 menesiai ir 2 savaites, tikrai turetu per tiek laiko kasnors issisprest
taupai visus metus issvajotoms atostogoms ir se tau 

na taip, situacija tikrai nepavidetina...musu atostogos irgi tik balandzio 2d. tai iki to laiko manom tikrai viskas susitvarkys...
beja kam idomu,tai galit paziureti vakar dienos/nakties ivykius Kaire...(beja kaip ir Kaire,Suece ir Aleksandrijoj padeti kontroliuoja protestuotojai)...
http://www.youtube.c...player_embedded
QUOTE(vitaskina @ 2011 01 29, 10:05)
na taip, situacija tikrai nepavidetina...musu atostogos irgi tik balandzio 2d. tai iki to laiko manom tikrai viskas susitvarkys...
beja kam idomu,tai galit paziureti vakar dienos/nakties ivykius Kaire...(beja kaip ir Kaire,Suece ir Aleksandrijoj padeti kontroliuoja protestuotojai)...
O kokia agentūrų reakcija į tai kas vyksta Egipte? Ar atšaukinėja keliones? Gavau pasiulymą 9 n už 800 lt į Hurgadą, tai man kažkaip keistai tai atrodo kai šalyje vyksta tokie neramumai, o žinant rytiečių karšta būda tai gali ir ne vienerius metus trukti

Žinoma agentūros sakys, kad viskas gerai
Nes pripažinimas, kad kažkas blogai reiškia prarastus pinigus.Neramumai Egipte
Rašo, kad plinta ir į turistines vietoves tokias kaip Liuksoras.

mes is Warsuvos skrisim. Kol kas neatsaukia kelioniu. As abejoju ar grazins pinigus.
QUOTE(Lide @ 2011 01 29, 11:02)
Žinoma agentūros sakys, kad viskas gerai
Nes pripažinimas, kad kažkas blogai reiškia prarastus pinigus.Neramumai Egipte

Va butent kad ir aš vakar skaičiau kad neramumai plinta į šalies pietus kur yra pagrindinės turistinės zonos

i karo zona vaziuot tikrai nesinori, tuo labiau,kad abarai neprognozuojami.
QUOTE(Jofky @ 2011 01 29, 09:55)
O kokia agentūrų reakcija į tai kas vyksta Egipte? Ar atšaukinėja keliones? Gavau pasiulymą 9 n už 800 lt į Hurgadą, tai man kažkaip keistai tai atrodo kai šalyje vyksta tokie neramumai, o žinant rytiečių karšta būda tai gali ir ne vienerius metus trukti 

Kokia reakcija? Ogi lietuviška - vakar 16.16 gavau paskutinės minutės pasiūlymą šiandienai

KARSTOS KELIONIU NAUJIENOS skirta man
rodyti išsamią informaciją 16:16 (Prieš 19 val.)
Siunciame Jums paskutines minutes kelioniu pasiulymus i Egipta, Hurgada!
Sausio 29 d. skrydziui:
1) Moon Valley (2) / Pusryciai ir vakariene, Hurghada, 12 nakvyniu, kaina nuo 1.129 Lt
4) Elysees Hotel (4-) / Pusryciai ir vakariene, Hurghada, 12 nakvyniu, kaina nuo 1.239 Lt
7) Festival Riviera Resort (4) / Viskas iskaiciuota, Hurghada, 12 nakvyniu, kaina nuo 1.529 Lt
9) Sunrise Le Jardin (4) / Viskas iskaiciuota, Hurghada, 12 nakvyniu, kaina nuo 1.739 Lt
Pasiulymai galioja nuo 2011 01 28, kambariu kiekis uz sio pasiulymo kainas yra ribotas.
Mane pradžiai labiausiai glumina, kad neveikia internetas ir mobilus ryšys

QUOTE(Udrius @ 2011 01 29, 12:01)
Velniai žino kaip bus toliau, man visiškai neramu... Bet tezturas ir novaturas teigia, kad viskas bus ok ir žada sėkmingai turistus vežti...
Na lietuvių atsakingumas kaip visada aukštumoj, na tarkim viešbutyje saugu, tarkim (ignoruojam tai, kad ryšio su artimaisiais nėra, išgyvenam), bet daugumai kelionės kokybė nukenčia, nes teks tenkintis tik viešbučio teritorija, ką jau kalbėti apie žmones planavusius kruizą

velnias zino tikrai, man labiausiai gaila tu kelioniu. na gerai, i Kaira nevaziuosim, o kitos eksursijos? nejaugi niekur nebeves? gal visgi jachtos, nardymai ir kiti netoliese esancios lankomos vietos bus organizuojamos. sakes, nu gi ir pasiseke.
labiausiai mane nervina dabar visi pazystami , gimines, kurie skambineja ir stebisi, nejaugi mes vaziuojam. jauciuosi kaip kokia savizude po tokiu skambuciu...
labiausiai mane nervina dabar visi pazystami , gimines, kurie skambineja ir stebisi, nejaugi mes vaziuojam. jauciuosi kaip kokia savizude po tokiu skambuciu...